Profil: Radu Isabela
Despre
Utilizator: Radu Isabela
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, December 10, 2012
Ultima vizita: Friday, September 27, 2013 7:41 PM
Numarul de postari: 7
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clinici private Bucuresti
Postat: Wednesday, February 13, 2013 6:10 PM
Am inteles. Nu stiam. Acum e randul meu sa-ti multumesc. Multa bafta, sa auzim numai de bine.
Subiect: Clinici private Bucuresti
Postat: Wednesday, February 13, 2013 5:44 PM
Andreea, ma bucur nespus ca te-am putut ajuta. "Mai ales ca aici, pe baza trimiterii de la medicul de familie, putem beneficia de analize si consultatii gratuite". Adica?
Subiect: Clinici private Bucuresti
Postat: Thursday, January 10, 2013 6:28 PM
Da, acelea sunt.Eu m-am programat telefonic. Am vazut acum ca are si pagina pe facebook. Dr.AlexanderBarac.FamilyClinic.Iti doresc mult succes,iar mamai tale multa sanatate.
Subiect: Clinici private Bucuresti
Postat: Thursday, January 10, 2013 6:11 PM
Sincera sa fiu, am aflat de aceasta clinica si acest medic de la o amica din Prahova, care a fost consultata de catre dr. Barac.Zice ca este un medic extraordinar de bun. In plus nu trebuie sa astepti saptamani pentru programare, stand la cozi pe coridoarele spitalelor,asa cum se procedeaza la Parhon.Si de ce nu sa nu profiti de promotie.DiscounT-ul de 150 Ron mi se pare semnificativ.In plus,de pe pagina lor de facebook, (FamilyClinicRO),am aflat ca cei care sunt pacientii clinicii, mai beneficiaza de inca un discount de 25%. Asadar eu m-am programat pentru data de 24 ianuarie 2013.Daca ai nevoie, iti pot da nr. de telefon pentru programare.
Subiect: Clinici private Bucuresti
Postat: Monday, December 10, 2012 11:13 AM
@Andreea15
FamilyClinic este singura clinica din tara unde se face testul ImuPro( test de sânge inovativ care poate detecta alergiile alimentare cu efect întârziat. ImuPro identifica nivelurile ridicate de anticorpi IgG specifici pentru 300 de alimente si aditivi, creând un profil personal al imunitatii alimentare).
In plus aici gasesti medici pediatrii specializati in toate domeniile Pediatriei.
Daca ai probleme legate de tiroida, asa cum am eu, ti-l recomand pe Dr Barac Alexander, Medic specialist medicina nucleara – Germania, Specialist afectiuni ale tiroidei si Punctii tiroidiene. Eu m-am programat pentru data de 24 ianuarie 2013.Am profitat de PROMOTIE: "Pachetul Screening Tiroida".Cu 300 de roni beneficiezi consult de specialitate
ecografie tiroidiana si analize de sange (TSH, T3, T4).Eu zic ca renteaza.Toate cele bune!