Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna tuturor, Am contactat acea firma care vindea hartie pt quilling si sunt nemultumita deoarece nu resusesc sa fac ce ar trebui . Sa va dau un exemplu:rulez hartia cu acel dispozitiv si apoi nu se desface asa cum arata in tutorialele de pe youtube.Imi ies niste cercuri mici.Fasia de hartie are 16 cm lungime si 3 mm latime.Indiferent cat de slab sau strans rulez hartia sau directia in care rulez nu se intampla nimic.Cum reusesc sa fac cercuri mai mari? Imi doresc sa fac cat mai multe forme dar nu pot. Multumesc. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 52
| m-am apucat si eu de aceasta tehnica si sunt foarte incantata adrina attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Adiana sunt minunate felicitari |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Foarte frumos! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Superbe |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/4/2010 Mesaje: 70
| adrina wrote:m-am apucat si eu de aceasta tehnica si sunt foarte incantata
Foarte frumoase,spune-mi si mie cum le-ai facut? |
|
| buna tuturor am facut si eu ceva pentru scoala dar hartia nu era colorata decat pe o parte si a fost taiata cu un distrugator de documente.oricum am iesit pe locul 1 pe scoala. |
|
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Felicitari |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| fetelor ce frumose sunt, eu faceam felicitari asa frumoase 3d cand eram in germania dar nu am aici nici una sa va arat. era mult de lucru la ele trebuiau decupate apoi lipite si imaginile suprapuse erau lipite cu un buretel ce se lipea pe amandoua partile si peste primul rand lipit venea al doilea si apoi al treilea si era ca o poza 3d. faceam toata ziua felicitari, se vindeau cu 2,50-3.00euro buc. caut daca gasesc pe net o felicitare sa vedeti cum arata.
sweet angel attached the following image(s):
|
|
| buna va plac? |
|
| am mai facut cateva |
|
| Bine v-am gasit! Foarte frumoase creatiile voastre! Si pe mine m-ar tenta sa incerc. Am insa o nelamurire: ce adeziv folositi voi pentru a lipi pe carton minunatiile? |
|
| Salut! Sunt noua aici.imi place mult acest site. Si eu sunt pasionata de tehnica QUILLING. Nu de curind mi-am procurat instrumentele,cu ele e mult mai usor, sunt uluita de rezultat. Voi reveni si cu poze. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2009 Mesaje: 806
| abia asteptam! poate ne dai si ceva sfaturi! |
|
| Salut, am o intrebare cum pot sa pun poze?
|
|
|