|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| andrada wrote:ceea ce coaseti voi,fetelor, e minunat...de ceva vreme stau si va urmaresc,iar zilele trecute m-am apucat si eu de cate ceva.am totusi o intrebare: pentru perinute,ce material folositi?eu cos doar pe etammina,dar as vrea sa stiu ce alternative mai am eu am cusut pe etamina dupa care etamina am cusut-o la masina de fata pernei....
Bine ai venit la noi! poate ne arati si ce cosi |

| bires. anamaria wrote:fetelor voi ma faceti sa stau noptile sa ma uit la voi ce minunatii faceti aici.si nu ma satur niciodata sa ma uit.fac si eu lucru de mana dar nu la cruce,deci nu doar ma uit Bine ai venit la noi,pai daca nu punct cruce,atunci ce?arata-ne si noua |

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/16/2009 Mesaje: 6
| Multumesc pentru informatie:018: deocamdata nu am cusut mare lucru...insa sper sa imi fac timp si pentru lucruri mai marete:) |
|
Inregistrat: 2/8/2009 Mesaje: 21
| Buna seara tuturor!
As dori sa fac ptr o colega insarcinata care tocmai a aflat ca va avea un baietel o pernuta cu un personaj Disney (exclus printese) Daca aveticumva diagrame, sau vre-un site, va rog sa ma ajutati. Multumesc frumos!
Amy |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| amy_ctin wrote:Buna seara tuturor!
As dori sa fac ptr o colega insarcinata care tocmai a aflat ca va avea un baietel o pernuta cu un personaj Disney (exclus printese) Daca aveticumva diagrame, sau vre-un site, va rog sa ma ajutati. Multumesc frumos!
Amy aici si mai poti cauta pe forum |
|
Inregistrat: 2/8/2009 Mesaje: 21
| Mersi frumos! |
|
Inregistrat: 9/9/2010 Mesaje: 73
| eu acum fac un jerseu la fetita,de asta nam zis ce fac, sa nu fiu off topic si sa se supere cineva cand va fi gata sper sa reusesc sa fac o poza sal arat(unde trebuie ) |
|
| totusi am si eu o intrebare pentru topicul acesta.am inceput sa fac si un model in cruce si impart firul in 2 (deci cos cu 3 fire)si numi place cum iese ca se vede prea mult alb pe etamina.stiu ca ar trebui pus in 6 daca numi place ,dar voiam sa va intreb pe voi cum lucrati?multumesc |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| eu lucrez cu 4 fire...si se vede bine :) incearca |
|
| multumesc frumos.am sa incerc:018: |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Bine v-am regasit! Ma laudam ca fata mea coase, dar nu am apucat sa pozez nimic facut de ea. Iata un ingeras:

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| ce mult imi placee tabloul BRAVO |
|

| Frumos tabloul! felicitari! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Multumim! |
|

| Si eu lucrez acuma ceva jumatate de punct,cadou pentru fratiorul meu care sa insurat |
|
|
|