Chestionar intrebare: In care dintre aveti mai multa incredere?
Alegere Voturi Statistici
Nurofen 20 50%
Eferalgan 1 2%
Panadol 8 20%
Calpol 2 5%
Paracetamol supozitoare 9 22%

Raceala la bebelusi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Sunday, January 3, 2010 2:55 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Monique, multumim !
Albastru de metil n'am. Cartof pe piele cu spirt ..... crezi tu ca functioneaza? Tusea e seaca , e ragusit de la cat se chinuie saracutu' sa tuseasca , sec ..... Offf. Oricum, acum face nani, cum se trezeste incercam cu ceai de ceapa ! puker
Oricum, doar ce ne-am intors de la medic : urechile - curate , gatul - curat , plamanii ( pieptul ) - curat , temperatura - deloc ! Acasa cu el ca n-are nimic. Nu imi recomanda nici macar siropele , ca pana nu expectoreaza nu face decat sa stopeze productia si ca oricum degeaba ne ( si il ) chinuim ! Rabdare macar cateva zile, o saptamana , sa vedem daca trece de la sine si daca lupta singur organismul cu tusea si ca recomandare : aburi de la steamer !
Pa si la revedere ! closedtopic
monique
Scris: Sunday, January 3, 2010 5:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Offf, bine ca sunteti bine!!! Asa e, tusea trece mai greu! Si uitasem de ceaiul de ceapa! E fff bun!
Te pup, la fel si pe Vladut, si sanatate multa!!!topai
Ely
Scris: Sunday, January 3, 2010 7:09 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Mario multa sanatate puiut, sa treaca repede tusea.computerlove
Fetelor dar cum se face acest ceai de ceapa?pupici
misha
Scris: Sunday, January 3, 2010 8:08 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Ceaiul de ceapa se face din cojile de ceapa pe care le speli in apa rece inainte de a le infuza. Tot pentru tuse mai este bun si siropul de ridiche neagra (se scobeste intr-o ridiche si in locul respectiv se pune 1 lingurita de zahar/miere si se lasa asa ceva timp pana se aduna siropelul).

Pentru rosu in gat tinctura de propolis este iarasi un remediu foarte bun (desi nu e recomandata pentru bebelusi). Mai nou am aflat de bitter-ul suedez luat intern sau aplicate comprese pe gatut, dupa ce pielea a fost unsa in prealabil cu un unguent (asta deorece bitter-ul contine alcool si poate irita pielea).

Multa sanatate Vladut!computerlove
Ana
Scris: Sunday, January 3, 2010 9:40 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Multa sanatate bolnaviorilor!computerlove
shirel
Scris: Sunday, January 3, 2010 9:56 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Este adevarat la bebelusi c-am greu gasesti pentru tuse remedii naturale,stai linistita exact asa tuseste si Oshry al meu cred ca de o luna cu toate siropuriile pe care le -a luat Este un virus acuma intre copii ,Eden l-a luat de la gradi si ne-a umplut pe rand ,toti tusim uscat.Macar eu mi-am gasit leacul,dar el a ramas si incontinuare cu tuse si curgere din nas.
Sanatate multa.Chiar trebuie sa scriu undeva despre remediile naturale pentru tuse la adulti(off topic)
ingerash
Scris: Sunday, January 3, 2010 11:52 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
shirel wrote:
Este adevarat la bebelusi c-am greu gasesti pentru tuse remedii naturale,stai linistita exact asa tuseste si Oshry al meu cred ca de o luna cu toate siropuriile pe care le -a luat Este un virus acuma intre copii ,Eden l-a luat de la gradi si ne-a umplut pe rand ,toti tusim uscat.Macar eu mi-am gasit leacul,dar el a ramas si incontinuare cu tuse si curgere din nas.
Sanatate multa.Chiar trebuie sa scriu undeva despre remediile naturale pentru tuse la adulti(off topic)

shirel,hai scrie te rog remediile pentru tuse la adultiiloveyou computerlove ,m-am saturat de tuseuff uff uff
ingerash
Scris: Sunday, January 3, 2010 11:55 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Maria & Mario wrote:
Monique, multumim !
Albastru de metil n'am. Cartof pe piele cu spirt ..... crezi tu ca functioneaza? Tusea e seaca , e ragusit de la cat se chinuie saracutu' sa tuseasca , sec ..... Offf. Oricum, acum face nani, cum se trezeste incercam cu ceai de ceapa ! puker
Oricum, doar ce ne-am intors de la medic : urechile - curate , gatul - curat , plamanii ( pieptul ) - curat , temperatura - deloc ! Acasa cu el ca n-are nimic. Nu imi recomanda nici macar siropele , ca pana nu expectoreaza nu face decat sa stopeze productia si ca oricum degeaba ne ( si il ) chinuim ! Rabdare macar cateva zile, o saptamana , sa vedem daca trece de la sine si daca lupta singur organismul cu tusea si ca recomandare : aburi de la steamer !
Pa si la revedere ! closedtopic

Multa sanatate,Vladutz!angel pupici
oanamaria
Scris: Friday, December 7, 2012 5:59 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Si Giuli cu mucisoti multi ,abia respira ii pun Colargol ,sprey cu apa cde mare,Panadol ,vitamina C si Oscilococcinum.Nu tuseste ,doar nasuc infundat .
kmn
Scris: Friday, December 7, 2012 6:58 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2010
daca ai aparat de aerosoli i-ar prinde bine....
o ajuta si atmosfera umeda, eventual un cearceaf ud intins peste patutul ei cand doarme...

multa sanatate!!!
Adina
Scris: Friday, December 7, 2012 9:59 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
Sa te faci bine Iulia micuto! Mie imi e groaza de o eventuala raceala, nu am mai vazut grade cu plus de ceva vreme si de voie de nevoie trebuie sa ies afara in fiecare zi cu micuta
oanamaria
Scris: Saturday, December 8, 2012 12:07 PM
Nivel

Ne prieste tratamentul .Atmosfera e umeda ca am oala cu apa pe calorifer si azi e mai bine ca ieri .A luat-o de la Stefi care e si el cu muci si tuse,dar la el e ceva normal deja .
oanamaria
Scris: Sunday, January 20, 2013 9:30 AM
Nivel

Iar Giuli cu mucisori -si mi-a plans din ora in ora azi-nopate .Offf!Greu mai e cu bebelusi raciti.Bine ca are doar mucusori si nimic altceva .Normal ca i-a luat de la Stefan ca de obicei.
mirela74chris
Scris: Sunday, January 20, 2013 10:49 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Off,pui mic.computerlove Oana multa sanatate ,sa se faca bine Giuli cat mai repede,sa nu se mai chinuie.Sa aveti nopti cat mai linistite.iloveyou pupici
miriam
Scris: Friday, November 8, 2013 9:07 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Si noi avem mucisori, de 2 ori pe zi ii ” suflam” si iar se fac, nu asa de multi dar destul cat sa se auda fornaind usor.
Na, vorba lui Oana, bine ca numai mucisori ...asa-i cand fratiorul mai mare este in vacanta si greu il mai tin departe sa nu o iubeasca.”Numai o data mami, te rog”
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.