Racelile repetate la copii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanamaria
Scris: Tuesday, April 3, 2012 11:21 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Da Andreea o sa cumpar si sirop din muguri de brad si-ti multumesc pentru sfat!
Si Stefia are plamanii curati ,tuseste doar din cauza gatului sau din gat si e asa de suparator si pentru el si pentru mine .
Ma consolez ca vine vremea calda si scapam si de tuse si de raceli .
PrincessLilou
Scris: Sunday, April 8, 2012 1:54 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
si noi intr-o raceala o tinuem. nu mai contenim. de cand a luat-o de la cresa, acum nu mai scapa. e un cerc vicios. hainoroc
am avut o reactie cu febra acum vreo luna si ceva, dupa vreo 3 zile de nurofen, ne-a dat antibiotic. dupa 3-4 zile de antibiotic, pe care bunica cand a stat la ea) nu i l-a dat cum trebuie la 8 ore, ca ba nu voia sa o trezeasca noaptea, ba ca nu i-l da pe stomacul gol. in fine, a trecut febra, desi tusea si nasul infundat tot acolo a ramas.
ce sa va zic, ca la 3 saptamani i-ar am inceput sa facem febra. unul din doctorii la care am dus-o intr-o zi nu i-a dat nimic, desi ajunsesem la el cu 39.2 si ne-a trimis acasa. acasa am dezbracat-o si am zis ca ii pun comprese reci. evident ca nu le suporta, plangea si mai tare si se inrosea si mai tare. am incercat sa ii dau nurofen. la vomat. eram disperata! voiam sa merg la urgente. tati, nu, ca sa mai asteptam. am sunat la doctor (altul) si a zis ca e ok sa ii mai dau o data nirofenul, ca la vomat la nici 5 minute.
i-am dat din nou. vreau sa zic, ca compresele cu otet nu au mers absolut deloc.
si dupa doua ore de chin, cu schimbatul compreselor reci si cu aerul conditionat la zero in casa, asa i-a trecut ei febra. ne-am dus a doua zi la alt doctor si i-a dat iar antibiotic.

de data asta l-am luat cu strictete. o saptamana. apoi totul ok, nu a mai avut temperatura, dormea si bine noaptea. la doua saptamani dupa anitbiotic, a inceput iar si cu ganglionii umflati. nervi nervi nervi

l-am dat in pana lui pe doctor si pe antibiotic si i-am dat panadol doua zile si am inceput sa ii dau miere cu eucalipt, desi doctorul mi-a zis ca nu se da pana la doi ani, si multa apa. sa fie tot timpul hidratat copilul. mancarea conteaza mai putin. mai are doar doua luni, pana la doi ani.

si asa, incepem noi sa ne revenim acum. cu miere de albine dimineata, am inceput sa luam si un sirop de tuse, ii dau si vitmine, ca in unele zile nu mananca prea bine; ii pun vics (o lotiune cu eucalipt) pe spate si pe piept, in fiecare seara ca i se infunda nasul si ne imbracam bine. si pentru ca la noi zilele sunt schimbatoare, acum am dat-o in alt balamuc. pentru ca o imbrac bine dar uneori e caldut afara, iar a inceput sa faca o iritatie pe piele de la sudoare si acum ii pun sudocrem (nu stiu daca se gaseste in ro) dar aici se pune la iritatiile de la fundulet, de la pampersi.

multa sanatate si la copiii vostri!
mariaim
Scris: Friday, June 1, 2012 3:18 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/1/2012
Tot cu sirop de brad si crema din muguri de brad ne tratam si noi, este cine care le face si sunt suta la suta nat.
Sanatate
alexandrabogdan
Scris: Thursday, June 21, 2012 9:12 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
fetele cu experieta in ale tusitului, luminati-ma si pe mine: PROSPAN e pt ambele tipuri de tuse? pe el asa am inteles ca scrie dar am tot citit tot felul. chestia e ca Sara tuseste cand asa cand asa. luam sirop de duminica si inca tuseste? isi face efectul mai greu? am mai luat din asta dar nu mai stiu dupa cat timp a fost mai bine
alexandrabogdan
Scris: Friday, June 22, 2012 1:16 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
nimeni nu ne lamureste cu nimik vad ca
kali
Scris: Friday, June 22, 2012 1:52 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eu nu prea am folosit Prospan.
Tusend mai degraba... Eurespal ( cel mai des ), Erdomed, Humex... insa depinde si de starea mucilor.

Acum Ericutz e tusitor - sec noaptea si in timpul zilei... productiv dupa somn... cu muci destul de aposi si-i dau Erdomed ( 3 ml x 2/zi ) cu Eurespal ( 10 ml x 3/zi ).
marmita
Scris: Friday, June 22, 2012 2:19 PM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2007
Noi dam Stodal, e pentru ambele tipuri de tuse, homeopat.
Kmy
Scris: Friday, June 22, 2012 3:12 PM
Nivel

Inregistrat: 9/13/2006
si noi incercam mai mult naturist pentru tuse... sirop de brad, ceai de ceapa si ridiche neagra cu miere...
de la farmacie, ma inteleg bine cu Fluidol pt tuse productiva, al meu tuseste in special noapteauff
mirela74chris
Scris: Friday, June 22, 2012 4:34 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Sara multa sanatate.pupici computerlove Alexandra nici eu nu am folosit Prospan.Am folosit Bioflu cu extract de iedera si este pentru ambele tipuri de tuse.Si cum a scris si Kmy ,Stodal e tot pentru ambele tipuri de tuse si merge foarte bine.
oanamaria
Scris: Thursday, September 20, 2012 9:22 PM
Nivel

Dupa nici 2saptamani de gradi Stefi e deja racit cu tuse si muci !plans
bereea
Scris: Thursday, September 20, 2012 9:32 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Sanatate, Stefan!pupici Anul acesta inca mai e asa, apoi sa vezi cum se raresc racelile
clalina
Scris: Thursday, September 20, 2012 9:38 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
Sanatate Stefanel! Oana eu ii da Sarei miere cu propolis, polen si laptisor de matca, combinata cu 3 picaturi de ulei de catina( iti trimit marca prin pm daca esti interesata) le- am luat din tara si sunt foarte bune pt imunitate.
oanamaria
Scris: Friday, September 21, 2012 5:20 AM
Nivel

Da Alina vreau sa-mi spui marca si se poate si aici poate sunt interesate si alte mamici ,iar cand vorbim despre medicamente sau ceva de genul nu se considera reclama.
Vad ca nopatea nu tuseste ca are aparatul cu aer salin in priza care este foarte bun .Pana acum i-am dat doar picaturi pentru nas,Stodal si Panadol ca n-a fost nevoie de mai mult .
Eu abia i-am terminat o cura de Polimod -pt iminitate ,dar mai trebuie sa-i fac si altele ca sa se vada efectul.
clalina
Scris: Friday, September 21, 2012 9:16 AM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
Eu am luat ulei de catina de la cozacplant , l- am comandat de pe siteul lor dar telefonand direct la ei, sticluta de 50 de ml si a costat 37 de ron cu taxe postale incluse. Cand comanzi sa spui varta copilului ca sa- ti spuna cate picaturi sa- i dai. Mierea am luat- o de la comercianti . Te pup si inca odata multa sanatate lui Stefanel!
Ana
Scris: Friday, September 21, 2012 12:38 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Alina vreau si eu pm cu toate datele.mulktumesc frumos
computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.