Chestionar intrebare: In care dintre aveti mai multa incredere?
Alegere Voturi Statistici
Nurofen 20 50%
Eferalgan 1 2%
Panadol 8 20%
Calpol 2 5%
Paracetamol supozitoare 9 22%

Raceala la bebelusi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
vanina
Scris: Wednesday, March 4, 2009 9:20 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Care are gust mai bun? Am incercat sa ii dau nurofen pe la ora 1 noaptea ca avea febra si nu i-a placut deloc - l-a vomitat, apoi i-am pus paracetamol supozitor si i-a trecut febra(dar a plans cand i l-am pus) pana azi dimineata pe la 8 jumatate cand i-am mai pus unul ca incepea sa se incalzeasca. E prima data cand a racit cry
Mada&Alexia
Scris: Friday, October 16, 2009 10:25 AM
Nivel

Inregistrat: 12/30/2008
fetele sunt necajita de azi noapte bebelusa mea de doua lunite a inceput sa fornaie. i-am curatat nasucul dar se infunda la loc, cred ca a luat de la mine raceala(am stat numai cu masca), dr a zis sa nu-i dau nimic dar ce sa fac sa astept sa faca temperatura?
Anelise
Scris: Friday, October 16, 2009 11:10 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mada, multa sanatate micutei tale! angel pupici Imi pare tare rau! pale Din pacate nu sunt in masura sa-ti dau vreun sfat pentru ca slava Domnului inca nu s-a intamplat si la noi si sper eu cat mai tarziu. angel Pupici! pupici pupici pupici
kali
Scris: Friday, October 16, 2009 12:22 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
simion madalina wrote:
fetele sunt necajita de azi noapte bebelusa mea de doua lunite a inceput sa fornaie. i-am curatat nasucul dar se infunda la loc, cred ca a luat de la mine raceala(am stat numai cu masca), dr a zis sa nu-i dau nimic dar ce sa fac sa astept sa faca temperatura?

Pai daca a zis medicul sa nu-i dai nimic, atunci asculta-l.
Pentru putina fornaiala nu ai de ce sa-i dai pastile- si nu e neaparat sa faca febra.
Andi&Mariuca
Scris: Friday, October 16, 2009 1:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006

Madalina, nu este obligatoriu sa faca febra. pune-i ser fiziologic in nasuc, curata-l, tine un vas cu apa pe calorifer ca sa fie umed in casa si sa nu i se usuce nasucul si cam atat. poate fi o banala viroza care trece de la sine, asa cum a aparut. tine-o sub supraveghere, fii atenta sa ii iei temperatura si cam atat. multa sanatate!
Mada&Alexia
Scris: Friday, October 16, 2009 3:44 PM
Nivel

Lamuriti-ma si pe mine cu batista bebelusului, aspiratorul trebuie dat la viteza maxima , de cate ori pe zi ar fi bine sa o folosesc? ptr ca nu reusim sa ne desfundam prea bine dar mi-e frica sa insist prea mult cu ea. mi-e nu prea i-mi place de ea dar pompita normala nu trage bine
Fluturas
Scris: Friday, October 16, 2009 5:21 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
eu foloseam batista cu aspiratorul la maxim.la inceput si mie mi-a fost teama,dar pana la urma mi-a folosit.in schimb,stiu ca nu se recomandat folosirea prea des.eu foloseam doar cand vedeam ca e nevoie si DOAR seara,inainte de culcare
evita
Scris: Tuesday, October 20, 2009 5:13 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Eu am folosit batista bebelusului de cate ori a fost nevoie pentru ca altfel nu reuseam sa o scot la capat. Ai mei nu au avut de-a lungul primului an decat episoade de nasuc infundat, fara febra si am folosit batista, ser fiziologic, sau apa de mare (dar nu mai mult de 2 ori pe zi). Sanatate multa micutei!
Mada&Alexia
Scris: Tuesday, October 20, 2009 5:20 PM
Nivel

