Raceala sau gripa, cum le deosebim?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
crysa80
Scris: Sunday, August 17, 2008 9:01 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/17/2008
sunt cryss26 buc id meu nu mai merge nush ce se intampla asa ca m am inregistrat iar cu denumirea de mai sus am probleme cu rebeca de ieri ii curge nasul nu mananca decat putin si are 37 cu 6 i am pus eferalgan supozitoare din 6 in 6 ore sosete cu otet si frectie la cap cu otet este foarte agitata se scoala urland i am curatat nasucul cu pompita dar nu sta si mai are mie frica sa nu se sufoce in somn ce pot face are aproape 4 luni va rog ce pot face sa stau sa o pazaesc toata noaptea poate murii sufocata? ce sa i dau? maine merg la doctor dim dar pana maine ce pot face?
crysa80
Scris: Sunday, August 17, 2008 10:19 PM
Nivel

chiar nu stie nimeni???? ce sa fac sa o duc la urgenta? acum a adormit dar suspina si respira greu
oanalaurisa
Scris: Sunday, August 17, 2008 10:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
crysa80 wrote:
chiar nu stie nimeni???? ce sa fac sa o duc la urgenta? acum a adormit dar suspina si respira greu

Nu ai aspirator nazal "Batista bebelusului" care se conecteaza la aspiratorul din casa,pentru ca cu acel tip de aspirator nazal s-ar putea desfunda nasucul mult mai usor...de ce i-ai pus supozitoare la 6 ore? Nu i-a scazut febra?
Ai ceva spray pe baza de apa de mare in casa,ca sa ii pui in nasuc si apoi sa ii cureti nasucul,sa se mai inmoaie secretiile?
Eu as zice ca ai doua variante:
1.Sa suni medicul de familie - ar trebui sa vina la domiciliu
2.Sa mergi la urgenta

Iar daca aveti o farmacie non-stop aproape de voi,cumpara niste Karvol capsule si sparge o capsula,contine uleiuri volatile,toarna pe o batista si pune batista aproape de patut,va respira mai usor.

Si renunta la otet,e prea puternic ca aroma pentru un bebe asa mic.

Eu i-as da Nurofen sirop 2 ml daca mai creste temperatura,dar 37.6 nu e febra mare,asa ca stai linistita.
Kiki
Scris: Sunday, August 17, 2008 10:31 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Decat sa stai de paza in asteptarea pediatrului care o vede maine, nu inteleg de ce nu o duci de urgenta la un spital. Macar pentru o parere avizata pana la consultul de maine.

Un diagnostic de raceala sau gripa nu se pune pe forum. 37 cu 6 in primul rand nu este febra, nu mai chinui copilul cu sosete cu otet si supozitoare din 6 in 6 ore.

Daca are doar nasul infundat incearca niste spray cu apa de mare sau capsule de karvol pe o batista in patutul copilului.

Sanatate!
oanalaurisa
Scris: Sunday, August 17, 2008 10:34 PM
Nivel

Kiki wrote:
Decat sa stai de paza in asteptarea pediatrului care o vede maine, nu inteleg de ce nu o duci de urgenta la un spital. Macar pentru o parere avizata pana la consultul de maine.

Un diagnostic de raceala sau gripa nu se pune pe forum. 37 cu 6 in primul rand nu este febra, nu mai chinui copilul cu sosete cu otet si supozitoare din 6 in 6 ore.

Daca are doar nasul infundat incearca niste spray cu apa de mare sau capsule de karvol pe o batista in patutul copilului.

Sanatate!

Cred ca am postat deodata!
Kiki
Scris: Sunday, August 17, 2008 10:35 PM
Nivel

oanalaurisa wrote:

Cred ca am postat deodata!

pupici Am vazut pe urma dar mi-a fost lene de "edit" la cum merge forumul. computerlove
oanalaurisa
Scris: Sunday, August 17, 2008 10:38 PM
Nivel

Kiki wrote:

pupici Am vazut pe urma dar mi-a fost lene de "edit" la cum merge forumul. computerlove

Ei,eu m-am bucurat ca suntem pe aceeasi lungime de unda...pupici
crysa80
Scris: Sunday, August 17, 2008 10:50 PM
Nivel

tuseste stranuta si suspina in somn a adormit iar nasul nu il are infundat ci ii curge mult am un spray marimer se numeste ii pot da cu ala? dar nu am batista bebelusului acum am aflat de el am citit pe net si ii voi lua si ei maine desii mie cam frica ca se foloseste aspiratorul.daca doarme acum sa o scol sa merg la spital?

oanalaurisa
Scris: Sunday, August 17, 2008 11:11 PM
Nivel

crysa80 wrote:
tuseste stranuta si suspina in somn a adormit iar nasul nu il are infundat ci ii curge mult am un spray marimer se numeste ii pot da cu ala? dar nu am batista bebelusului acum am aflat de el am citit pe net si ii voi lua si ei maine desii mie cam frica ca se foloseste aspiratorul.daca doarme acum sa o scol sa merg la spital?

Nici nu ma mir ca respira greu,de la mirosul ala de otet si un adult s-ar sufoca...nu stiu cine ti-a putut da ideea cu otetul...scoate sosetutele alea cu otet din camera si compresa aia cu otet pe care i-ai pus-o la capsor...Doamne iarta-ma,otet la bebelus...daca nu are febra,las-o sa doarma si fii pe faza in noaptea asta...daca nu poti chema medicul acasa...
crysa80
Scris: Monday, August 18, 2008 12:44 AM
Nivel

nu i am pus compresa ci frectie cu otet am fost la spital are insolatie si rinofaringita m am linistit multumescpupici
Kiki
Scris: Monday, August 18, 2008 6:37 AM
Nivel

Sanatate! pupici
oanalaurisa
Scris: Monday, August 18, 2008 8:56 AM
Nivel

crysa80 wrote:
nu i am pus compresa ci frectie cu otet am fost la spital are insolatie si rinofaringita m am linistit multumescpupici

Insolatie? Sa va faceti bine repede!pupici
Sfefania_Johansson
Scris: Saturday, September 6, 2008 2:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/24/2007
Jacqueline a fost racita si i s-a intors raceala..mai urat decat saptamana trecuta..are febra 37.7 , ii curge nasul, stranuta, tuseste, are flegma in gat..ca se aude..si respira greu..simt ca din piept vine chestia..e mofturoasa si nu mai vrea mancare..doar titi..poate sa fie si vesela, sa se joace si sa rada, dar o apuca plansul usor si o tine mult..

ii dau Alvedon ca sa-i scada febra..cred ca e acelasi lucru cu paracetamolul nostru..si ii mai dau apa cu sare de mare pe nasuc..si am incercat si niste apa calda cu zeama de lamaie..

nu ar trebui sa-i dau un siropel ca sa poate expectora? sa se dezlege flegma..off...spuneti-mi si mie ce sa mai fac..pale cry uff plans
Sfefania_Johansson
Scris: Saturday, September 6, 2008 3:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/24/2007
heeeeeeeeelpras
uff uff uff
Mela
Scris: Saturday, September 6, 2008 4:06 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Stefania,fiindca fata e asa mititica,eu una nu stiu ce sfat sa iti dau.
dar...ai putea sa-i dai nurofen la 8 ore,ceai cu multa lamaie,daca il bea,un sirop homeopat pentru ca sa poata expectora,ai putea eventual cu eurespal care e un antiinflamator si poate sa-l ia si micuta ta.
in orice caz,ar trebui sa o vada un doctor.
sanatate multaangel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.