Puncte negre
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Beatrice
Scris: Saturday, April 10, 2010 12:07 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
care este mai bbun? Clean &Clear gel exfoliant? sau scrub?
delfinasa
Scris: Saturday, April 10, 2010 4:44 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
In functie de cat de sensibil ai tenul iti alegi tipul de exfoliant. Scrubul contine particule care se simt cand iti cureti fatza, ca atare e recomandat celor care nu au pielea foarte sensibila.
danab
Scris: Monday, April 12, 2010 8:52 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Pentru inceput o igiena a fetei stricta: spalat mai des pe fata, fara sa pui mana pe fata la fiecare 5 minute. Oricare din cele doua variante de produs e buna.
number
Scris: Tuesday, November 16, 2010 7:19 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
o poza cu cea ce folosesti? sau linku pozei ?!
mikaela
Scris: Friday, November 19, 2010 5:51 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Metoda de pe timpul bunicii, care nu avea acces la produse tip Clean&Clear...spalatul fetei cu ceai cald de musetel si exfoliatul prin frecarea fetei cu faina de malai mai fina sau mai aspra in functie de ten. Se face de 1-2 ori pe saptamana, de preferinta insotita de o baie de aburi. Ieftin, eficient si sanatos!
Fluturas
Scris: Friday, November 19, 2010 11:00 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
mikaela wrote:
Metoda de pe timpul bunicii, care nu avea acces la produse tip Clean&Clear...spalatul fetei cu ceai cald de musetel si exfoliatul prin frecarea fetei cu faina de malai mai fina sau mai aspra in functie de ten. Se face de 1-2 ori pe saptamana, de preferinta insotita de o baie de aburi. Ieftin, de efect si sanatos!

faina de malai am folosit si eu inainte sa ma marit.mi-a placut foarte mult,si recomand cu caldura.
acum in tara o matusa de-a mea,cosmeticiana mi-a recomandat crema ce o foloseste ea la tratamente.e de la ilcsi,o firma din ungaria.in tara nu stiu daca are magazine dar am vazut ca de pe net se poate comanda.sper sa nu fie considerat reclama,daca da...sorry ,dar nu e intentie de asa ceva,ba din contra,caut si eu un site de unde pot comanda si sa trimita in spania.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.