|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| kale iti multumesc ..pana la urma am aflat urmatoarele : Numerele reprezinta codul de culoare.La aproape fiecare schema se recomanda un anumit tip de ata ,iar fiecare culoare are un cod....un raspuns dat de mirela74chris careia ii multumesc ca m-a lamurit . Cusutul pe pulover tot nust cum se face dar mai astept raspunsuri , macar m-am lamurit cu cifrele acelea |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Sa inteleg ca tu vrei sa pui "modelul" pe deasupra, cu acul, nu sa-l lucrezi din andrele cu multe gheme, nu? Eu am lucrat asa un pulovar. Daca asta vrei, nu stiu cum sa-ti explic, stai sa caut in vreo carte sa-ti scanez! KALE attached the following image(s):

|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| da kale asa ma gandeam pe deasupra cu acul ...pai cum spui tu cu andrelele cred ca mi-as prinde urechile nu ca tehnica cu acul mi s-ar parea usoara. |

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Ai inteles din acest desen? |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/19/2009 Mesaje: 250
| http://i1009.photobucket.com/albums/af219/viky_swee t88/IMG_0098.jpg |

| sunt 2 pernute pe care le-am cusut unei cunostinte anul trecut |

| http://i1009.photobucket.com/albums/af219/viky_sweet88/IMG_0098.jpg asta e cea de a doua pernuta incerc sa mai fac dar m-a prins crosetatul si nu stiu cand voi mai reusi dar printre picaturi macar tot voi mai coase
|

| am vazut la fete ca ele cos pe etamina eu cos pe ce gasesc ochiurile sa fie mai vizibile ca la etamina si gata e bun spor la lucru sa aveti
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| vroiam sa va mai intreb si cum pot scoate o pata de pix de pe cusatura (care se vede foarte bine pe cusatura cu porcusrul). chiar nu stiu cum a ajuns acolo 
Eu scot petele de pix cu spirt. Pe o bucatica de tifon torn putin spirt(cat mai deschis la culoare ,ca cel mai inchis pateaza)si tamponez bine pata,o las putin sa se inmoaie si apoi frec usor .Imediat dupa scoaterea petei spal lucrul respectiv daca se poate spala normal ,daca nu sterg bine cu o carpa umeda cu putin detergent apoi sterg cu carpa umeda doar cu apa pentru a indeparta urmele de detergent.
Sper sa reusesti sa scoti pata. |

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/17/2011 Mesaje: 58
| viky_sweet88 wrote:http://i1009.photobucket.com/albums/af219/viky_swee  t88/IMG_0098.jpg foarte frumoasa.Ce bine e cand ai timp ca eu nu mai stiu ce sa fac mai itai.felicitari
|

| multumesc mult inainte aveam timp mai mult sa lucrez acum nu prea mai pot lucrez printre picaturi pentru ca in sfarsit am si eu servici acum cos un soricel cand va fi gata o sa-l pun sa-l vedeti va fi o pernuta cadou pentru cineva
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/18/2009 Mesaje: 117
| Foarte frumoase si mie imi este dor sa ma cos ceva de cand am inceput munca nu prea mai am timp acum am stat cateva zile in concediu medical si am reusit sa crosetez un guler pentru sotul meu dar am un goblrm da terminat pe care nu cred ca am sa mai apuc sa il termin |
|

Inregistrat: 11/16/2010 Mesaje: 310
| pentru cele care se pricep sa descifreze modelul doar dupa fotografie, va atasez cateva modele de pernute executate in cruce pe etamina (banuiesc ca sunt cusute cu lana sau cu atza intreaga de la jurubitze). Eu am inceput una din ele (cea cu cale) mai prin toamna, dar nu am terminat-o pentru ca m-a prins fobia impletitului si a crosetatului...
cine doreste ii pot trimite fotografia
Spor la lucru! Irene attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Irene, ce frumoaseeee sunt, mi-au luat ochii!! Superbe! |
|

Inregistrat: 11/16/2010 Mesaje: 310
| si sunt foarte-foarte usor de facut, doar sa ai ochi buni ca sa numeri punctele. Si o observatie personala (din experienta): e bine sa se lucreze pe etamina cu punct mai mare sau sa se coase punct italian/norvegian(ca la goblen), din 2 in 2 randuri |
|
|