|
|
Wednesday, July 23, 2014 |
Wednesday, July 23, 2014 3:20 PM |
3 [0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi] |
|
|
eu recomand implanturi, macar stim o treaba clara, e ca si cum ai avea dinti noi...si in plus nu poti garanta ca daca iti faci lucrare nu o sa se infecteze dintii dedesubtul lucrarii, asa ca ambele variante sunt cu riscurile lor...dar la implanturi dentare macar stii ca nu iti strici dintii de langa, implanturile nu se cariaza si chiar daca tratamentul dureaza mai mult, nu mergi atat de des la dentist, fiindca implantarea nu dureaza atat de mult pe cat dureaza o lucrare protetica...eu mi-am facut implanturi dentare in Timisoara si sunt foarte multumita, tratamentul dureaza mai mult dar cu igiena dentara buna sunt riscuri mici...mai bine dam banii pe sanatate decat pe prostii, si mai suntem si frumosi pe deasupra
|
Am si eu o experienta cu dentistii,nu chiar cu implanturi..eu fiind din Timisoara am mers la dr. ........... si mi-a refacut dantura si acum pot sa zambesc si sa mananc fara dureri. principala mea problema au fost incisivii superiori care erau strambi si ciobiti, pentru cine vrea sa vada poze cu inainte si dupa am cateva. Si gingia imi era inestetica si abia dupa ce mi-a pus fatetele din ceramica am aratat si eu a om...
|
|