Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Buli,ce ma bucur ca deja te simti mai bine.Sper sa nu mai racesti degraba |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu nu stiu unde am racit ca ma protejez si de 2 zile am circulat doar cu taxiul gardinita dus-intors. Azi m-am trezit cu gatul super inflamat si nasul infundat si am crezut ca mi se pare si-mi trece. Dar se pare ca nu! Ma ustura tare gatul si narile si mai devreme ma durea si capul ,dar l-am lecuit cu un Paracetamol. Mi-am facut un ceai de musetel cu lamaie si miere ,am luat si o doza de Oscilococcinum ,am pentru gat si nas Bioparox -dar mai stau putin ca nu mi-as da cu el . Si am mancat la kiwi si la citrice si tot s-a legat de mine raceala asta . Momentan nu tusesc ,dar la mine merge de minune siropul Stodal si-l am la indemana . |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Oana insanatosire grabnica.Ai grija de tine.Poate ai luat de la Stefi de la gradi.... |
|

| Eu tot ametita ,cu nasul infundat si cu usturime in gat . Am recitit topicul de la capat si mi-am luat si eu acum Propolis cu Vit.C pentru gat sa vedem daca-si face efectul.iau cate 2 pastile de Paracetamol pe zi,Pinosol pentru nas,Stodal pentru linistit tusea noaptea ca ma mai apuca din cauza gatului iritat ca altfel nu tusesc,2Oscilo pe zi si mult ceai cu lamaie si cu miere. Sa vad cum mi-e maine ! Stefi nu are decat putin mucisori si-l tartez si pe el . |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Sanatate burtica |
|

| Mirela,Koko va multumesc ! |
|

| Eu cred ca am luat iar o raceala ,ma ustura in gat ingrozitor,imi curge nasul si am o stare generala proasta. Am dormit dupa-amiaza 1ora si m-am trezit inghetata in plapuma si abia -abia m-am urnit sa-mi iau copilul de la gradi . Pt.gat folosesc Tantum Verde sprey ca e bun la gravidute ,mananc lamai cu zahar,Paracetamol ,Stodal si Pinosol picaturi nazale si in cateva zile sunt ca noua. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Oana multa sanatate |
|

| |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Oana,cred ca e normal sa racesti fiindca antibioticul care l ai luat ti a slabit imunitatea destul!Dar vezi partea plina a paharului:vine primavara si racelile se vor rari semnificativ .Eu iti recomand paragripe,un medicament homeopat recomandat si in timpul sarcinei si alaptari.2 pastilute supte la interval de o ora pana simptomele se diminueaza.Sanatate multa si sper sa fie doar o mica raceluta si nu ceva mai serios! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Si eu la inceputul simestrului I de sarcina am luat o raceala destul de urata, dar nu am luat nici un fel de antibiotic sau pastile. Imi trecuse in cateva zile si pana acum, o alta raceala nu am mai avut. Fetelor, de ce recomandati la orice raceala mica pastile? |
|

| Eu am luat de la Stefi si nu e mica raceala din pacate ,ma ustura gatul si narile ingrozitor ,imi curge nasul si abia ma misc si normal ca iau medicamente ca nu pot sa zac la pat ca nu are cine sa ma ajute asa ca iau Paracetamol si ce mai e nevoie si este permis. Multumesc Giulia! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Oana iti urez insanatosire grabnica! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| se poate lua Esberitox N (e facut din plante), reduce durata bolii si intareste imunitatea. mai multe informatii puteti gasi pe site-ul lor. sanatate! |
|

| Fara acordul medicului ginecolog eu nu as lua nimic ! |
|
|