Racelile repetate la copii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, October 16, 2007 9:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
se vorbeste despre raceala, viroza, gripa, una-alta din sfera infectiilor respiratorii insa as vrea sa vorbim aici despre copiii care racesc in mod repetat.uff

noi o tinem intr-o "petrecere" cu racelile, rosu in gat, otita, faringita, laringita, faringo-amigdalita etc.banghead plans si asta se intampla de vreo 4-5 luni...cam de prin vara! face una, ii trece, apoi face alta si la intervale scurte de timp, uneori de la o saptamana la alta!banghead nervi m-am speriat cat de repede raceste Andi! nu mai stiu de la ce, nu mai stiu cand terminam un tratament si incepem altul! acum de ex. avem faringo-amigdalita si luam antibiotic si asta dupa ce acum 2 saptamani eram la ORL si aveam otita bilaterala si rosu in gat dar la care am scapat numai cu picaturi de urechi, nas si ceva antitermice.

cand zic si eu ca ii trece si sta linistit o sapatamana, doua, iar raceste!uff

daca varianta cu piocianicul s-ar fi verificat, atunci as fi stiut ca este clar de la el si stiam si ce am de facut. acum nu mai inteleg nimic. ORL-ista la care am fost acum 2-3 saptamani, ne-a zis ca are polipi si trebuie scosi pt ca din cauza lor raceste. alti medici mi-au zis ca nu e cazul. nu mai pricep nimic.

s-a confruntat cineva cu o asa situatie? ce ati facut? ce imi recomandati? analize? tratament, ceva?

ps: acum luam ceva de imunitate: Rybomunil pt infectiile bacteriene si vom lua si Oscillococcinum pt cele virale. dar eu nu vad nici un efect.banghead
sousourel
Scris: Tuesday, October 16, 2007 9:45 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Offf, multa sanatate iti dormim mai Andipupici pupici pupici ,uite aici de la noi, cat despre raceli, nu prea stim decat din auzite...ca unii copii au asemenea perioade, care la un moment dat, cedeaza. Poate incercati la vara o cura de aerosoli sau vizita la saline. Pupicipupici pupici pupici
Kiki
Scris: Tuesday, October 16, 2007 9:48 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Finutza mea cea mare o pateste la fel, sau ma rog, o patea. Ba era rosu in gat, ba laringita, ba viroza...Lunar era cu antibiotic si drumuri la spital.

Dar, in mai a avut ultima raceala si de atunci gata. Ce s-a schimbat intre timp? Tratament cu Rybomunil, aerosoli si fructe, multe fructe (vitamine adica).

Andi, te pupacim si-ti dorim multa, multa sanatate! pupici
Miri
Scris: Tuesday, October 16, 2007 9:51 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Aoleu, si eu ma vait la un alt topic ca Sara tuseste , o data in an!banghead
Anca, si eu cred ca e momentul in care sa-l duci pe Andy la mare, la vara, unele mamici zic ca are efect....
Eu nu prea sunt adepta tratamentelor medicamentoase, decat in situatii extreme, de maxima urgenta!
Pupici si sa auzi vesti bune!pupici pupici
Maria & Mario
Scris: Tuesday, October 16, 2007 9:54 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Andi, sananate multa , puiutz !

Cine mai stie de ce , cand , cum, de unde ,,,,,,,, dar si Maria a avut in ultima luna doua probleme. O raceala luata de la mine, care a trecut dupa antibiotic ( luam antibiotic cam de doua ori pe an ) si mai nou o viroza respiratorie, dar care a trecut in doua zile , fara medidcatie , dar care a lasat-o fara apetit !

Sper ca pana in vara sa stam departe de antibiotice , mucisori, rosu in gat , viroze respiratorii , infectii virale, etc !

Tocmai mi-a trimis mama pachet cu Rybomunyl si Septilin ! Incepem imediat tratamentul. Speram sa de-a si rezultate !

Sanatate tuturor va dorim ! pupici
MNiko
Scris: Tuesday, October 16, 2007 10:48 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Anca si eu ma confrunt cu ceva asemanator. Eu am tot zis ca e de la cresa, dar sincer nu mai stiu. Faza e ca la noi ne tinem de mana eu cu Cristina.
Eu am fost anul asta la mare pt aerosoli, dar am inteles ca trebuie minim trei ani ca sa fie de lunga durata. LA unii copii dupa o saptamna de stat la mare s-au vazut deja rezultate
Septilin am luat si noi de la inceputul lui septembrie. La fel si oscilocoscilum, si ca tratament si pt prevenire. La fel si stodal pt tuse. Nu mai are efect nimic.
Azi ma dusesem sa incep aerosoli cu ea. S-a stricat aparatul asa ca trebuie sa ii aman sau sa gasesc in alta parte unde sa fac. As vrea sa-mi cumpar eu un aparat dar nu stiu de unde. Stie cineva?
Kiki
Scris: Tuesday, October 16, 2007 10:54 PM
Nivel

