Raceala in sarcina
Subiectul anterior · Subiectul urmator
anna96maria
Scris: Monday, October 3, 2022 8:53 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/11/2022
Buna!simt ca ma ia raceala si ma dor toate oasele.
Exista tratamemt recomandat sau sa intreb la dr?
Am aproape 20 saptamani.
Madalina.d
Scris: Monday, October 3, 2022 10:24 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/9/2021
anna96maria wrote:
Buna!simt ca ma ia raceala si ma dor toate oasele.
Exista tratamemt recomandat sau sa intreb la dr?
Am aproape 20 saptamani.

Bună! Eu am fost răcită f des în timpul sarcinii și am primit paracetamol 3 pe zi, decasept pt gat și afrin spray pt nas infundat. Întreabă și dr în funcție de simptome, eventual. Sănătate!
anna96maria
Scris: Tuesday, October 4, 2022 7:52 PM
Nivel

Madalina.d wrote:

Bună! Eu am fost răcită f des în timpul sarcinii și am primit paracetamol 3 pe zi, decasept pt gat și afrin spray pt nas infundat. Întreabă și dr în funcție de simptome, eventual. Sănătate!

Din pacate, aveam simptomele ruperii de membrane..Infectie in corp( nu s-a descoperit exact de unde a aparut inflamatia).Am avut toate analizele facute, serclaj, pesar....
Asa a vrut DumnezeuCray
Dellialilliana
Scris: Tuesday, October 4, 2022 8:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/17/2022
anna96maria wrote:

Din pacate, aveam simptomele ruperii de membrane..Infectie in corp( nu s-a descoperit exact de unde a aparut inflamatia).Am avut toate analizele facute, serclaj, pesar....
Asa a vrut DumnezeuCray

Dar...cum ești? A afectat sarcina ?
Doamne ajuta sa fi bine 😢🙏
Parcă nu mai pot auzi vesti proaste 😢😢😢
Madalina.d
Scris: Wednesday, October 5, 2022 7:24 PM
Nivel

anna96maria wrote:

Asa a vrut DumnezeuCray

Offff! Ești bine? Sper ca nu s-a întâmplat nimic rău
anna96maria
Scris: Wednesday, October 5, 2022 10:56 PM
Nivel

Madalina.d wrote:

Offff! Ești bine? Sper ca nu s-a întâmplat nimic rău

Nu...bebe s-a nascut la 300 grame..nu a avut sanse...sunt distrusa...a 4-a sarcina pierduta...
anna96maria
Scris: Wednesday, October 5, 2022 11:00 PM
Nivel

Dellialilliana wrote:

Parcă nu mai pot auzi vesti proaste 😢😢😢

Sunt inca in spital...ieri s-a nascut bebe...la 10:30...dar nu a avut nici o sansa...sunt data peste cap groaaaznic...plang incontinuu...sunt deja in depresie si nu mai pot sa mananc...stau doar in pat si ma uit pe pereti...maine ma externeaza..

Am avut o infectie foarte mare in corp, din pacate...care nu a iesit acum o saptamana la analize...asa a vrut Dumnezeu..Bye2
Dellialilliana
Scris: Thursday, October 6, 2022 11:01 AM
Nivel

Offf...sa îți ajute Dumnezeu să treci și peste aceasta grea încercare, e bine sa te rogi si sa te gandesti ca asa a trebuit sa fie, poate s-au evitat alte probleme mai grave prin asta. Liniștește te și încearcă din puterile ce ti-au mai rămas sa îți revi... Sa iei ceva pentru psihic dacă nu îți dă doctorul îți recomand StresClean Neuro sau Complex, ajuta foarte mult la liniștire.. Ia ceva sa te ajute nu sta asa...Ma rog pentru tine sa treci peste ... Sus, draga mea! Nu îți rămâne altceva de făcut decât sa fi tare și sa mergi mai departe. Te îmbrățișez și suntem alături de tine ! 😘😪
anna96maria
Scris: Thursday, October 6, 2022 2:11 PM
Nivel

[quote=Dellialilliana]
Parcă nu mai pot auzi vesti proaste 😢😢😢[/quote

Fetelor, m-au externat..Se pare ca am Klebsiella.Din cauza asta am pierdut sarcina...Mi-au facut toate analizele posibile in primele 2 zile si nu iesea nimic...In final, au iesit si analizele din lichidul amniotic si au aflat...
Sunt data rau peste cap
anna96maria
Scris: Thursday, October 6, 2022 2:11 PM
Nivel

[quote=Dellialilliana]
Parcă nu mai pot auzi vesti proaste 😢😢😢[/quote

Fetelor, m-au externat..Se pare ca am Klebsiella.Din cauza asta am pierdut sarcina...Mi-au facut toate analizele posibile in primele 2 zile si nu iesea nimic...In final, au iesit si analizele din lichidul amniotic si au aflat...
Sunt data rau peste cap
Dellialilliana
Scris: Thursday, October 6, 2022 3:33 PM
Nivel

