Racelile repetate la copii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danamaria
Scris: Wednesday, October 17, 2007 12:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
off racelile astea!stim si noi ce inseamna
andreea are si ea polipi si e un picut mai gingasa, insa noi nu luam antibiotic decit atunci cind doctorul ne spune ca in mod cert e necesar
noi mancam fructe in fiecare zi si sa nu vorbesc intr-un ceas rau, (de cind au inceput sa ne placa fructele) parca nu mai suntem la fel de sensibile
aerosolii sunt intr-adevar foarte buni, in speciali cei marini si pot confirma faptul ca nu o data s-a intimplat in aceasta vara ca andreea sa raceasca sau sa faca rosu in git si sa plec cu ea de indata la mare si sa-i treaca imediat
incercati si voi curele marine, fie iarna fie vara si veti constata cit de benefice sunt
a si sa nu uit, incercati sa dati ingerasilor vostrii macar o canita de ceai cu miere si cu lamaie(sucul) din belsug, vit c face minuni in multe afectiuni
va pupam si va dorim sanatate
Ely
Scris: Wednesday, October 17, 2007 1:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Puiuti multa sanatate si multi pupici pupici pupici pupici pupici
Mniko si eu i-am facut Karinei aerosoli parca pe la 3-4 luni cu ser fiziologic ,mica asa dar a sta cuminte chiar i-a placut.A fost inchiriat al nostru de la centrul de snatate.Mi l-a adus acasa si tot ei au venit sa-l ridice.Si Karina mai tuseste dupa laringita aceea ,dar o las asa deocamdata ca nu as vrea sa o indop prea mult cu medicamente numai in caz ca sa nu fie mai rau.Alaltaieri noapte a tusit mai mult,asta-noapte Doamne ajuta nu a mai tusit fara sa-i dau ceva.
Nici eu nu prea sunt de acord cu vitaminele-- (sirop,pastile) pentru copii .Chiar am vazut o emisiune la televizor despre sanatate si nu incurajau deloc aceste vitamine.
felyy
Scris: Wednesday, October 17, 2007 3:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/16/2007
Dragi mamici cel mai bun preparat dupa parerea mea este SEPTILIN se gaseste si in farmacii si la plafar este un preparat din plante sub forma de pastile sau sirop (recomand pastilele daca pot fi inghitite ,sfaramate au un gust de iarba nu prea placut).Mi-a fost recomandat acest preparat de un medic pediatru dupa ce aproape ca aveam ,,abonament ,,la spital cu fetita mea (otite ,faringite,amigdalite,bronsite ,pneumonii ,etc).Nu puteam sa o duc mai deloc la gradinita pt. ca se imbolnavea in permanenta.Am umflat-o de antibiotice pana in prima zi de scoala cand bineinteles a facut iar febra si a trebuit sa stea acasa mai mult de o saptamana; atunci m-am hotarat sa iau acest preparat pe care doctorita mi-l recomndase de atatea ori, zicandu-mi ca nu am ce pierde daca incerc,fiind un preparat natural.Vreau sa va spun ca din acel moment nu s-a mai imbolnavit si l-am recomandat la toate prietenele si colegele care au copii ;toate sunt foarte multumite si mi-au spus ca si in cazul lor a dat rezultate.
Sper ca am fost de ajutor.
MNiko
Scris: Wednesday, October 17, 2007 8:06 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Danamaria, stiu ca sunt bune curele marine, dar stau cam la 6-7 orede mers cu masina de mare si chiar nu pot fugi pana acolo la fiecare raceala. Incerc insa sa ajung in fiecrae an la mare, iar pt iarna as vrea sa fac aerosoli.

Ely, si eu am auzit ca sunt unele imunostimulatoare si vitamine care nu fac bine. Are sotul un var care din cauza unor probleme medicale atrebuit sa ia niste vitamine si din cauza lor intr-un singur an a devenit obez. N-a mai slabit niciodata din clasa a cincea si pana acum cand s-a insurat. Inca mai caut aparat. Am gasit azi ceva dar foarte scump comparativ cu ce mi-a scris Kiki.

