Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Nooo,stai ca pun poza demonstrativa De fapt ce rost are sa pun poza...daca tu zici cu atat convingere ca contine paracetamol asa o fi . |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| mihaela75 wrote:Nooo,stai ca pun poza demonstrativa  De fapt ce rost are sa pun poza...daca tu zici cu atat convingere ca contine paracetamol asa o fi .
eu caut informatii despre medicamente pe urmatorul site: http://www.medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=3333&fl=1
probabil te referi la ce scrie pe cutie:
Active Ingredient: Acetaminophen Purpose: Pain reliever/fever reducer
Active Ingredient: Pseudoephedrine HCl Purpose: Nasal decongestant
Uite ce scrie in wikipedia (nu mai traduc, te pricepi sa citesti si asa, nu )- oricum, sper sa nu am nevoie sa mai folosesc
Paracetamol (INN) or acetaminophen (USAN) (brand names Tylenol® in US; Panadol® in UK; Tachipirina® and Efferalgan® in Italy; Crocin® in India), is a common analgesic and antipyretic drug that is used for the relief of fever, headaches, and other minor aches and pains. Paracetamol is also useful in managing more severe pain, allowing lower dosages of additional NSAID or opioid analgesics to be used, so minimizing overall side-effects. It is a major ingredient in numerous cold and flu medications and many prescription analgesics. It is remarkably safe in recommended doses, but because of its wide availability, deliberate or accidental overdoses are fairly common.
The words acetaminophen and paracetamol both come from the chemical names for the compound: N-acetyl-para-aminophenol and para-acetyl-amino-phenol. In some contexts, it is shortened to apap, for N-acetyl-para-amino-phenol.
|
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Cum adica, e acelasi lucru?paracetamol si acetaminofen? Uite de-asta nu m-am facut farmacista, e prea complicat |
|

| mihaela75 wrote:Cum adica, e acelasi lucru?paracetamol si acetaminofen?  Uite de-asta nu m-am facut farmacista, e prea complicat
Se pare ca e acelasi lucru doar ca pe continente diferite se utilizeaza denumiri diferite |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Mariuca mea a racit, ii curge nasucul si a facut si febra...i-am administrat pana acum asa: aseara la ora 21 1 sup cu paracetamol(peste noapte a fost bine,nu a mai facut febra), dar dimineata situatia s-a schimbat, asa ca la 9 i-am dat Panadol, la 13 Nurofen, la 17 urmeaza iar Panadol...si cred ca o vom tine asa pana maine cand mergem la medic, sper doar sa nu mai faca febra... |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Si al meu e putin racit, i-am dat Panadol, vit C si in rest ceai, suc de lamaie. Febra nu a facut, dar ii curge nasul, e infundat si nu prea vrea sa pape si sa doarma |
|

| offf, mai sousourel, multa sanatate si tie si lui V...speram sa treaca repede si la noi si la voi! |
|

| Sanatate si pupici!
 |
|

| danab wrote:Sanatate si pupici!
Multumim! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Multumim, Daniela! Misha, multumim pentru grija! Multa sanatate! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Maria ,Victoras eu si Karinuta va dorim insanatosire grabnica si multi pupicei |
|

|
Multumim, Ely! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Maria, Victor, sa va faceti bine rapid, rapid! Stiti voi ce e in sufletul mamicilor? Hai...un zambet larg si gata! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Maria si Victor, insanatosire grabnica. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Multa sanatate tuturor puiutilor bolnaviori! |
|
|
|