Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/10/2010 Mesaje: 449
| este prima data cand fac si eu punct in cruce, asa ca va rog sa nu fiti prea dure la critici ca poate data viitoare o sa iasa mai bine.Am facut un Winie pentru Carina pe care intentionez sa-l cos pe o perinita ANI78 attached the following image(s):
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Dulce!Ani felicitari! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ani felicitari e frumos.dar pe ce panza ai facut ca vad ca nu e etamina? |
|
| va multumesc mult de tot Nu este etamina ca nu aveam asa ceva si am gasit o rochita de in pe care nu o mai purtam si am taiat din ea(improvizatie )De unde se poate cumpara etamina ca m-am virusat si eu |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| de la mercerie sau de la metraje |
|
Inregistrat: 12/19/2009 Mesaje: 250
| felicitari este super frumoasa daca nu te superi imi poti da si mie schema acestui model? spor la lucru in continuare
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| am terminat si eu un viitor cadou pentru o viitoare nunta din august pentru niste prieteni verusca attached the following image(s):
|
|
| va multumesc frumos.Viky nu am o schema,eu am desenat pe o coala A4 cu marker negru ( gros)de pe un abtibild de-al Carinei si apoi pe material cu creionul( daca lipesti foaia pe geam si pui materialul peste ea se vede perfect)sper sa te descurci, daca nu iti scanez foaia mea si o printezi tu |
|
| doamne da ingenioasa mai esti nici nu m-am gandit ca nu ai lucrat dupa o schema ceva super tare bravo tie felicitari asta dovedeste ca atunci cand vrei sa obtii ceva poti felicitari pentru idee nu stiu cum m-as descurca dupa foie dar as incerca sa vad ce iese daca esti amabila sa-mi dai si mie dupa ce ai lucrat tu eu acum lucrez un donald pe care nu stiu cand am sa reusesc sa-l termin |
|
| Viky, scuze pt.intarziere, am scanat foaia mea dar nu a incaput bine in scaner sper sa te poti descurca asa nu ma supar daca imi dai si mie donald-ul ANI78 attached the following image(s):
|
|
| http://i1009.photobucket.com/albums/af219/viky_sweet88/IMG_0101.jpg eu nu am reusit sa salvez de acolo plansa dupa care am lucrat eu dar iti dau adresa sa intri tu sunt mai multe imagini e o nebunie ce este acolo www.grillestricot.be sper sa iti placa gasesti acolo si ursuletul winnie pe care la-i cusut tu spor la lucru.daca pot sa te ajut cu vreo ceva o fac cu cea mai mare placere
|
|
| wow, Viki ce minunatii am gasit acolo,eu inca nu am lucrat dupa schema niciodata dar sper sa ma descurc multumesc mult de tot |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/1/2011 Mesaje: 6
| Ce frumos e!!! Ai avut de lucru, nu gluma. Numai tu sti cat ai tras de el pana l-ai terminat. Stiu cum e. Si eu cos, dar nu in dimensiuni asa mari. Felicitari! |
|
| Norina, multumesc tu ce cosi?sa ne arati si noua.Am lucrat aprox.3 saptamani dar printre altele, ca mai si crostez( nu sunt as dar imi place) |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| modele cu flori |
|
|