multumim frumos tuturor, Alexutza este tot infundata dar doar atat nu face febra. probabil din cauza vremii schimbatoare
AMY*
Scris: Wednesday, December 2, 2009 1:27 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
CONSIDER CA TOATE ACEST PRODUSE SUNT IN EGALA MASURA LA FEL DE BUNE.IMPORTANT E SA FIE ADMINISTRATE IN DOZELE CORESPUNZATOARE GREUTATII COPILULUI
ASADAR...DRAGI MAMICI SA NU AVETI NEVOIE DE ELE !!!
monique
Scris: Wednesday, December 2, 2009 7:25 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Amy, bine ai venit! te mai asteptamm si pe la alte subiecte!
cureleaf
Scris: Thursday, December 31, 2009 11:09 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
buna fetelor ne alaturam si noi pe forum....avem 8luni si de 3 saptaman nu mai scapem de mucisori si tuse uff la inceput am avut tratament cu antibiotic amoxacilina 5ml la 6 ore cu sirop eurespal si erdomed trei zile, dupa tratament am ramas cu o tuse fff urata si d na doctor ne a prescris alt antibiotic AMOKSIKLAV 5ml la 12 ore si sirop aerius....tusea urata a trecut dar a ramas cu mucisori...avem o saptamana decand am terminat tratamentul si am inceput sa tusim iarasi :((, acum 3 zile a facut si febra 39 dar i am bagat un supozitor si a trecut nu a mai facut, mucisori avem in continuare....nu stiu ca sa i fac...sugestii???? va rog
Maria & Mario
Scris: Sunday, January 3, 2010 10:36 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Vin si eu sa ma plang ca ajung usor usor la disperare !
Se fac trei saptamani acusica si pare ca nu se mai termina ! nervi
Am inceput cu o tuse seaca , insistenta - luata de Vladutzu' de la Maria , de la scoala. Am fost la medic si ne-a rugat sa incercam cateva zile doar cu Calpol si Ibuprofen , ca avea plamanii curati , gatul curat , doar tusea .....Ok . Dupa scos afara la frig cateva zile - hop cu tuse productiva , fara febra, fara mucisori , dar taaare enervanta. Fuguta la medic : hai cu Amoxicilina 2.5 ml la 8 ore - recomandat 7 zile, administrat de mine doar 5 ! fool Dupa doua zile de la tratament mi-a tusit saracu' micu aseara de m-a terminat. Tuse seaca , uscata , enervanta , cred ca il si doare de la cat se chinuie , ca nu expectoreaza nimic ...... Nici putere sa tuseasca nu mai are Micu'. Moooor ! plans cand il vad asa !
De dimineata am inceput iar cu Calpol si sirop de tuse seaca Tixilix pe baza de Glycerol !
Ati incercat la bebe de nici 8 luni ceai de ceapa ? Eu asta am de gand sa incerc.
Nu mai vreau la medic , alt antibiotic , rezultat zero ! nervi
monique
Scris: Sunday, January 3, 2010 12:52 PM
Nivel

Incearca sa razi cartof crud, il pui pe un baticut, stropesti cu spirt, si pui baticul pe gat...
Inceaca si albastru de metil, ca sa curete gatutul.
La noi merge f bine stodal, homeopat, care e pt ambele forme de tuse, sau suuuper bun tussin (bromhidrat de dextrometorfan)...
Of, sanatate multa va doresc. Eu zic totusi sa mai mergi cu el la medic, sa il asculte la plamani. Daca iti da antibiotic, ia-l sa-l ai in casa, si il folosesti cand consideri de cuviinta.
Imi pare rau ca treceti prin asa ceva. Sanatate multa multa multa...
Aaa, exudat i-ai luat?

monique
Scris: Sunday, January 3, 2010 12:59 PM
Nivel

cureleaf wrote:
buna fetelor ne alaturam si noi pe forum....avem 8luni si de 3 saptaman nu mai scapem de mucisori si tuse uff la inceput am avut tratament cu antibiotic amoxacilina 5ml la 6 ore cu sirop eurespal si erdomed trei zile, dupa tratament am ramas cu o tuse fff urata si d na doctor ne a prescris alt antibiotic AMOKSIKLAV 5ml la 12 ore si sirop aerius....tusea urata a trecut dar a ramas cu mucisori...avem o saptamana decand am terminat tratamentul si am inceput sa tusim iarasi :((, acum 3 zile a facut si febra 39 dar i am bagat un supozitor si a trecut nu a mai facut, mucisori avem in continuare....nu stiu ca sa i fac...sugestii???? va rog

Pentru mucisori iti recomand in primul rand batista bebelusului. Da ca mucozitatile nu sunt eliminate ajung la plamani, si automat apare tusea si doamne fereste pneumonia. Este cam scumpa minunatia asta, dar merita toti banii. Apoi, ca sa ii mai opreasca mucisorii noi folosim fluimucil pliculete. E bun si pt tuse.
Apoi muuulte ceaiuri ca sa se fluidifice secretiile si sa se curete tot traseul mucisorilor.
Noi luam preventiv pe perioada asta Baraka, cica are efect. Deocamdata a avut si la noi, dar sa mai vedem.
Sanatate multa si tine-ne la curent cu situatia voastra!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.