Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/19/2009 Mesaje: 250
| amy_ctin incearca pe www.grilles tricot.ro dai clic pe batrinica aceea si intri au foarte multe personaje de tot felul
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/9/2010 Mesaje: 73
| buna fetelor.sper sa reusesc aici sa postez ce am facut.daca nu reusesc nici aici ma las pagubasa.am facut cateva semne de carte pentru fetita mea din clasa 1.cu 4 fire nu merge nici aici.inseamna ca sunt tuta de tot.nu stiu cum sa fac.astept indrumari:018: |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| bires. anamaria wrote:buna fetelor.sper sa reusesc aici sa postez ce am facut.daca nu reusesc nici aici ma las pagubasa.am facut cateva semne de carte pentru fetita mea din clasa 1.cu 4 fire  nu merge nici aici.inseamna ca sunt tuta de tot.nu stiu cum sa fac.astept indrumari:018:
dupa ce ai scris acest mesaj ai in dreapta sus un buton attach dai clic pe el si apoi choose si introduci poza din calculator |
|
| da asa am facut si dupa ce aleg poza sii dau incarca ,imi zice cai prea mare fisierul pentru a fi incarcat.si am facut alta poza cu alta rezolutie.mai incerc.multumesc oricum http://i1112.photobucket.com/albums/k495/biresanamaria/
nu stiu am reusit in sfarsit sami fac cont pe photobucket si am pus pozele acolo dar acum nu stiu cum se copiaza aici.sunt o p....ta. |
|
| buna.tot eu sunt .am sa incerc sa pun niste poze cu niste semne de carte care leam facut pentru fetita mea din clasa 1,andreea. sweety acesta este facut cu 4 fire bires. anamaria attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Anamaria! frumoase semnele de carte! |
|
| kale |
|
| din pacate pe aici nu prea este activitate mie imi place sa fac cruciulite si am facut ceva pentru craciun.o sa fie o pernuta decor .sper sa va placa bires. anamaria attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Foarte frumos ce ai lucrat, Anamaria! |
|
| multumesc kale |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ana fff frumos,daca te uiti mai in urma ai sa vezi cate am lucrat si eu dar de cand am prins croseta in mana am abandonat cusutul pe etamina. |
|
| anabella multumesc frumos. am vazut lucrarile tale.sunt superbe.tabloul cu miri si setul cu mica sirena(pernuta si cearsaf de plapiumioara)sunt preferatle mele si nu e rau ca ai lasat etamina......pentru ca ce faci si cu croseta..... nu e mai prejos |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| bires. anamaria wrote:anabella multumesc frumos. am vazut lucrarile tale.sunt superbe.tabloul cu miri si setul cu mica sirena(pernuta si cearsaf de plapiumioara)sunt preferatle mele si nu e rau ca ai lasat etamina......pentru ca ce faci si cu croseta.....  nu e mai prejos
Ana multumesc frumos,mai am in plan sa fac si pe etamina pentru o familie proaspat casatorita dar cred ca ramane pe la anul! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| heeey..va urmaresc de ceva vreme (de ceva mai multa) si tot ce am vazut si citit aici m-a motivat sa fac si eu ceva. acum..sper sa si reusesc sa pun si pozele |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| 
am reusit in sfarsit...este o fata de pernuta pe care am dat-o soacrei mele cadou de craciun |
|
|
|