|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| De cateva ori pe timpul sarcinii m-a tot incercat raceala. La cel mai mic semn bagam ceaiuri de lamaie si cu muuulta lamaie in ele si am reusit sa o pacalesc pana acum. Sper sa fie asa pana la final, mai ales ca nu mai am foarte mult. Deci nimic altceva, doar ceai, dar era preventiv, practic nu apuca sa se instaleze "coana raceala". |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| am racit si eu din nou. ma doare gatul si tusesc. febra nu fac, nasul e ok. insa gatul ma enerveaza bine de cateva zile. am luat oscillococcinum, homeogene si vit c cu propolis dar parca nu trece.
la paracetamol nu m-as arunca (n-am febra) si evit sa folosesc bioparox (local) deocamdata desi e ok.
am citit pe aici de propolis picaturi. alte remedii mai stiti? la mine ceiul si lamaia nu au efect.
sotul si Andi sunt si ei bolnavi, Andi tuseste nasol dar ei au tratament. |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Si eu sunt racita..Doamne da ce raceala ca nu am avut asa in viata mea....o tusa combinata cu o flegma de zici ca iese tot din mine cand tusesc... ce sa facem asa e la gravidutze...ma tratez cu ceiuc,lamaie ca cica trece.... am luat un paracetamol k nu mai puteam....aici in Italia mai nicica nu iti da pe timp cat esti gravida....poate voi scapa si de asta!!! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| GRAVIDUTELOR VA DRESC MULTA MULTA MULTA .... MULTA SANATATE |

| mama lui rik wrote:Si eu sunt racita..Doamne da ce raceala ca nu am avut asa in viata mea....o tusa combinata cu o flegma de zici ca iese tot din mine cand tusesc... ce sa facem asa e la gravidutze...ma tratez cu ceiuc,lamaie ca cica trece....  am luat un paracetamol k nu mai puteam....aici in Italia mai nicica nu iti da pe timp cat esti gravida....poate voi scapa si de asta!!!
imi pare rau Anabella ca si tu esti racita. sanatate iti doresc, sa te faci bine!
nici mie nu mi-a trecut, acum am o tuse oribila, incepe sa fie productiva si ma zguduie din toti rarunchii si, colac peste pupaza, mi-a iritat din nou gatul si ma doare, ma ustura, e nasol. am supt decasept, vit C cu propolis, homeogene, am luat sirop de patlagina si, in seara asta, am luat si Bioparox (are un gust ciihhhhhhh!). daca nici maine nu sunt mai bine, il sun pe doctor ca deja tine de o saptamana. nu am febra sau ceva insa ma sacaie de nu mai pot gatul. |

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Sanatate multa, fetelor! |

| Teea,kikisor multumim!!! Andismom speram totul sa treaca sa fie bine...ca m-am saturat deja de ea...si o iau la bataie |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Anca, Anabella, sa va treaca repede raceala! |

Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Anca , si eu am avut probleme cu gatul in timpul sarcinii si am luat Stodal sirop; a facut minuni cu gatul meu. |

| simo wrote:Anca, Anabella, sa va treaca repede raceala! |

| multumim de urari fetelor! eu azi am fost la orl, m-a vazut un medic si vestea buna este ca nu e de antibiotic. mi-a recomandat bioparox local de 4 ori pe zi si un ceai pt bronsita numai ca pe asta nu stiu daca sa il iau sau nu. am vazut ca unele plante sunt cu risc si nu stiu daca e ok sa iau ceaiul sau nu. pe prospectul lui nu scrie nici o contraindicatie dar... stie careva vreun ceai care sa fie calmant si antiseptic pe gat ? si sa mearga in sarcina? |

Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Mai fetelor, si eu sunt racitaaaaaaaaa......Offffff, pana acum a fost Christian, si uteam sa pun pariu ca voi lua si eu..mai intai am ramas fara voce, acum e mai bine, dar ma ustura gatul, am luat niste Paracetamol (aici se spune ca poti lua fara probleme in sarcina....Panadol, nu Nurofen!)...nu am avut febra, am mancat si eo lamaie azi..sper sa imi treaca fara complicatii! Sanatate multa va doresc la toate! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Mona, Anca, multa sanatate, burtici! |
|

Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Multumesc Cute! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| SUNT RACITA SI AM FOST LA MEDIC SI MIAU DAT O PUNGA DE PASTILE DAR LEAM PITIT NU VREAU SA AM PROBLEME CU SARCINA AM LUATO PA CALEA BUNICII MELE CU CEAIURI SI CU CEAPA COAPTA PTR TUSE |
|
|