Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| alinamarco wrote:Buna..am un baietel de 5 luni jumate si am racit..ce pot sa i dau sai treaca rosul din gat..la medicul pediatru cand ma duc imi dau antibiotic..dar numai vreau..este a 5 zi de tratament..si s a stricat si la stomacel..din cauza antibioticului..ce pot sa i dau altcv ??
aurishta wrote:Eu te-as sfatui sa-i dai antibioticul....sugarii ajung cu usurinta la forme grave de bronsita , de aceea se apeleaza la antibiotic! Mai sunt si remedii naturale, cum ar fi gemoderivatele, dar.....tu trebuie sa te hotarasti! Dar, totusi, ma mira ca nu i s-a ameliorat starea dupa 5 zile....poate nu a fost tratamentul cel mai inspirat!
alinamarco wrote:Rosu in gat ia trecut dar racit tot e tot in curge nasu..si :( de fiecare data cand mananca..are scaun moale..si am vrut sa evit antibioticul..nu i bun..ce am inteles si eu ..
dana_h wrote:Daca nu mai are rosu in gat pt ce sa-i dai antibiotic?.si fetitei mele ii curge nasucul dar ii bag ser sa se desfunde si atat.mai bine vb cu un homeopat pt ca daca nu are infectie nu isi are rost antibioticul.un probiotic i-ai dat cat a luat antibioticul si dupa el inca 3-4 zile? |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Doar pentru un nasuc care curge nu este cazul sa te ingrijorezi! Raceala isi face damblaua ei...n-ai ce-i face! Asta este ceva normal in sezonul rece, cu sau fara raceala, cu sau fara antibiotic! Asa cum a spus si Dana, este suficient sa ii aspiri secretiile din nasuc si cu asta basta! A terminat tratamentul prescris de medic? Daca nu, da-i, totusi , doza recomandata! Daca l-a terminat, asteapta cu rabdare sa i se finalizeze vindecarea! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Antibioticul se da dupa o antibiograma,parca asa ii zice pt ca de multe ori medici dau antibioticul asa fara analize si se intampla ca microbul sa fie rezistent la antibioticulrespectiv.fai un exudat inainte si o antibiograma si daca reiese infectie ii dai antibioticul care ii trebuie.daca nu mergi pe homeopate.eu bbelusei mele i-am dat reflor pliculete dupa amoxacilina si nu a avut probleme |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| alinamarco wrote:Mai avem in seara asta si gata..dap ii dau si Protectis la 2 ore dupa amoxicilina...nasucu il curat..dar nu asta e problema..vroiam sa evit abtibioticul..pt ca la fiecare masa..are scaun moale.. Este normal sa aiba scaune modificate, nu numai din cauza antibioticului, ci si a bolii! Nu te teme de deshidratare....trebuie sa aiba 8-10 scaune diareice (adica apoase de-a dreptul) pe zi timp de cateva zile....banuiesc ca nu e cazul....Daca bea suficiente lichide, n-ai motiv de ingrijorare! Iti inteleg nelinistea....probabil este primul copil si te temi sa nu faci vreo greseala care sa-l afecteze negativ iremediabil....fii mai curajoasa, bebelusii nu sunt chiar asa de fragili cum par! Chestia cu antibiograma, cea de care pomenea Dana, da, asa ar trebui sa procedeze "ca la carte", dar medicii stiu, din experienta, cam ce si cu ce se trateaza! Le-au trecut mii de sugari prin mana si au "nasul" format |

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/28/2014 Mesaje: 17
| Baiatlui meu ii dau decat san..si pana acum a avut 7 scaune apoase rau..si nu cred k mai mananca..pana pl 3 4 ..da este primul..nush daca este normal sa mi fac atatea griji..dar cand il vad ca se chinuie asa..ma foare capu..:( |