Racelile repetate la copii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bleaumihaelamariana
Scris: Sunday, February 26, 2012 8:08 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/28/2009
sa va povestesc prin ce am trecut noi: am facut din nou o rinofaringita de aia urata cu puroi in gat, cu febra 38,4.ma duc cu ea le dr de familie, ii da antibiotic: augmetin cate 4 ml la 12 ore, a fost mai ok in sensul ca nu a mai facut febre de laea nebune de 39,..Insa cand a fost gata antibioticul ma duc cu ea la dr la control a zis ca e bine sa intrerupem medicatia.A doua zi dimineata ce credeti din nou febra, deja ma lua cu tremuratul, m-am dus la un cabinet particular, si din nou antibiotic:zinnat cate 6 ml la 12 ore, bun...se simte fata mai bine numai face febra insa mami burtica mami burtica, nu manca nimic, cand vedea mancarea dai plansete , eu nervoasa ca trebuie sa manance ca sa se refaca.Nasul inca ii curgea si tusea destul de urat.Dr a consultatul a zis ca e din gat tusea , nu la plamani. pana la urma ma hotarasc sa merg cu ea la ORL. sun pe dr de familie sa imi dea trimitere , dupa un circ de toata frumusetea si stat cu copil cu tot o ora jumate la usa cabinetului imi da trimiterea.Merg cu ea , dr suparata ca de ce i-au dat atata antibiotic, ca dupa parearea ei nu ar fi trebuit, are un canal blocat , un polip mai maricel.I-a dat tratament cu picaturi si ceva pufulete, si i-am zis si de burtica, mi-a dat trimitere imediat la gastro si ce credeti a facut gastrita medicamentoasa. La dr de familie nu i-a trecut prin cap sa ma trimita cu ea la gastro desi i-am spus ca se vaita de burtica. si uite asa ne distram noi.Acum avem tratament si ptr burtica si a inceput deja sa manance, nici numai tuseste si nasul ii curge de 3-4 ori pe zi
giulia_mamik
Scris: Sunday, February 26, 2012 10:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
OFff mai fetelor!Eu abia astept sa creasca mai mare sa o mai rareasca cu bolile!
Daca ieri credeam ca face si ea varsat de vant,azi am relaizat ca de fapt e o raceala la bord,mai bine zis o laringita.I s a modificat vocea si asa mi e de groaza pana maine cand mergem la doctor,fiindca noi avem amintiri urate legate de laringitacry .Maine merg la un pediatru bun din oras,fiindca nu se mai poate.Din luna octombrie a racit a 3 oaracry .Sanatate multa la piticicomputerlove
clalina
Scris: Sunday, February 26, 2012 11:36 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
giulia_mamik wrote:
OFff mai fetelor!Eu abia astept sa creasca mai mare sa o mai rareasca cu bolile!
Daca ieri credeam ca face si ea varsat de vant,azi am relaizat ca de fapt e o raceala la bord,mai bine zis o laringita.I s a modificat vocea si asa mi e de groaza pana maine cand mergem la doctor,fiindca noi avem amintiri urate legate de laringitacry .Maine merg la un pediatru bun din oras,fiindca nu se mai poate.Din luna octombrie a racit a 3 oaracry .Sanatate multa la piticicomputerlove

si eu la fel astept, o Doamne Giulia imi amintesc ce s-a intamplat data trecuta si deja mi se face mie pielea de gaina , doamne ajuta sa treaca cu bine noaptea aceasta si sa-i nimereasca tratametul bun. va pup, multa sanatate si voua!

bleanumihaelamariana m-a socat ceea ce am citit si fetita mea se cam vaita de burtica pt ca ia 2 feluri de antibiotic, de mancat mananca dar putin in schimb e din nou deranjata la stomac si ii tot dau ferenti lactici sper sa nu o patim si noi, multa sanatate micutei!pupici
oanamaria
Scris: Monday, February 27, 2012 7:24 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Off!Mihaela ce de probleme !Multa sanatate !La atatea antibiotice trebuia sa-i dai ceva pt.protectia stomacelului si a florei intestinale gen EuBIOTIC sau Biotics cum ii zicea pana mai de curand.
Giulia pentru laringita sunt buni aerosiolii si daca nu e grava trece si fara antibiotic .
Stefi dupa 1sapt.de antibiotic pentru laringita de ieri e iar cu febra si nasuc infundat si acum astept sa sun dr.sa vina sa-l consulte .Circula in comunitate la gradi fel de fel de virusi n-am ce-i face decat sa-l tratez si cam atat .
Ma cam deruteaza febra asta pe care o are de 37,5 si o tuse seaca ,dar rara.
Sa vedem ce ne zice !
giulia_mamik
Scris: Monday, February 27, 2012 9:55 AM
Nivel

Clalinacomputerlove
Noi am trecut seara cu bine,adica nu a mai fost asa de grav ca data trecuta cu sufocare si altele.Dar a facut o temperatura mare 38,9 si nas infundat si curgand.S a foit intr o veselie.Acum trebuie sa o iau la pas spre clinica.Nu le merge telefonul de acolo si nr doctorului nu il mai am.Ma tot asteptam sa faca varicela.Dar nici urma de bube.Poate face de acum si iaca asa impuscam 2 iepuri dintr o loviturabanghead .Sau poate e imuna la varicela.Acus sunt 2 saptamani de cand am facut eu.scratch
Oana,sanatate si voua.Eu nu cred ca scap fara antibiotic.Dar voi poate scapati.Sa ne tii la curent cum evoluaticomputerlove
clalina
Scris: Monday, February 27, 2012 4:33 PM
Nivel

