Punct de tricotat - Floare de lotus
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Saturday, February 23, 2013 6:20 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
PUNCT DE TRICOTAT - FLOARE DE LOTUS

Bunica mea adora sa lucreze cu acest punct de tricotat... Nu este foarte complicat si arata si bine...

Se monteaza un numar multiplu de 6 + 1 + 2 ochiuri de margine.
Se repeta modelul de atatea ori de cat e nevoie.

R1 (dosul lucrului): ochi de amrgine, apoi se lucreaza pe dos pana la capat si ultimul ochi e ochi de margine

R2 (fata lucrului): ochi de margine, 1 ochi pe dos * se iau 5 ochiuri pe dos impreuna si se lucreaza 5 ochiuri in ochiul format, 1 ochi pe dos; se repeta apoi de la * pana la ultimul ochi si se incheie randul cu ochi de margine

R3: ochi de margine, se lucreaza toate ochiurile pe dos pana la ultimul ochi si se incheie cu ochi de margine

R4: ochi de margine, se iau 3 ochiuri imoreuna pe dos si se lucreaza 3 ochiuri in ele, apoi lucrati 1 ochi pe dos, * se iau u5 ochiuri pe dos si se lucreaza 5 ochiuri in ele, apoi 1 ochi pe dos; se repeta de la * pana la ultimele 4 ochiuri, apoi se iau 3 ochiuri impreuna pe dos si se lucreaza 3 ochiuri in ele, apoi se incheie cu 1 ochi de margine

Se repeta randurile 1-4.
ligia27
Scris: Saturday, February 23, 2013 7:53 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2010
interesant model. oare gasesc si un video pentru acest model
claup
Scris: Saturday, February 23, 2013 8:44 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/11/2013
E fain modelul, aveam pe vremuri o cordeluta cu modelul asta (stiti voi pe vremea cand la scoala se purta cordeluta) dar intra multa ata la modelul asta. Partea buna e ca e mai grosut si putin mai batut, f bun pentru tricotaje de iarna
ligia27
Scris: Saturday, February 23, 2013 8:46 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2010
ingerash
Scris: Saturday, February 23, 2013 3:27 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Superb paternul,ideal pentru bascute.Multumesc Adriana Cheek Kiss
zaza_
Scris: Saturday, February 23, 2013 10:32 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Cred ca este acelasi model, in doua culori. Eu am explicatia in germana, pe care nu o cunosc...

zaza_ attached the following image(s):
m9.jpg

gabriela m.
Scris: Thursday, November 3, 2016 8:44 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/2/2016
AdrianaC wrote:
PUNCT DE TRICOTAT - FLOARE DE LOTUS

Bunica mea adora sa lucreze cu acest punct de tricotat... Nu este foarte complicat si arata si bine...

Se monteaza un numar multiplu de 6 + 1 + 2 ochiuri de margine.
Se repeta modelul de atatea ori de cat e nevoie.

R1 (dosul lucrului): ochi de amrgine, apoi se lucreaza pe dos pana la capat si ultimul ochi e ochi de margine

R2 (fata lucrului): ochi de margine, 1 ochi pe dos * se iau 5 ochiuri pe dos impreuna si se lucreaza 5 ochiuri in ochiul format, 1 ochi pe dos; se repeta apoi de la * pana la ultimul ochi si se incheie randul cu ochi de margine

R3: ochi de margine, se lucreaza toate ochiurile pe dos pana la ultimul ochi si se incheie cu ochi de margine

R4: ochi de margine, se iau 3 ochiuri imoreuna pe dos si se lucreaza 3 ochiuri in ele, apoi lucrati 1 ochi pe dos, * se iau u5 ochiuri pe dos si se lucreaza 5 ochiuri in ele, apoi 1 ochi pe dos; se repeta de la * pana la ultimele 4 ochiuri, apoi se iau 3 ochiuri impreuna pe dos si se lucreaza 3 ochiuri in ele, apoi se incheie cu 1 ochi de margine

Se repeta randurile 1-4.

Fiti amabila am postat o intrebare, ma puteti ajuta?????? Multumesc
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.