Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2009 Mesaje: 622
| endy wrote:Ral , eu desenam cu indigo sub hartia cu desenul pe care-l vroiam si apoi incepeam un fel de broderie manuala sau monograme Acum nu stiu daca se mai gaseste indigo, ca au disparut lucrarile la masinile de scris , dar daca vrei neaparat desenezi pe hartie ce vrei apoi pe linia desenului te duci cu un ac si gauresti cum se facea la gradinita gaurica , linga gaurica .Pui foaia asa gaurita pe panza o fixezi sa nu se miste si apoi trebuie un praf colorat pus pe foaie sa intre printre gaurele si sa se imprime pe panza cauta un praf colorat de ex ce se pune la gresie si faianta intre rosturi asa praf fara apa Apoi mai intaresti cu un creion peste puncte sa poti vedea modelul [asta dupa ce scuturi praful si scoti hartia cu modelul ]
Multumesc frumos Voi incerca cu indigo-ul
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| sa ai spor , eu imi desenam ;margarete spic de griu maci , demult demult si erau tare frumoase . |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/8/2012 Mesaje: 2
| Salut fetelor Ma bucur ca v-am gasit. Se pare ca a-ti cam disparut.Unde ati plecat? Cunoasteti un alt forum, cu acest subiect? Puteti sami spuneti si mie unde va mai gasesc. Va multumesc. noemimaior@yahoo.com |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| cynthia pe aici suntem doar ca neam mutat la "crosetate" .vad si eu ca pe aici cam bate vantul dar cand pui mana pe croseta no mai dezlipesti.se lipeste pe vecie |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 111
| Corect! |
|
Inregistrat: 2/21/2013 Mesaje: 45
| Buna ziua, as dori sa fac cadou unei prietene un goblen cu fluture. Ma puteti ajuta cu o diagrama. |
|
| As vrea o diagrama simpla, pentru ca sunt o in cepatoare in domeniu. Incerc sa atasez o diagrama ca sa va dati seama cam ce as vrea (ca si combinatie de culori)
Feli attached the following image(s):
|
|
| Va multumesc anticipat. |
|
Inregistrat: 8/5/2015 Mesaje: 1
| buna irene.am vazut modelele de pernute lucrate la musca pe itamina,am ramas fara cuvinte,eu am lucrat mult pe itamina ,dar modele ca acestea eu nu am vazut,sunt interesata si as vrea sa comunicam ca sa vedem cum facem ca sa mi trimiti si mie acele modele,multumesc mult si astept raspuns gina
|
|
Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 1
| Fetelor unde sunteti ? Nu mai lucrati ? |
|
|