Am o prietena ce foloseste un astfel de aparat la fetita ei. O sun maine sa vad de unde l-a luat si cat a costat si te anunt. pupici
MNiko
Scris: Tuesday, October 16, 2007 10:56 PM

Kiki wrote:
Am o prietena ce foloseste un astfel de aparat la fetita ei. O sun maine sa vad de unde l-a luat si cat a costat si te anunt. pupici

Preturi am vazut pe net. Cel mai ieftin era in jur de 250 ron. Nu stiu cat de bun e fiind cel mai ieftin, dar ...Nu stiu insa din ce fel de magazine se cumpara. Am intrebat in farmacii dar nu stiau.
Merci de ajutor.
Kiki
Scris: Tuesday, October 16, 2007 11:11 PM
Nivel

Voi veni maine cu toate detaliile! pupici
macet
Scris: Wednesday, October 17, 2007 12:26 AM

Buna, sunt pentru prima data pe acest forum. Si eu ma confrunt cu aceeasi problema: raceli repetate. De cand am inceput gradinita o tinem lant. In fiecare saptamana avem ceva. De curand a facut otita, destul de severa, ca a trebuit antibiotic. Sa vedem ce va urma...
Sanatate multa la puiuti
delfinasa
Scris: Wednesday, October 17, 2007 6:00 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Anca, Mihaela, Macet, imi pare rau ca treceti de la raceala la raceala uff. Sistemul imunitar e scazut si nu scapati de una, ca se prinde alta pana sa se faca bine complet. E perioada cand bantuie virusii, in gradinite nu sunt numai copiii sanatosi, afara in parc la fel uff. Un tratament intensiv cu siropuri, vitamine imunostimulative va prinde bine cu siguranta. Noi luam in fiecare zi bobo -vitaminele si mineralele recomandate de doctora- desi la un moment dat le abandonasem in ideea ca fata oricum mananca destul de sanatos si variat, multe fructe , legume proaspete, dar, pe cale naturala, organismul nu ia tot ce-i trebuie in fiecare zi si le luam din nou zilnic -1/2 tableta-. Eu va recomand sa vorbiti cu pediatrii sa va recomande un complex de vitamine cu minerale pentru copii pe termen lung si, eventual, cand sunt copiii bine, sa le faceti un antigripal. Multa sanatate la piticutzi si asteptam vesti bune pupici!
g_nicoleta2000
Scris: Wednesday, October 17, 2007 7:57 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Andrei, Sara, Mariuca si Cristina va dorim muuulta sanatatepupici
Noi de cand am fost la Brasov ne-am pricopsit cu o laringita usoara, ne-a trecut foarte repede dupa 24 de ore de izolare, caldura si abur dar nu am scapat de Duomox. Partea proasta cand ia antibiotic este ca dupa aceea cam o luna ramane sistemul iminitar foarte afectat si este sensibila la tot felul de viroze. Speram sa trecem si peste astea usor. pediatrul ne-a spus ca momentan stam foarte bine, un copil normal raceste de cateva ori bune pe an(am uitat numarul oare) si ca o ajuta la formarea unui sistem imunitar bun.
Partea proasta este ca refuzam si noi de ani de zile fructele, nu ne apropiem de ele nici cu amenintari, nici cu vorba buna, nu ne plac pur si simplu. Mai amestec eu cu cereale dar tot foarte putin se cheama. Mai nou folosim miere in lapte, altfel nici asta nu ne place defel si in primele zile cand am incercat sa o pacalesc intreba " ce este asta???" Acum inghitim lapticul cu miere si eu zic ca-i un plus binevenit.
Multa sanatate pitici si speram sa nu facem prea multe pagini pe topicul acesta.
MNiko
Scris: Wednesday, October 17, 2007 9:24 AM

Miha, Nico multumesc.
Noi fructe inca mancam. Poate nu zilnic dar macar la 2 zile mananca fruct, dar zilele fara sunt destul de putine. MIere de albine i-am dat si eu, o perioada chiar pe stomacul gol.
Complex de vitamine...medicul nostru nu e de acord cu asa ceva, nici cu imunostimulatoare, iar de capul meu nu vreau sa-i mai dau nimic. Destul ii dau septilin, oscillocoscilum si stodal fara sa stie medicul.
Azi, am aflat de la cresa ca ar exista un magazin de unde sa pot lua un aparat de aerosoli. O sa ma duc dupa amiaza sa vad ce au pe acolo.
Kiki
Scris: Wednesday, October 17, 2007 9:57 AM
Nivel

Kiki wrote:
Voi veni maine cu toate detaliile! pupici

Am venit.

Aparatul se cheama Babyhaler, a costat 100 ron si a fost luat din farmacia Dona.
Substanta (aerosolii) a costat separat 20 ron.

MNiko
Scris: Wednesday, October 17, 2007 11:11 AM

Merci Cris de info. O sa ma duc azi sa caut, ca la banii astia ies mai ieftin daca mi-l cumpar decat sa tot fac drumul la Codlea zilnic.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.