Racelile repetate la copii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Sunday, September 23, 2012 11:29 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Sanatate tuturor!computerlove Cu Klacidul am patit-o si noi cand avea Ale 2-3 ani ,in tara.De atunci ma feresc de el ca de foc
gagaritz
Scris: Thursday, November 1, 2012 10:12 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2009
Fetele vreau sa stiu si eu daca ati folosit Flexotide pt aerosoli ,care a fost concentratia si cum ati diluat voi ?Noi de cind am inceput gradi suntem 3 zile cu nas infundat su tuse ,in special tuseste dimineata sau la toiul noptii ..peste zi nu tuseste ..3 zile e bine si iar incepe poveste ,nu face febra,nu o doare gitul ..doar ca la gradi toti copii tusesc si sunt cu mucii in nas pina acum i-am dat doar sirop plantusin si un cite puf in git de propolis ..acu i-am luat un mucosin ca vad ca rupe din cind in cind si vreau sa ii fac aerosoli cu flexotide mdoar ca nu am gasit concentratia de care stiam ..deaia va intreb !
alexandrabogdan
Scris: Thursday, November 1, 2012 10:55 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
vb cu medicul. doar el poate stabili concentratia in fct de varsta copilului, poate si in fct de greutate.

noi nu mergem la gradi inca dar ne pregatim de iarna cu miere+lamaie, sucuri de porto+lamaie iar ceaiul il indulcesc cu ceva sirop natural de macese si echinaceea. de maine dimineata incep sa ii dau miere+catina (ne-a facut un nene care se ocupa cu stupii). sper sa nu avem probleme majore.
marmita
Scris: Friday, November 2, 2012 2:35 PM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2007
Iti recomand sa faci aerosol cu ser fiziologic 2.5 ml (caldut) + 1 picatura de pinosol cand are nasul infundat, si-i trece repede. Are dreptate Alexandra, doar medicul poate sa-ti prescrie concentratia. Mie cateaodata pentru tuse mi-a dat doar ser cu ACC, fara flixotide.
oanamaria
Scris: Friday, November 2, 2012 3:44 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Stefan acum 3zile a terminat aerosolii cu Flixotide -1ml +2ml ser asta a fost concentartia ,facea dimineata si seara si acum nu mai are nici mucisori si nici tuse.
alexandrabogdan
Scris: Friday, November 2, 2012 7:11 PM
Nivel

se pare ca renuntam la miere+catina din pacate. e o pasta groasa si are un gust puker Sara nu o va manca in vecii vecilor. imi pare tare rau....
giulia_mamik
Scris: Friday, November 2, 2012 7:39 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Alexandra,uleiul de catina iar e bun si poti sa l maschezi prin ceiut,ceva ....
alexandrabogdan
Scris: Saturday, November 17, 2012 12:59 PM
Nivel

alexandrabogdan wrote:
se pare ca renuntam la miere+catina din pacate. e o pasta groasa si are un gust puker Sara nu o va manca in vecii vecilor. imi pare tare rau....

sora mea a incurcat borcanele. al ei (pasta aia nasoala) era miere+catina+propolis+laptisor de matca. am recuperat borcanul nostru care e ok, are gust de mire cu lamaie. eu mananc de zor din aia acuma ca darnica de Sara mi-a dat raceala si mie ....ma doare gatul si sunt fonfanita. la gat simp imbunatatire deja
cami
Scris: Sunday, November 18, 2012 1:36 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/18/2012
majoreta
Fetita mea raceste foarte des.
Va salut cu drag,am citit de multe ori evperientele voastre.Azi am indraznit si eu sa scriu, sunt nou-venita pe acest site.
Fetita mea de 6 ani si jumatate,a racit de cand a iceput scoala de 3 ori.Ultima tura s-a lasat cu prednison-fiindca nu-i trecea tusea nicicum, plus augumentin.
De o saptamana am terminat cu ele si in seara asta iar a facut 38,5 rectal.I-am dat nurofen si algocalmin supozitoare, si dupa o ora jumate avea tot asa.
Stiti careva ceva de crestere a imunitatii ?
Va multumesc.
oanamaria
Scris: Sunday, November 18, 2012 6:46 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Cami eu ii dau Septilin de la Himalaya -se face cura de minim 3luni si scrie pe cutie doza recomandata in functie de varsta .
Noi suntem in a doua luna de tratament ,dar nu ma pot pronunta daca are vreun efect ,cei drept n-a mai racit tare ,ci mucisorii si tusea obisnuita .
iasmina_ioana
Scris: Monday, November 19, 2012 9:55 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/1/2011
alexandrabogdan wrote:

Ma speriasem , ce putea fi rau la siropul de catina ca e asa de bun, dar m-am lamurit cu celalat post.
Eu ii dau Iasminei de la 1 an si ii place foarte mult, de fiecare data trebuie sa o pacalesc sa scap doar cu 3 lingurite ca altfel e jale. Ii mai place pus in ceai sau in amestec cu apa ca un suc.
M-am convins ca ii este benefic , Iasmina nu a fost racita niciodata de cand s-a nascut , si nu am tinut-o izolata, si nici nu am ferit-o de oameni bolnavi sau de frig.
Fluturas
Scris: Monday, November 19, 2012 10:50 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
noi pana acum am scapat de raceli.se pare ca le prieste copiiilor aerul de munte.doar putin muculeti,dar fara tusa,fara febra.
la lukas chiar nu m-am asteptat fiind si prima data cand a intrat in colectivitate.sper sa o tina tot asa
cathy
Scris: Monday, November 19, 2012 7:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/25/2008
Si Albert a avut o reactie alergica de la Klacid, i-au aparut bubite pe tot corpul. Dr. mi-a spus sa retin substanta activa (claritromicina, daca nu ma insel) si sa am grija sa nu ii mai dau niciodata.
Broncho-Vaxom este intr-adevar foarte bun, la noi si-a facut efectul cam 6 luni, probabil conteaza si varsta copilului, dar acum de cand s-a racit afara iar avem mucisori constant. Nu stiu ce sa ma mai fac.
ligia27
Scris: Wednesday, November 21, 2012 2:48 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2010
OFF TOPIC stie cineva numarul de telefon al dr TRANDAFIR LAURA de la spitalul SF. MARIA din IASI? OFF TOPIC
cameliadinu1980
Scris: Wednesday, November 21, 2012 3:36 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/5/2012
Mda...si noi avem probleme cu raceala si tusea, mai ales.
Dar am descoperit pentru tuse cel mai bun remediu...si sunt fericita ca functioneaza de fiecare data! E un siropel pentru copii...Fluimucil se numeste. Piticului meu ii place...zice ca are gust de suc :))
Eu as vrea, in schimb, sa nu se mai imbolnaveasca in fiecare sezon, mai ales cand se schimba brusc temperatura...dar pana se va intampla asta...macar stiu ca am descoperit reteta pentru insanatosirea lui cand raceste si tuseste :)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.