|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Cateva poze cu diferite imagini daca e ajuta

|

| 

si astia ii lucrez eu
 |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| sweety,foarte frumos lucrezi |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/19/2009 Mesaje: 250
| multumesc foarte mult Anabella m-ai ajutat foarte mult sa ma pot hotara la cadoul pentru prietena mea.super frumos |

| viky_sweet88 wrote:multumesc foarte mult Anabella  m-ai ajutat foarte mult sa ma pot hotara la cadoul pentru prietena mea.super frumos ma bucur sa ne arati si nou,da? |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| anabela imi plac mult imaginile postate,abea astept sa vad ce lucrezi |

| flori1972 wrote:anabela imi plac mult imaginile postate,abea astept sa vad ce lucrezi ultima imagine cu cei doi in barcuta,numai ca de cand am dat de croseta i-am lasat deoparte:018: :018: |

| da am sa va arat numai sa gasesc si material sa lucrez.nu stiu inca pe ce material sa lucrez.oare merge sa-i lucrez pe cei 2 indragostiti in barca si sa le scriu apoi dedesubt ceva urari de bine?sa fie fericiti sa se iubeasca ceva de genul asta. |

| Da merge sa ii lucrezi pe etamina si mai merge sa scrii un motto frumos,daca vrei te ajut numai sa imi spui pentru ce faci adica(abia se casatoresc,sau is casatoriti)etc.. |

| sunt casatoriti deja eu de abia i-am cunoscut mai bine si vroiam sa le fac asa o surpriza sper eu placuta.eunu lucrez neaparat pe etamina lucrez si pe altfel de material pe care-l consider eu bun de lucrat adica sa vad punctele ca la etamina si lucrez.multumesc mult pentru ajutor.
|

| viky_sweet88 wrote:sunt casatoriti deja eu de abia i-am cunoscut mai bine si vroiam sa le fac asa o surpriza sper eu placuta.eunu lucrez neaparat pe etamina lucrez si pe altfel de material pe care-l consider eu bun de lucrat adica sa vad punctele ca la etamina si lucrez.multumesc mult pentru ajutor.
cu placere abia astept sa vad ce faci!! |

| nu stiu cand ma voi apuca de lucru pentru ca trebuie sa termin o pernuta care este cadou pentru o colega de clasa a baiatului.o sa o vezi terminata poate ca atunci vorbim si cum sa postez si eu ca sa nu te necajesc pe tine tot timpul.nu prea stiu totusi cam ce vreau sa fac nu sunt hotarata ma tot razgandesc am sa vad pana la urma ceva trebuie sa iasa.
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/18/2009 Mesaje: 117
| buna fetelor as dorisa am si eu timp sa mai cos cate ceva imi ma clatesc ochi cu ce faceti voi va invidiez ca aveti timp
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/9/2010 Mesaje: 73
| fetelor voi ma faceti sa stau noptile sa ma uit la voi ce minunatii faceti aici.si nu ma satur niciodata sa ma uit.fac si eu lucru de mana dar nu la cruce,deci nu doar ma uit |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/16/2009 Mesaje: 6
| ceea ce coaseti voi,fetelor, e minunat...de ceva vreme stau si va urmaresc,iar zilele trecute m-am apucat si eu de cate ceva.am totusi o intrebare: pentru perinute,ce material folositi?eu cos doar pe etammina,dar as vrea sa stiu ce alternative mai am |
|
|