Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Si noi ne bucuram tare mult! |
|
|

| Am terminat-o cu raceala. Gata a trecut de tot. In 4-5 zile a trecut. Eu cred ca meritul este al ceaiului antiraceala folosit (ceai antiraceala de la Hipp). Si-a facut efectul din plin! |
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Bravo, pui mic! Sper ca asta a fost ultima raceala, pe anul asta! |
|
|

| Sa speram, Miri, sa speram |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Si noi avem mucuti cu carul si stranutam ca-mi vine sa-i faca asa lui tati . Am inceput cu Panadol baby, si sper sa treaca repede. Am sa-i dau si ceai antiraceala de la Hipp, si dupa aia un tratament de imunizare. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Multa sanatate, Miru mic! |
|

| Sanatate, Miru!
Dana, cat a fost David racit i-am dat si picaturi de vitamina C...Vezi si tu daca iti zice doctorul sa ii dai. Pupici! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Kiki wrote:Sanatate, Miru!
Dana, cat a fost David racit i-am dat si picaturi de vitamina C...Vezi si tu daca iti zice doctorul sa ii dai. Pupici!
Eu ii pun vit C in apa de baut, ca nu am mai gasit fiole. Am sa reiau obiceiul, ca vad ca pauzele sunt contraindicate
Apropo? cand sunt bolnaviori nu ar trebui sa fie si mai linistriti? ca pe mine deja m-a obosit |
|

| Mai linistiti? Nooo...sunt mai agitati...ca nu pot respira, raceala le da o stare de disconfort! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/2/2006 Mesaje: 306
| si noi suntem bine..mai ales eu ..ca am fost racita.. Multumesc lui d_zeu! Elena a harait din nas..decat atat..
Ma bucur ca sunteti bine cu totiii! sa speram ca gata cu racelile..Doamne ajuta!
va salutam pe toti bebelusii:David , Miruna, Sara, Alexia-Ioana, Karina! |
|

| Si noi te salutam Elena! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Noi iarasi semnam condica la bb raciti...de 2 zile curge nasucul si vad ca se lasa cu febra Pana acum i-am dat Panadol, dar trecem si la Nurofen...sper s nu ajungem la antibiotic...iar!!!
Multa sanatate bbilor! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| afrodita mama de elena wrote:va salutam pe toti bebelusii:David , Miruna, Sara, Alexia-Ioana, Karina!
Sper sa nu va mai prinda raceala, ca tare-i rau...
Maria, muuuulta sanatate... sa treaca repede raceala! |
|

| misha wrote:Noi iarasi semnam condica la bb raciti...de 2 zile curge nasucul si vad ca se lasa cu febra  Pana acum i-am dat Panadol, dar trecem si la Nurofen...sper s nu ajungem la antibiotic...iar!!! Multa sanatate bbilor!
Mai fetelor, dar ce se intampla....atatea raceli! Multa sanatate, Mariuca, sa te faci bine repede! Te pupam! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/2/2006 Mesaje: 306
| misha wrote:Noi iarasi semnam condica la bb raciti...de 2 zile curge nasucul si vad ca se lasa cu febra  Pana acum i-am dat Panadol, dar trecem si la Nurofen...sper s nu ajungem la antibiotic...iar!!! Multa sanatate bbilor! sanatate multa! si de la noi!
 |
|
|
|