Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/19/2008 Mesaje: 536
| buna fetelor, poate s-a mai confruntat cineva cu asa ceva;bebita mea s-a foit toata noaptea s-a trezit de 3 ori si parca se ineca cu mucisori. de fiecare data vroia sa bea ceva..dar nu ceai,doar laptic. nu a facut febra doar 36.4,insa era f agitata. ieri am trecut la urmatoarea etapa la lapte si ma gandeam ca poate o doare burtica,dar mai avem si probleme cu gingiuta...parca vor sa ii iasa toti dintii. ea e f activa,mananca se joaca.am facut programare maine la medic sa vedem ce ne spune dar pana atunci eu sunt cam panicata. a avut si scaune cam dese si cam moi
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Si Cezara mea momentan este cu ceva mucisori , fara febra , tot 36,4 si asteptam sa ne iasa si cel de-al cincilea dintisor asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi. Eu ii dau preventiv Panadol cite 5ml de doua ori pe zi. Multa sanatate micutei. |
|

| mersi de incurajari.maine vom merge la medic sa vedem ce ne va spune. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| elida elena wrote:mersi de incurajari.maine vom merge la medic sa vedem ce ne va spune. Cu multa placere ...sa ne anunti si pe noi ce a zis medicul...eu am zis ca daca si miine ii curge nasucul o sa merg totusi vineri la medic sa vedem ce ne zice. Insa mai nou pe la noi prin tarisoara noastra toti copilasii au rosu in git si au febra sau nu au li se da antibiotic asa ca sincer pe mine nu prea ma trage firea sa merg... |
|

| am fost la medic...diagnostic putin rosu in gat. mi-a recomandat sa facem aerosol. si ca medicamente:biseptol,sumetrolim si picaturi pt nasuc. off,nu prea am incredere in medicii astia din ro. dupa amiaza mai mergem la un cabinet sa mai ascultam o parere. mi se pare ca suiera un pic cand respira si lui i s-a parut la fel dar a zis ca nu e nimic grav...spunand ca e bine sa facem aerosol. iar despre biseptol nu stiu ce sa zic. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/10/2008 Mesaje: 280
| elida elena wrote:am fost la medic...diagnostic putin rosu in gat. mi-a recomandat sa facem aerosol. si ca medicamente:biseptol,sumetrolim si picaturi pt nasuc. off,nu prea am incredere in medicii astia din ro. dupa amiaza mai mergem la un cabinet sa mai ascultam o parere. mi se pare ca suiera un pic cand respira si lui i s-a parut la fel dar a zis ca nu e nimic grav...spunand ca e bine sa facem aerosol. iar despre biseptol nu stiu ce sa zic.
si eu am aceeasi parere despre medicii din Ro, nu prea am incredere. Acum ceva timp am fost la o doctorita pediatru pentru ca Vlad al meu a avut ceva bubite pe corp. Si doamna doctor ne-a prescris o crema cu care sa-l ung pe micut. Si dupa ce am cumparat-o am citit prospectul si am vazut ca este contraindicata administrarea copiilor sub doi ani, iar Vlad avea 3 luni. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| elida elena wrote:am fost la medic...diagnostic putin rosu in gat. mi-a recomandat sa facem aerosol. si ca medicamente:biseptol,sumetrolim si picaturi pt nasuc. off,nu prea am incredere in medicii astia din ro. dupa amiaza mai mergem la un cabinet sa mai ascultam o parere. mi se pare ca suiera un pic cand respira si lui i s-a parut la fel dar a zis ca nu e nimic grav...spunand ca e bine sa facem aerosol. iar despre biseptol nu stiu ce sa zic.
Pai Sumetrolim-ul e biseptol,i l-a recomandat pentru rosu in gat.Oricum e un antibiotic foarte usor,insa aerosol????? Interesant!
Eu zic sa iei niste capsule de Karvol,sa tai cu forfecuta o capsula si sa torni pe o batistuta continutul,sa fie in preajma patutului batistuta,caci uleiurile volatile din compozitia capsulei se emana si va respira mai usor. Picaturi de nas nu ii pui decat din cele pe baza de apa de mare,de ex: Nazomer,Sterimar spray,Humex spray pe baza de apa de mare,Marimer spray sau Mar plus spray. Ai nevoie de aspirator nazal,iti recomand Batista bebelusului,care e mai comod si nu deranjeaza nasucul ca o pompita obisnuita. Asta pentru nasuc. Iar despre gat,mai cere o parere,poate nu are nimic in gat,ca ar fi facut febra. Daca mananca exact ca de obicei si poate inghiti inseamna ca n-are rosu in gat. |
|

| am mai fost la un medic...si surpriza,nu are absolut nimic,doar mucisorii care o mai supara.mi-a spus sa ii cumpar sterimar si cam atat. acum m-am linistit |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| elida elena wrote:am mai fost la un medic...si surpriza,nu are absolut nimic,doar mucisorii care o mai supara.mi-a spus sa ii cumpar sterimar si cam atat. acum m-am linistit
Ma bucur ! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Si noi suntem mucoase cu tuse de la secretii... nimic in gat, nimic la plaman, fara febra... si ne tratam cu Sterimar, Batista bebelusului (ea sufla nasul, dar fara putere si nu iese tot), iar seara la culcare- Vibrocil ca sa poata dormi linistita, fara nas infundat. Pe langa asta ii mai dau Septilin- pentru imunitate si Eurespal- pentru fluidizarea secretiilor. |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Multa sanatate micutilor.Si eu am o teama sa nu raceasca ca am trecut de la cald la frig.In Lisabona vara ,iar aici se pare ca toamna in toata regula. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Si noi avem azi mucisori muuulti,nasul e infundat,febra avem mare cred ca la noapte va fi o noapte alba,am fost la dr ne-a dat Ospamox,Rhinathiol si Nurofen da nu scade febra de la Nurofenu asta nicicum,Oana ce zici merge sa-i administeaz cumva paracetamol supozitor? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| offf draga raly, mai bine pune-i supozitor novocalmin pentru copii, ii va scadea febra in mod sigur si va dormi linistit. sanatate multa! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| da,da aia intrebam si eu merge dupa nurofen?si dupa cat timp?ca am si paracetamol,si novocalmin |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| merge dupa nurofen chiar foarte bine, atita vreme cit dupa nurofen nu i-a scazut temperatura. poti sa-i pui la vreo 40 de minute dupa ce i-ai dat nurofenul si vezi ca nu i-a scazut febra. eu asa am rezolvat cu andreea. avea febra si nu ii mai scadea cu tot nurofenul. i-am pus novocalmin (chiar doua la interval de doua ore) si febra a scazut
|
|
|