Puncte negre
Subiectul anterior · Subiectul urmator
misha
Scris: Tuesday, April 17, 2007 6:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Mi-am luat si eu produsele de la Clean&Clear. Kiki, am mers pe mana ta! Acum ramane sa le testez in seara asta si va spun si rezultatul. Am dat 28 lei pe amandoua!yes
Kiki
Scris: Tuesday, April 17, 2007 6:54 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Succes, Misha! firstprize
delfinasa
Scris: Tuesday, April 17, 2007 7:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Rody, nu vezi poza ca nu-mi merge Attachmentul si n-am reusit s-o pun angel...revin eu cu poza
Kiki
Scris: Tuesday, April 17, 2007 7:41 PM
Nivel

delfinasa wrote:
Rody, nu vezi poza ca nu-mi merge Attachmentul si n-am reusit s-o pun angel...revin eu cu poza

Am revenit eu cu poza...ras

Deci, crema...

delfinasa
Scris: Tuesday, April 17, 2007 7:45 PM
Nivel

Kiki, many thanks for your help pupici pupici pupici
crista
Scris: Tuesday, April 17, 2007 8:31 PM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
Kiki am mers si eu pe mana ta thumleft o sa vad rezultatul cand intru la baie yes
Kiki
Scris: Tuesday, April 17, 2007 9:08 PM
Nivel

delfinasa wrote:
Kiki, many thanks for your help pupici pupici pupici

Anytime! salut salut
Kiki
Scris: Tuesday, April 17, 2007 9:12 PM
Nivel

crista wrote:
Kiki am mers si eu pe mana ta thumleft o sa vad rezultatul cand intru la baie yes

Succes! pupici
misha
Scris: Tuesday, April 17, 2007 9:33 PM
Nivel

Mai Kiki, tu sigur nu esti de-a lor?oareCa esti buna de reclama! ras Glumeeeeesc!sic Nu te superi, asa-i?pupici

In alta ordine de idei le-am folosit si eu in seara asta si ce am obtinut: O suuuuuper senzatie de curatenie, o piele fiiiina...abia astept sa vad cum evolueaza tenul meu in zilele urmatoare. Kiki, multumesc mult pentru pont!pupici pupici pupici
Kiki
Scris: Tuesday, April 17, 2007 10:04 PM
Nivel

Nu, mami, nu-s de-a lor, dar am fost incantata.ras

Pielea a devenit foarte fina si de la aplicat crema hidratanta de nu stiu cate ori pe zi, am ajuns o data dimineata si gata. pielea se pastreaza fina toata ziua. cool
misha
Scris: Tuesday, April 17, 2007 11:10 PM
Nivel

Kiki wrote:
Nu, mami, nu-s de-a lor, dar am fost incantata.ras

Pielea a devenit foarte fina si de la aplicat crema hidratanta de nu stiu cate ori pe zi, am ajuns o data dimineata si gata. pielea se pastreaza fina toata ziua. cool

Au si crema hidratanta?scratch
delfinasa
Scris: Tuesday, April 17, 2007 11:31 PM
Nivel

Kiki, dupa ce dai cu lotiunea asta-ti ramane pielea fina, nu? Eu cand o folosesc pe-asta de la Neutrogena, chiar daca-i astringenta (am luat-o ca am tenul gras), pielea ramane incredibil de fina, zici c-a shmirgheluit-o ras, dar eu ii dau pe urma cu un gel Clinique ca sa hidratez. Eu o folosesc pe toata fata, ca mai apar si pe obraji puncte negre, nu numai pe nas.
Kiki
Scris: Wednesday, April 18, 2007 8:15 AM
Nivel

misha wrote:

Au si crema hidratanta?scratch

Nu, vorbeam de crema hidratanta pe care o folosesc eu in mod normal.

Delfinasa wrote:
Kiki, dupa ce dai cu lotiunea asta-ti ramane pielea fina, nu? Eu cand o folosesc pe-asta de la Neutrogena, chiar daca-i astringenta (am luat-o ca am tenul gras), pielea ramane incredibil de fina, zici c-a shmirgheluit-o ras , dar eu ii dau pe urma cu un gel Clinique ca sa hidratez. Eu o folosesc pe toata fata, ca mai apar si pe obraji puncte negre, nu numai pe nas.

Da, ramane fina, ca de bebelus ras Si eu la fel, tot pe toata fatza dau, nu numai pe nas ras
misha
Scris: Sunday, April 29, 2007 5:23 PM
Nivel

Revin cu o intrebare: fetele care folositi gama mai sus mentionata, o folositi zilnic ( caci asa scrie pe ambalaj)? De ce intreb:cand am luat-o am folosit-o vreo 3-4 zile la rand dupa care am inceput sa ma irit pe fata. Am pus totul pe seama faptului ca totusi nu e recomandata exfolierea in fiecare zi si am inceput sa o folosesc mai rar. Totusi, atunci cand o folosesc simt o oarecare usturime. Si voi patiti la fel sau e tenul meu de vina (caci e mai sensibil si de exemplu nu pot folosi crema de fata in afara unguentului de galbenele caci ma irit imediat)?

Multumesc! pupici
Kiki
Scris: Tuesday, May 1, 2007 8:17 PM
Nivel

Misha eu imi dau in fiecare zi, pentru ca mi-am luat lotiuni zilnice.
Mai exista si lotiuni care le poti folosi o data, de doua ori pe saptamana.
Daca nu folosesc in fiecare zi lotiunile, mi se usuca pielea tare si cand incep din nou sa le folosesc ma ustura pielea.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.