Felyy, septilin a luat si fata mea, dar se pare ca la ea nu a avut efect. Din contra de cand ii dau septilin mi se pare ca e mult mai vulnerabila decat era inainte.
g_nicoleta2000
Scris: Thursday, October 18, 2007 8:01 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Mniko, Septilinul atinge potentialul maxim la o luna dupa administrare si efectele se simt doar in tratamente prelungite.
AdrianaC
Scris: Thursday, October 18, 2007 8:49 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Babyhaler am folosit si eu la Alice, dar nu mai stiu cat am dat pe el, oricum - muuult. L-am luat de la farmacia Doina, de la Unirii.
MNiko
Scris: Thursday, October 18, 2007 11:38 AM

Adriana, merci. Am gasit azi babyhaler, dar din pacate(si bine ca am descoperit inainte sa il cumpar) nu este aparatul care ne trebuie noua. Cel care ne trebuie costa aproape dublu, dar pana la urma m-am hotarat sa il cumpar(m-am sfatuit si cu medicul in aceasta privinta). Pe asata il gasisem ieri la o farmacie cu 300 ron, iar la farmacia Dona nu-l au acum la Bv, insa mi-l aduce maine, cel tarziu luni cu 220 ron. Deferenta mare zic eu.
MNiko
Scris: Thursday, October 18, 2007 11:40 AM

Nico, nu stiu sincer ce sa fac cu septilinul. Acum nu-i mai dau ca deja ia foarte multe medicamente. Poate dupa ce fac tratamentul cu aerosoli si ce ne-a mai dat medicul o sa reincep, dar nu stiu. Pana atunci sper sa gasesc un medic homeopat aici la Brasov.
felyy
Scris: Thursday, October 18, 2007 1:06 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/16/2007
septilinul nu interfereaza cu alte medicamente si se da pe termen lung intre 3 si 6 luni de zile ,nu isi face efectul in 3 zile ca antibioticul.
g_nicoleta2000
Scris: Friday, October 19, 2007 7:48 AM
Nivel

felyy wrote:
septilinul nu interfereaza cu alte medicamente si se da pe termen lung intre 3 si 6 luni de zile ,nu isi face efectul in 3 zile ca antibioticul.

Asa este Felyybravo . Mihaela, daca ai intrerupt Septilunul ramane intrerupt, daca reancepi sa-i dai atunci trebuie iar sa numeri de la ziua nr 1. Ce nu am inteles eu este de ce-i dai Stodal preventiv? Noi ne impacam foarte bine cu stodalul administrat mai ales noaptea, si asa are nevoie de 30 min pauza fatza de ingerarea de alimente. Cand Alex are probleme cu gatul se trezeste si de 2-3 ori pe noapte, numai bun sa-i dau o linguritza de siropel.
MNiko
Scris: Friday, October 19, 2007 12:34 PM

Nico, nu i-am dat stodal preventiv. I l-am dat ca tratament pt tuse, 1 lingurita de trei ori pe zi.

Azi am ajuns din nou la medic, ca dimineata avea ferbra(38,4) si cand ne-a vazut nici nu stia ce sa mai zica. Nu-si exolica de ce raceste asa des. Acum ne-a dat antibiotic, agumentin 5 zile, dar o sa stam acasa 10 zile. Speram sa se refaca complet in perioada asta. Am luat si aparatul pt aerosoli si o sa-i facem si pe astia in perioada asta.
delfinasa
Scris: Friday, October 19, 2007 2:52 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Mihaela, sanatate multa Cristinutzei pupici! Sa-i faca bine aparatul si ei si tie!
danab
Scris: Friday, October 19, 2007 3:10 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Multa sanatate Cristinica!!!
Miru are mucisori, tocmai scapasem de un set si a facut iar, ca am izolat apartamentul si au cam stat geamurile deschise.
Inca nu am inceput cu nici un siropel imunizarea, ca a fost bine dar dupa ce-i trece poate incercam si noi Septilinul atat de laudat. Completam mult cu fructe si miere, si sper sa continue la fel.
Andi&Mariuca
Scris: Friday, October 19, 2007 3:43 PM
Nivel

