Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| si inca ceva, novocalminul e mult mai eficace decit paracetamolul |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| da stiu am observat ca sunt cu mult mai eficiente supozitorale decat suspensiile ,isi fac si efectul mai repede.Am rezolvat aseara rapid cu un novocalmin si compresie cu apa si otet,in 20 de min nu a mai avut nimic.Sper sa nu se repete si in seara asta!Mersi Dana! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Multa sanatate piticoti . Noi nu mai avem mucisori doar asa un pic de infundare a nasucului care se rezolva cu Karvol insa sunt si eu racita motiv pentru care ii mai dau Cezarei vreo trei zile Panadol cite 5 ml de doua ori pe zi. Stiti cum se zice ...paza buna..... |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| danamaria wrote:si inca ceva, novocalminul e mult mai eficace decit paracetamolul
Asa e,intr-adevar,paracetamolul e mai slab. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si cum se mai simte frumoasa mea ? Sper ca sunteti ok ! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Si noi avem mucisori,dar febra nu,asa ca ne inmuiem nasucul cu Sterimar spray si desfundam ,desfundam,desi nu ne place deloc aspiratorul nazal,dar asta este...mai luam si niste Calpol. |
|

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| offf piticii dragalasi (piticute dragalase) sanatate multa voua si mamicilor voastre. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Multa sanatate piticoti. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Stefi e cu mucisori de ieri si azi a inceput sa tuseasca latrator asa urat de la mucuozitatile din gat . Folosim cu succes ,,batista bebelusului",Vibrocil pentru nasuc,Eurespal,Panadol si mi-a dat si AERIUS -3ml pentru tuse a zis doctorita. Sper sa nu faca febra si sa-i treca . |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Multa sanatate,Stefanel ....si Ari e cu mucisori si tuse,sper sa treaca repede ! |
|

| Sanatate si Arianei. Vremea asta i-a bulversat sistemul imunitar,il iau ud de transpiratie de la gradi si il scot in vant si atat i-a trebuit.
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Sanatate bolnaviorilor! |
|

| Mireluta multumim ! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| oanamaria wrote:Sanatate si Arianei. Vremea asta i-a bulversat sistemul imunitar,il iau ud de transpiratie de la gradi si il scot in vant si atat i-a trebuit. Asa patim si noi ...iesim uda de la gradi,afara vant plus dimineata rece si atat le trebuie lor! Mirela, ! |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Suntem si noi cu eurespal si olynth, ca doar a inceput sa aiba muci,sa se inece cu ei,sa-i vomite. Doarme greu noaptea,ca tot tuseste si are nasul infundat.Nu pare sa aiba febra.Off..sa treaca odata..cik e doar rinita nush cum. |
|
|