Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| pun si site-ul pt uleiul de catina sper sa nu fiu intelesa ca as face reclama. http://www.cozacplant.ro/ulei_catina.html |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Stefi e cu un super rosu in gat asa ca trecem pe antibiotic si la fel si eu ca si eu am rosu in gat! Pentru imunitate o sa-i dau Septilin -am auzit ca-i foarte bun .
|
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eu i-am dat broncho-vaxon (parca asa se cheama) si de 3 ani nu mai stim ce e aia rosu in gat, iar de doi ani nu a mai racit deloc. |
|

| Fetelor sa vedeti ce-am patit cu Stefi dupa ce i-am dat KLACID pe la orele 20 . Pe la 21 vine de la el din camera plin de voma si speriat ma duc camera plina de tot ce mancase ,am ramas socat ,schimba ,spala etc.,peste 10min .iar jet de voma ,si iar jet ,si iar jet din 5in 5min am ramas socata ,dadea ochii peste cap -Doamne Dumnezeule abia am nimerit s-o sun pe pediatra . Mi-a zis ca e de la antibiotic si sa-i dau Metoclopramid sa oprim voma -nu aveam a fugit Sorin si a luat ,i-am dat si iar voma,voma -acum scotea doar un lichid galben ca uleiul de la fiere ca nu mai avea nimic in stomac mititelul ,tremura tot . L-a luat Sorin pe sus si la dus laUrgente -acolo i-au facut un augumentin in fund si l-au trimis acasa ,nici nu au intrat bine pe usa si iar jet de lichid din ala galben nu se mai termina -am zis ca-innenbunesc ,l-a luat iar Sorin in brate si acum l-a internat i-a pus niste saruri in branula si sta cu el in Spital pana cand se termina perfuzia . Sunt atat de suparata pe treaba asta si de socata sa vomite de zeci de ori fara sa pot face nimic si asta numai de loa nenorocitul ala de antibiotic. Data trecuta cand i l-am dat a facut diaree ,dar nu a vomitat . Dr.zice sa-l bag de maine pe Augumentin -mi-e si frica sa-i mai dau ceva .Offf!As fi stat eu cu el in spital ,dar n-am cum ca trebuie sa am grija de Iulia . |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Vai Oana prin ce treci tu cu Stefanel!Se pare ca imunitate nu i punctul lui forte .Si Daria a racit cam des la gradinita(ultima raceala a avut o in aprilie).Ma astept totusi sa se mai schimbe situatia la noi ca a mai crescut si la scoala nu mai poate lipsi ca la gradinita .De la scoala m au anuntat deja ca la controlul de dimineata i au gasit rosu in gat si amigdalitele inflamate.Ea totusi nu are nimic,febra sau dureri in gat.... Insanatosire grabnica lui Stef .Poate la el da roade Septilinul,la noi a fost apa de ploaie |
|

| Doamne Oana mi s- a facut pielea de gaina , ai fost tare eu nici nu stiu cum as fii reactionat dar esti sigura ca e rosu in gat si problema e de la amtibiotic. Pt ca sara a mea a patit asa anul tecut doar ca vomita ziua si mu luase nimic, canc am sunat pediatra mi- a zis ca e podibil s aiba scarlatina pt ca era epidemie. Ada se manifesta cu un rosu in gat, apoi voma, nu manancz absolut nimic si tot continua sa vomite. Sanatate Stefanel! |
|

| Scuze sunt pe tel si cad cs am tot mancat sau incurcat litere in graba, pup! |
|

| Azi dimineata pe la 9 l-au externat ,e pe Augumentin Bis acum si regim alimentar si bine ca a trecut noaptea de cosmar . |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Doamne fereste ce citesc eu aici!!!! da ce reactii da antibioticul asta oare de ce il mai prescriu???sanatate multa Stefan! |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Oana, ce rau imi pare de ce citesc aici. Sanatate multa, multa lui Stefanel si putere maxima sa va capatati imunitatea! Numai bine! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| off oana,multa sanatate ii dorim puiutului si tie multa putere ca stiu ca ai nevoie. |
|

| Azi a dormit toata ziua -mititelul prin ce a trecut si cat a suferit aseara .Acum astept sa se trezeasca sa-i dau o supita de pui. Va multumesc pentru sustinere si incurajari!M-a dat peste cap rau intamplarea asta . |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Vai, Oana.. acum citesc si eu.. m-am ingrozit, eu una n-am mai auzit de asa o reactie violenta la antibiotic. Mititelul de el... cred ca v-ati speriat tare, sper sa nu mai treceti prin asa ceva. Sanatate multa va doresc. |
|

Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| Si Andreea are gitul rosu ca focul ..si eu :)) am folosit sirop de brad mun sprei cu propolis care i'am dai in git de mai multe ori pe zi si pastilute homeopate homeogene ..se pare ca da roade ca ca azi e a 3 zi si ne simtim mai bine ,in prima zi ma ustura pe git de ziceam ca mor ,si Andre la fel imi zpunea ca o ustura pe git si noaptea incepuse sa raguseasca ,i'am dat mult ceai si miere si nasucul cu sprei intruna..acum mai avem nasul putin infundat si la trezire tuseste sec dar sper ca ca aerosoli si i se desfunde si nasul ..e abia inceputul toamnei .Septilinul e intradevar bun si noi am folosit si a dat roade ,dar trebuie dat cam 6 luni pe an ,cel putin asa am folosit noi . |
|

| Gagaritelor multa sanatate ! Si eu inca cu usturime in gat cu toate ca iau antibiotic de 2zile si sug la vitC cu propolis ,iar Stefi e pe tratament ,bine ca nu tuseste noapte in somn ,ci doar ziua . Eu nu mi-am permis sa stau sa ma tratez doar naturis ca o am si pe Iulia si cum stau toata ziua cu ea de gat si nu suport mastile alea de pus pe fata . Iulia are si ea nasucul infundat -pai e si normal eu racita ,Stefi racit ... Septilin mi-a zis sa-i dau 3luni ,dar dupa ce terminam cu antibioticul . Stefi nu bea ceai din pacate ,asa ca adaptez si eu ce merge la el. Cat despre intamplarea cu antibioticul inca nu mi-am revenit .inca-l vad in fata cum se chinuia .Offf! |
|
|