multa sanatatea tuturor piticutilor bolnaviori! multi pupici de la Andi mucios! muahhhhhh!pupici pupici pupici angel

lasa ca ne facem noi bine cu totii!angel acum si eu am luat de la el si sunt varza.... m-a durut gatul ieri de puteam jura ca cineva imi toarna acid sulfuric pe gat si am trecut si eu pe augmentin cu de la mine putere si decasept pt gat (are albastru de metil in el, arata jalnic limba mea dupa dar e ffff bun)... ce sa mai zic! este sezonul racelilor, trebuie sa luam si noi Oscillo preventiv ca sa nu ne mai imbolnavim.

multumesc tuturor de raspunsuri, speram totusi sa nu fie atatea.uff dar vad ca nu suntem singurii in lupta cu racelile astea.banghead

aparat de aerosoli ma gandeam si eu sa iau dar as prefera mai degraba varianta in care sa il duc pe Andi la o tanti asistenta, prietena de-a mamei, care sa ii faca...nu de la alta dar eu sigur nu il pot tine sa ii fac asa ceva!fool

cat despre imunostimulatoare...nu stiu ce sa zic! am auzit si eu de Septilin asta dar nu i-am dat. probabil ca voi trece si eu la el daca nu voi vedea nici un efect cu Rybomunil si, sincer, chiar nu am vazut pana acum desi ii dau deja de 3 luni acest tratament (cum zicea si Mniko, de cand ii dau asta parca e si mai sensibil si raceste si mai usor), pe cand cu Oscillo luat periodic anul trecut, nu mi-a racit decat de cateva ori, usor si la interval de luni bune...asta fata de acum. insa...pediatra imi explica diferenta asta mare de "comportament" in ideea in care anul trecut nu intra (si e f adevarata asta) in contact cu atatia copii. si nici cu adulti. acum a crescut si nu ii pot limita accesul la fel de fel de surse de microbi si virusuri!uff dar cica asa se construieste imunitatea.

si, pt ca m-am aberat destul, mai am o rugaminte pt cele care care stiu ce si cum cu Stodalul asta: lspuneti- mi si mie la ce e bun? cand se da si cum? este cumva homeopat?
danamaria
Scris: Saturday, October 20, 2007 3:54 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
uite ca avem si noi probleme
andreea inca de aseara avea temperatura 37,8 (rectal) iar azi dimineata, de fapt pe la prinz avea 38,2
ieri trebuia sa-i facem vaccinul priorix dar fiind ca a avut starea subfebrila ne-a aminat
s-a uitat in git, a ascultat-o la plamini a pipait-o la urechi si a zis ca
"nu vede nimic" la fetita mea
oricum de azi de la prinz am trecut-o pe nurofen si i-am dat o doza de oscilococcinum
ce sa spun, de mincat a mincat, vesela e, jucausa e, dar asa cum v-am spus a facut febra
doctorul "ales" (deci nu doctorita cu vaccinul- de familie)mi-a spus ca daca face peste 38 sa-i dau nurofen si sa-l chem, deseara o sa-l sun
ma obsedeaza ca andreea de citeva zile parca prea isi duce mainile la urechiute, dar nu mi-am dat seama daca se joaca cu cerceii sau e altceva
sper sa nu fie probleme si tot imi fac iluzii ca este de la dentitie desi vad ca marea majoritate a opiniilor afirma ca de la dinti nu faci febra, doar stari subfebrile
asta e oful meu si l-am impartasit cu voi, poate imi mai dati niste idei bounce uite asa e andreea mea chiar si acum
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.