Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Mi-am luat si eu produsele de la Clean&Clear. Kiki, am mers pe mana ta! Acum ramane sa le testez in seara asta si va spun si rezultatul. Am dat 28 lei pe amandoua! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Succes, Misha! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Rody, nu vezi poza ca nu-mi merge Attachmentul si n-am reusit s-o pun ...revin eu cu poza |
|

| delfinasa wrote:Rody, nu vezi poza ca nu-mi merge Attachmentul si n-am reusit s-o pun  ...revin eu cu poza
Am revenit eu cu poza...
Deci, crema...
 |
|
| Kiki, many thanks for your help |
|

Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Kiki am mers si eu pe mana ta o sa vad rezultatul cand intru la baie |
|

|
Anytime! |
|

| crista wrote:Kiki am mers si eu pe mana ta  o sa vad rezultatul cand intru la baie
Succes! |
|

| Mai Kiki, tu sigur nu esti de-a lor? Ca esti buna de reclama! Glumeeeeesc! Nu te superi, asa-i?
In alta ordine de idei le-am folosit si eu in seara asta si ce am obtinut: O suuuuuper senzatie de curatenie, o piele fiiiina...abia astept sa vad cum evolueaza tenul meu in zilele urmatoare. Kiki, multumesc mult pentru pont! |
|

| Nu, mami, nu-s de-a lor, dar am fost incantata.
Pielea a devenit foarte fina si de la aplicat crema hidratanta de nu stiu cate ori pe zi, am ajuns o data dimineata si gata. pielea se pastreaza fina toata ziua. |
|

| Kiki wrote:Nu, mami, nu-s de-a lor, dar am fost incantata. Pielea a devenit foarte fina si de la aplicat crema hidratanta de nu stiu cate ori pe zi, am ajuns o data dimineata si gata. pielea se pastreaza fina toata ziua.
Au si crema hidratanta? |
|
| Kiki, dupa ce dai cu lotiunea asta-ti ramane pielea fina, nu? Eu cand o folosesc pe-asta de la Neutrogena, chiar daca-i astringenta (am luat-o ca am tenul gras), pielea ramane incredibil de fina, zici c-a shmirgheluit-o , dar eu ii dau pe urma cu un gel Clinique ca sa hidratez. Eu o folosesc pe toata fata, ca mai apar si pe obraji puncte negre, nu numai pe nas. |
|

| misha wrote:Au si crema hidratanta?
Nu, vorbeam de crema hidratanta pe care o folosesc eu in mod normal.
Delfinasa wrote:Kiki, dupa ce dai cu lotiunea asta-ti ramane pielea fina, nu? Eu cand o folosesc pe-asta de la Neutrogena, chiar daca-i astringenta (am luat-o ca am tenul gras), pielea ramane incredibil de fina, zici c-a shmirgheluit-o  , dar eu ii dau pe urma cu un gel Clinique ca sa hidratez. Eu o folosesc pe toata fata, ca mai apar si pe obraji puncte negre, nu numai pe nas.
Da, ramane fina, ca de bebelus Si eu la fel, tot pe toata fatza dau, nu numai pe nas
|
|

| Revin cu o intrebare: fetele care folositi gama mai sus mentionata, o folositi zilnic ( caci asa scrie pe ambalaj)? De ce intreb:cand am luat-o am folosit-o vreo 3-4 zile la rand dupa care am inceput sa ma irit pe fata. Am pus totul pe seama faptului ca totusi nu e recomandata exfolierea in fiecare zi si am inceput sa o folosesc mai rar. Totusi, atunci cand o folosesc simt o oarecare usturime. Si voi patiti la fel sau e tenul meu de vina (caci e mai sensibil si de exemplu nu pot folosi crema de fata in afara unguentului de galbenele caci ma irit imediat)?
Multumesc! |
|

| Misha eu imi dau in fiecare zi, pentru ca mi-am luat lotiuni zilnice. Mai exista si lotiuni care le poti folosi o data, de doua ori pe saptamana. Daca nu folosesc in fiecare zi lotiunile, mi se usuca pielea tare si cand incep din nou sa le folosesc ma ustura pielea. |
|
|