|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Adriana esti o talentata ...Bravo, mai ales ca nu ai avut diagrama! Dar prin schemele disney, care le-am dat pe forumul dedicat , nu ai gasit nimic sa-ti placa? Parca erau niste scheme cu winny, mi se pare! Off topic, te simti mai bine, tu si copii? La doctor ati rezolvat ceva?
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Ema wrote:Adriana esti o talentata  ...Bravo, mai ales ca nu ai avut diagrama! Dar prin schemele disney, care le-am dat pe forumul dedicat , nu ai gasit nimic sa-ti placa? Parca erau niste scheme cu winny, mi se pare! Off topic, te simti mai bine, tu si copii? La doctor ati rezolvat ceva?
Multumesc, Ema.
Am scris la Stare ce am facut la doctor, a fost o intreaga aventura .
Uite ca nu m-am uitat la schemele disney, cred ca am ratat linkul respectiv. Unde este, ca sa nu mai stau acum sa il caut ? |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Felicitari pentru toate lucrurile minunate ce ies din miinile voastre! |
| pentru cele ce doresc schema la metrul pentru copii aveti aici
"cruciuliti" cu drag
http://picasaweb.google.es/susybordados/Medidorbrancadeneve/photo#5046650092072178978[/url] |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Cava scheme si idei pentru decor de camere fetite:

|
| CRisty, sunt suprbe. Iti trebuie doar rabdare sa transcrii modelul pe hartie. |

|  |

| MNiko wrote:CRisty, sunt suprbe. Iti trebuie doar rabdare sa transcrii modelul pe hartie.
Trebuiesc doar imprimate |
| Cristy wrote:Trebuiesc doar imprimate Eram sigura ca o sa zici asa. Dupa imprimare trebuie transcrise. N-am reusit decat foarte greu sa lucrez dupa modelele din carti. Mereu mi-a fost mai usor daca mi le-am transcris pe foi de matematica. |

| MNiko wrote:Eram sigura ca o sa zici asa. Dupa imprimare trebuie transcrise.  N-am reusit decat foarte greu sa lucrez dupa modelele din carti. Mereu mi-a fost mai usor daca mi le-am transcris pe foi de matematica.
Eu le imprim format A3 ( am la lucru imprimanta color A3 si/sau ploter ) deci nu ma mai obosesc cu transcrisul... |

| Am gasit si fate de masa:

Si schemele la flori:

|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/21/2007 Mesaje: 58
| N-am mai cusut pe etamina din clasa a 5-a dar in toamna asta dupa ce am cumparat o revista mi s-a facut "pofta " si am incercat ...rezultatul a fost neasteptat de frumos
O inima ...albastra
 |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/21/2007 Mesaje: 58
| Se pare ca sunt cam... mari pozele , am incercat sa micsorez , sa va arat inca o ...inima , de data asta ...portocalie .
danah attached the following image(s):

|
|
| Ma numesc Cristina, am vazut cu cata placere ati lucrat pentru copii diagramele.Va propun o adresa : abc-broderie.com. Sper sa va placa ceea ce veti gasi pe aceasta. |
|

| crstn wrote:Ma numesc Cristina, am vazut cu cata placere ati lucrat pentru copii diagramele.Va propun o adresa : abc-broderie.com. Sper sa va placa ceea ce veti gasi pe aceasta.
Site-ul este foarte frumos, mutumim crstn
Bine ai venit |
|
|