Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| va rog imi spune si mie cineva cum sa imi apar pe bebita de raceala.sint racita si alaptez,ce medicamente sa iau?pot sa iau aspirin plusC?ast raspuns.va multumesc si pupici |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Eu stiu ca ai voie doar paracetamol:Coldrex,fervex(contin paracetamol)
Aspirina nu prea cred.CA bb sa nu racesca nu l pupa,nu stranuta spre el...
Eu zic sa te uiti si pe la Remedii naturiste tot pe acest forum si poate gasesti ceva sa ti placa. Sanatate. |
|

| koko2008 wrote:Eu stiu ca ai voie doar paracetamol:Coldrex,fervex(contin paracetamol)
Aspirina nu prea cred.CA bb sa nu racesca nu l pupa,nu stranuta spre el...
Eu zic sa te uiti si pe la Remedii naturiste tot pe acest forum si poate gasesti ceva sa ti placa. Sanatate.
multumesc mult,o sa incerc cu fervex poate imi trece |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| georgy wrote:
multumesc mult,o sa incerc cu fervex poate imi trece
Fara FERVEX,contine feniramina,ia ori Paracetamol simplu,ori Paragrippe sau alt produs homepat din gama Boiron.Exact aceleasi medicamente sunt permise ca in timpul sarcinii,adica aproape nimic.Nu e neaparat sa se raceasca bebe,depinde de imunitatea pe care o are. Eu am fost racita,am dormit cu Mira si n-a luat de la mine.Multa sanatate! |
|

| oanalaurisa wrote:
Fara FERVEX,contine feniramina,ia ori Paracetamol simplu,ori Paragrippe sau alt produs homepat din gama Boiron.Exact aceleasi medicamente sunt permise ca in timpul sarcinii,adica aproape nimic.Nu e neaparat sa se raceasca bebe,depinde de imunitatea pe care o are. Eu am fost racita,am dormit cu Mira si n-a luat de la mine.Multa sanatate!
multumesc pt sfat.miine o sa ma duc la doctor,sa vad ce imi zice sa iau.imi este tare frica sa nu ia si bebitu raceala de la mine.pupici tie si lu fetita ta.,este o scumpa.ea este in poza? |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| georgy wrote:
multumesc pt sfat.miine o sa ma duc la doctor,sa vad ce imi zice sa iau.imi este tare frica sa nu ia si bebitu raceala de la mine.pupici tie si lu fetita ta.,este o scumpa.ea este in poza?
Da! Georgy draga,daca ia de la tine n-ai ce face,oricum si contactul cu boala e o formare a imunitatii,nu-i putem proteja la infinit. |
|

| oanalaurisa wrote:
Da! Georgy draga,daca ia de la tine n-ai ce face,oricum si contactul cu boala e o formare a imunitatii,nu-i putem proteja la infinit.
dar lu danut ii dau si pt imunitate,ii dau immuno baby.poate nu ia raceala de la mine.spune-mi si mie te rog cum i-ai pus tu poza lu aia mica aici pe forum.vreau si eu sa o pun pe a lu danut |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Sigur nu o sa ia de la tine raceala, ca are deja anticorpi din laptele tau pt raceala respectiva Eu am fost racita de multe ori de cand alaptez de 1 an si baietelul meu nu a luat de la mine(adica nu a racit niciodata) . |
|
|