Putin ajutor..Dr Usama El Naggar
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bby88
Scris: Friday, July 31, 2015 11:46 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/31/2015
Buna fetelor..
As avea nevoie de putin ajutor din partea voastra, sau mai bine zis de niste informatii. Merge sau a mers pana acum cineva la dr Usama El Naggar? Este un medic ginecolog specializat pe infertilitatea in cuplu si reproducere asistata parca si as vrea sa merg la el pentru a ma indruma in legatura cu invetigatiile necesare pentru a ramane insarcinata si de ce nu sa ma urmareasca si in timpul unei eventuale sarcini. Lucreaza in Constanta la Euromaterna, dar si in alte orase la Medlife si Polisano.
V-as fi recunoscatoare celor care il stiu daca ati scrie cate cv despre el.
Va multumesc si va doresc o zi minunata DistanceKiss DistanceKiss
Nanny
Scris: Friday, July 31, 2015 9:42 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Este de vreo 3-4 luni la Euromaterna...nu stiu cine te-ar putea ajuta cu informatii pt ca e new entryras Am auzit si eu despre el. FF draguta este si dr Shawi, este calda vb frumos si calm! Si ea tot "new entry" ( este romanca)
bby88
Scris: Monday, August 3, 2015 10:37 AM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Multumesc Nanny DistanceKiss Stiu ca pana sa fie la Euromaterna a fost la Isis..si ma incanta ideea pt ca eu nu sunt din constanta si el ar fi singurul medic de la o clinica privata care vine saptamanal si in orasul meu..Am avut o prietena care a nascut cu el si a fost foarte multumita..dar as fi vrut sa mai gasesc cateva pareri NuStiu
ioanap1984
Scris: Wednesday, October 18, 2017 2:50 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/24/2017
Buna fetelor. Eu am fost la Usama El Naggar … la clinica lui in Constanta. Este un laudaros si un ingamfat. Are darul sa te zapaceasca la inceput, sa crezi ca el este cel mai bun si parca iti face o favoare ca te primeste.
Ce sa zic..in cazul meu …tratament aiurea…il intrebam azi ceva..o data imi spunea ceva..alta data altceva…mai cautam de curiozitate si alte cazuri ca ale mele si se contraziceau cu tot ce imi spunea el…Reteta aruncata aiurea fara detalii in luare medicamentelor
Categoric nu recomand . Te tot amageste cu rezultate in ideea sa mai ciupeasca o sedinta . Pentru ca pe cat de bun se crede , pe masura taxeaza.Am pierdut timp cu el iar urmatorii medici pe care i-am consultat mi-au pus diagnostic diferit…
Va pup pe toate si numai bine
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.