Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Kiki wrote:Misha eu imi dau in fiecare zi, pentru ca mi-am luat lotiuni zilnice. Mai exista si lotiuni care le poti folosi o data, de doua ori pe saptamana. Daca nu folosesc in fiecare zi lotiunile, mi se usuca pielea tare si cand incep din nou sa le folosesc ma ustura pielea.
kiki, si ale mele sunt zilnice. Sa inteleg ca duc la o oarecare dependenta? Oricum, multumesc tare mult pentru raspuns! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| misha wrote:kiki, si ale mele sunt zilnice. Sa inteleg ca duc la o oarecare dependenta? Oricum, multumesc tare mult pentru raspuns!
Cred ca da, de vreme ce nefolosite o zi iti cauzeaza usturimi. O sa ma interesez la farmacie si-ti spun, ca si eu sunt curioasa! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| As vrea sa stiu si eu ce lotiune este mai buna pt a scapa de puncte negre??? De la ce firma?? Va rog..ma puteti ajuta???? |
|
| poate imi raspunde si mie cnv..:(....plsssss....... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Draga mea, pana iti raspunde una din fetele care au avut astfel deprobleme, poti sa citesti postarile din acest topic, poate gasesti ceva util! Succes! |
|
| Multumesc, Miri. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Cu placere! Sper sa gasesti raspuns la intrebarile tale. |
|
| off si eu vreau sa scap d punctele astea negre..am incercat toate prostiile si degeaba:( |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Mirelush wrote:off si eu vreau sa scap d punctele astea negre..am incercat toate prostiile si degeaba:(
Ia uita-te la topicurile de dermatocosmetice , adica aici http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=topics&f=289 ca am dat explicatii despre produse pentru ten gras cu puncte negre. |
|

Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Fetelor succes la scapat de punctele negre, eu continui sa ma spal cu gelul de fata Clean&Clear, mi-ai disparut dar nu in totaliatate, eu il folosesc zilnic si in mare parte sunt multumita! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| crista wrote:Fetelor succes la scapat de punctele negre, eu continui sa ma spal cu gelul de fata Clean&Clear, mi-ai disparut dar nu in totaliatate, eu il folosesc zilnic si in mare parte sunt multumita!
Si eu |
|

Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Kiki wrote:Si eu
Si am fazut ca numai folosit cu regulatitate are efect! |
|
| am si eu o problema,tenu meu e foarte complicat.Dimineata dupa ce ma spal pe fata si ma sterg am pielea foarte uscata,mi se decojeste.In timpul zilei mi se ingrasa si luceste foarte mult.Pana acum il aveam tot gras,dar acum mi-a mai aparut si problema cu decojitul si nush ce sa folosesc.Dati-mi si mie o idee,va rog! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/31/2009 Mesaje: 314
| Probabil ai o carenta vitaminica.... Iti exfoliezi tenul o data pe saptamana? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/31/2009 Mesaje: 314
| Pentru fata eu folosesc un sapun special. Incearca ( e doar o idee neavizata ) un sapun pentru bebelusi. Mie imi place cel de la Nivea. |
|
|