Off Doamne, nu mai ști cum sa procedezi sa fie bine, am citit ca majoritatea infecțiilor cu aceasta bacterie se dobândesc în mediul intraspitalicesc , prin aparatura, intervenții,analize, perfuzii, etc etc... deci ce sa cred ca pana la urma, după cum ați mai spus și voi, sistemul nostru medical de cct ne ajuta pe de o parte și ne doboară pe de alta parte prin unii incompetenți din sistem, neglijenta sau cum sa o mai numesc... probabil te-ai infectat cu acessta bacterie în urma controalelor,analizelor sau intervențiilor pe care le-ai făcut pentru ca sarcina sa mearga mai departe. Deci ... cum e mai bine Doamne ?? Cred ca ești frântă și obosita în același timp de tot și de toate, îmi imaginez ce este în sufletul tău dar stau și ma gândesc cum as proceda eu de acum încolo, cunoscând și cazul tău, sistemul medical îmi da și mai multa neîncredere... încearcă sa te liniștești, cere ajutor psihologic dacă este nevoie și ridica-te ! Va trebui sa mergi mai departe , cu toate problemele , trebuie sa fi tare ca să poți suporta tot! Vei merge mai departe și vei cauta soluții, sunt sigura ca asta vei face.. Cheek Kiss Dumnezeu sa îți dea sănătate și putere !!!🙏😘
Madalina.d
Scris: Thursday, October 6, 2022 7:05 PM
Nivel

Of doamne! Îmi pare tare tare rău. Poate ai luat-o când ți s-a făcut cerclaj... oricum nu mai contează acum. Iti doresc multa putere sa treci peste pierderea asta, sa te vindeci. Sa ai grija de tine și sa ceri ajutor dacă simți nevoia, sa nu stai asa. Te îmbrățișez și doamne ajuta sa vina și zilele alea bune. Trebuie sa vina
anna96maria
Scris: Friday, October 7, 2022 2:09 PM
Nivel

Va multumesc din suflet pentru ca sunteti alaturi de mine!
Cred ca inca nu constientizez ce s-a intamplat...inca nu realizez complet situatia...parca trec printr-un vis urat ...fizic m-am refacut repede..am avut tripla terapie de antibiotic..am avut noroc ca nu m-a durut nimic, doar am simtit cand l-am ascut pe bebe...Cray
Am in cap doar momentul acela, cand l-am nascut si era micutul era intre picioarele mele....imi venea sa il iau si sa il resuscitez...dar nu am avut curaj nici sa ma uit.
Pe viitor, nu stiu ce sa fac mai intai...ce analize sau cum sa procedez sa fie bine..
Nu ma voi lasa pana nu aduc pe lume un copilas, cu toate ca exista riscuri,dar nu vreau sa ma dau batuta.
Pentru ca am mai trecut prin asta acum 2 ani,acum parca visez si nu pot sa cred ca s-a intamplat acelasi lucru...rupere de membrane...atunci aveam 23 saptamani, acum 20 saptamani.
Care ar putea sa fie problema? La ce doctori sa mai merg sa imi spuna ce am gresit sau care e problema?...
anna96maria
Scris: Friday, October 7, 2022 2:15 PM
Nivel

Dellialilliana wrote:
Off Doamne, nu mai ști cum sa procedezi sa fie bine, am citit ca majoritatea infecțiilor cu aceasta bacterie se dobândesc în mediul intraspitalicesc , prin aparatura, intervenții,analize, perfuzii, etc etc... deci ce sa cred ca pana la urma, după cum ați mai spus și voi, sistemul nostru medical de cct ne ajuta pe de o parte și ne doboară pe de alta parte prin unii incompetenți din sistem, neglijenta sau cum sa o mai numesc... probabil te-ai infectat cu acessta bacterie în urma controalelor,analizelor sau intervențiilor pe care le-ai făcut pentru ca sarcina sa mearga mai departe. Deci ... cum e mai bine Doamne ?? Cred ca ești frântă și obosita în același timp de tot și de toate, îmi imaginez ce este în sufletul tău dar stau și ma gândesc cum as proceda eu de acum încolo, cunoscând și cazul tău, sistemul medical îmi da și mai multa neîncredere... încearcă sa te liniștești, cere ajutor psihologic dacă este nevoie și ridica-te ! Va trebui sa mergi mai departe , cu toate problemele , trebuie sa fi tare ca să poți suporta tot! Vei merge mai departe și vei cauta soluții, sunt sigura ca asta vei face.. Cheek Kiss Dumnezeu sa îți dea sănătate și putere !!!🙏😘

Vreau sa iti multumesc din toata inima si din tot sufletul pentru incurajare.Asa am zis si eu si sotul...cum ,Doamne, e mai bine?cum? Azi am dormit pana la 12...sunt foarte obosita, dar psihic mai mult.Nu am putere sa fac nimic.poate peste o saptamana ma voi ridica incet, incet..poate...
Dar nu stiu cum sa fac mai departe..cum sa procedez!unde sa ma duc sa vada istoricul meu ( 2 sarcini pierdute la 23 si 20 saptamani, ambele prin rupere de membrane).acum am avut serclaj, deci ce pot face?...
Dellialilliana
Scris: Friday, October 7, 2022 2:55 PM
Nivel

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.