Oana sanatate multa lui Stefanel!pupici
Giulia dar dintr-o analiza a sangelui nu se poate vedea ce are? Multa sanatate pupici!

sara se simte binisor, mai are muci, tuseste din cand in cand, e deranjata de la antibiotic si are scaunele verde inchis, parca acum mi se pare si ie ca aud un suierat cand respira, afara sunt 15 grade si noi stam in casa, maine mergem la pediatra , doamne ajuta!
clalina
Scris: Tuesday, February 28, 2012 2:38 PM
Nivel

am fost la pediatra si mi-a zis ca e bine, continuam cu antibioticul pana vineri, cu unul am terminat azi, mai facem aerosoli, fermenti lactici la greu si regim pt burtica si am terminat si cu cresa ( vom merge din toamna la gradinita). Multa sanatate tuturor!pupici
miriam
Scris: Tuesday, February 28, 2012 4:17 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Sanatate bolnaviorilorhearts ...si noi am stat azi acasa , sa reparam putin macar o tuse seaca , si cred ca are si ceva viermisori, de azi i-am dat helmiflores, iar maine duc analiza sa vedem.

Mihaela si eu am o patanie de genul asta cu antibioticele si doctoriinervi
alimami
Scris: Tuesday, February 28, 2012 4:26 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2009
Suntem si noi acasa cu Zinnat, Stodal, maxitrol, bioparox,etc etc.Un inceput de pneumonie.Daca pana sambata nu ne mai revenim, ne interneaza cry
kali
Scris: Tuesday, February 28, 2012 4:34 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
alimami wrote:
Suntem si noi acasa cu Zinnat, Stodal, maxitrol, bioparox,etc etc.Un inceput de pneumonie.Daca pana sambata nu ne mai revenim, ne interneaza cry

Poate vorbesti cu medicul sa va faca internare, insa sa va lase acasa si sa veniti la spital numai pentru tratament; nu de alta, insa riscati sa plecati si cu altele de acolo...
Da' poate nu e cazul si va fi bine...

Sanatate multa tuturor!!!dance
alimami
Scris: Saturday, March 3, 2012 4:39 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2009
kali wrote:

Poate vorbesti cu medicul sa va faca internare, insa sa va lase acasa si sa veniti la spital numai pentru tratament; nu de alta, insa riscati sa plecati si cu altele de acolo...
Da' poate nu e cazul si va fi bine...

Sanatate multa tuturor!!!dance

Pe langa toate ne-a mai dat inca un antibiotic.Azitromicina.Deci acum avem Zinnat,salbutamol,Azitromicina,stodal,maxitrol, eubiotics si metoclopramid..Fff multe..daca nici asa nu trece..am incurcat-o..
oanamaria
Scris: Saturday, March 3, 2012 5:38 PM
Nivel

Doamne ce de medicamente la un copil asa de mic.Multa sanatate !
Stefan tuseste continuu de dimineata ,ii fac iar aerosoli cu ACC nu mai stiu ce siropel sa-i dau si ce sa-i mai fac.uff
giulia_mamik
Scris: Saturday, March 3, 2012 6:05 PM
Nivel

Clalina,analizele la sange au iesit relativ multumitoare doar globulele albe sunt putin sub limita dar asta fiindca le am facut dupa o raceala cu antibioticul de rigoare,calciu la limita si magneziu putin scazut.Per general sunt bune.Ideea e ca Daria e sensibila la antotimpul asta rece.Din aprilie pana in octombrie noi nu mai avem treaba cu raceli sau alte boli.Cred ca indicat ar fi sa ne mutam undeva unde este cald mereu,Bora Bora ar fi idealras hohot .Offf,fac haz de necaz ca altfel m as duce "la vale" rau....
Daria e mai bine.Tuseste inca,dar rar.Culmea e ca nu i a iesit nicio buba nimicras .Poate nu face si ea varicela,cine stie.Deja suntem in saptamana a 3 a de cand am facut eu!Oricum maine avem party.Profitam ca suntem sanatoase si dam petrecere de ziua Darieimajoreta
Alimami si Daria a avut inceput de pneumonie...am scris la alt topic.Noi am facut si raza si o parte din plamanul stang nu se vedea.Am luat Klacid cu Salbutamol si multumim Lui Dumnezeu,ne a trecut.Pediatra a insistat atunci sa nu i fac aerosoli ca cica i ar impinge si mai tare microbii/infectia in plamani.Ne a recomandat internarea dar am refuzat categoric.Mi era ca pe langa pneumonie,ne vom intoarce cu alti nspe mii de virusibanghead .Sper din suflet sa va treaca cu schema aia de tratament si sa nu ajungeti in spital.Sanatate multa!computerlove
Oana,incearca sirop de ridiche neagra.La noi face minuni uneori.Sanatate multa,dragutilorcomputerlove
oanamaria
Scris: Tuesday, April 3, 2012 10:10 AM
Nivel

Am terminat antibioticul ,dar tusea suparatoare nu a trecut .
M-a innebunit aseara si nimic nu a avut efect niciodata ca pana acum nu a tusit pe termen atat de lung si asa sacaitor.
Nu e de la plamani ,ci din gat a avut rosu-n gat l-am tratat ,l-am ferit de factorii agresivi -adica am stat o saptamana in casa ca afara era un vant ....
Azi l-am dus la gradi ca nu se mai putea in casa amandoi de atata timp .
andreeahana
Scris: Tuesday, April 3, 2012 10:32 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/18/2008
oana incerca siropel de brad ...la razvanelul meu ii face ff bine si asa de bine il curata si de mucisori si de tusa ...si la fel si la noi tuseste pt ca are rosu in gat..laringita...sau ma rog ce mai e pe acolo....dar plamani is curati
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.