Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Monique, multumim ! Albastru de metil n'am. Cartof pe piele cu spirt ..... crezi tu ca functioneaza? Tusea e seaca , e ragusit de la cat se chinuie saracutu' sa tuseasca , sec ..... Offf. Oricum, acum face nani, cum se trezeste incercam cu ceai de ceapa !  Oricum, doar ce ne-am intors de la medic : urechile - curate , gatul - curat , plamanii ( pieptul ) - curat , temperatura - deloc ! Acasa cu el ca n-are nimic. Nu imi recomanda nici macar siropele , ca pana nu expectoreaza nu face decat sa stopeze productia si ca oricum degeaba ne ( si il ) chinuim ! Rabdare macar cateva zile, o saptamana , sa vedem daca trece de la sine si daca lupta singur organismul cu tusea si ca recomandare : aburi de la steamer ! Pa si la revedere ! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Offf, bine ca sunteti bine!!! Asa e, tusea trece mai greu! Si uitasem de ceaiul de ceapa! E fff bun! Te pup, la fel si pe Vladut, si sanatate multa!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Mario multa sanatate puiut, sa treaca repede tusea. Fetelor dar cum se face acest ceai de ceapa? |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Ceaiul de ceapa se face din cojile de ceapa pe care le speli in apa rece inainte de a le infuza. Tot pentru tuse mai este bun si siropul de ridiche neagra (se scobeste intr-o ridiche si in locul respectiv se pune 1 lingurita de zahar/miere si se lasa asa ceva timp pana se aduna siropelul). Pentru rosu in gat tinctura de propolis este iarasi un remediu foarte bun (desi nu e recomandata pentru bebelusi). Mai nou am aflat de bitter-ul suedez luat intern sau aplicate comprese pe gatut, dupa ce pielea a fost unsa in prealabil cu un unguent (asta deorece bitter-ul contine alcool si poate irita pielea).
Multa sanatate Vladut! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Multa sanatate bolnaviorilor! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Este adevarat la bebelusi c-am greu gasesti pentru tuse remedii naturale,stai linistita exact asa tuseste si Oshry al meu cred ca de o luna cu toate siropuriile pe care le -a luat Este un virus acuma intre copii ,Eden l-a luat de la gradi si ne-a umplut pe rand ,toti tusim uscat.Macar eu mi-am gasit leacul,dar el a ramas si incontinuare cu tuse si curgere din nas. Sanatate multa.Chiar trebuie sa scriu undeva despre remediile naturale pentru tuse la adulti(off topic) |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| shirel wrote:Este adevarat la bebelusi c-am greu gasesti pentru tuse remedii naturale,stai linistita exact asa tuseste si Oshry al meu cred ca de o luna cu toate siropuriile pe care le -a luat Este un virus acuma intre copii ,Eden l-a luat de la gradi si ne-a umplut pe rand ,toti tusim uscat.Macar eu mi-am gasit leacul,dar el a ramas si incontinuare cu tuse si curgere din nas. Sanatate multa.Chiar trebuie sa scriu undeva despre remediile naturale pentru tuse la adulti(off topic)
shirel,hai scrie te rog remediile pentru tuse la adulti ,m-am saturat de tuse |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Maria & Mario wrote: Monique, multumim ! Albastru de metil n'am. Cartof pe piele cu spirt ..... crezi tu ca functioneaza? Tusea e seaca , e ragusit de la cat se chinuie saracutu' sa tuseasca , sec ..... Offf. Oricum, acum face nani, cum se trezeste incercam cu ceai de ceapa !  Oricum, doar ce ne-am intors de la medic : urechile - curate , gatul - curat , plamanii ( pieptul ) - curat , temperatura - deloc ! Acasa cu el ca n-are nimic. Nu imi recomanda nici macar siropele , ca pana nu expectoreaza nu face decat sa stopeze productia si ca oricum degeaba ne ( si il ) chinuim ! Rabdare macar cateva zile, o saptamana , sa vedem daca trece de la sine si daca lupta singur organismul cu tusea si ca recomandare : aburi de la steamer ! Pa si la revedere !
Multa sanatate,Vladutz! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si Giuli cu mucisoti multi ,abia respira ii pun Colargol ,sprey cu apa cde mare,Panadol ,vitamina C si Oscilococcinum.Nu tuseste ,doar nasuc infundat . |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| daca ai aparat de aerosoli i-ar prinde bine.... o ajuta si atmosfera umeda, eventual un cearceaf ud intins peste patutul ei cand doarme...
multa sanatate!!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Sa te faci bine Iulia micuto! Mie imi e groaza de o eventuala raceala, nu am mai vazut grade cu plus de ceva vreme si de voie de nevoie trebuie sa ies afara in fiecare zi cu micuta |
|

| Ne prieste tratamentul .Atmosfera e umeda ca am oala cu apa pe calorifer si azi e mai bine ca ieri .A luat-o de la Stefi care e si el cu muci si tuse,dar la el e ceva normal deja . |
|

| Iar Giuli cu mucisori -si mi-a plans din ora in ora azi-nopate .Offf!Greu mai e cu bebelusi raciti.Bine ca are doar mucusori si nimic altceva .Normal ca i-a luat de la Stefan ca de obicei. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Off,pui mic. Oana multa sanatate ,sa se faca bine Giuli cat mai repede,sa nu se mai chinuie.Sa aveti nopti cat mai linistite. |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Si noi avem mucisori, de 2 ori pe zi ii ” suflam” si iar se fac, nu asa de multi dar destul cat sa se auda fornaind usor. Na, vorba lui Oana, bine ca numai mucisori ...asa-i cand fratiorul mai mare este in vacanta si greu il mai tin departe sa nu o iubeasca.”Numai o data mami, te rog” |
|
|