Pulsatii ale abdomenului in sarcina!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea0196
Scris: Thursday, August 31, 2017 1:27 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/26/2017
Buna ziua, mamici! Sunt in saptamana a 13 a de sarcina si aseara..un timp destul de indelungat am simtit niste pulsatii in dreptul buricului, in partea dreapta. Era ceva gen ca o bataie de inima dar mult mai lenta. As vrea sa va intreb daca vi s-a intamplat? Si daca nu, cam ce credeti ca ar fi, ar trebui sa ma ingrijorez? La doctor merg abia luni si sunt cam nelinistita fiind prima sarcina...va multumesc!
Lili Eu
Scris: Thursday, August 31, 2017 1:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Andreea0196 wrote:
Buna ziua, mamici! Sunt in saptamana a 13 a de sarcina si aseara..un timp destul de indelungat am simtit niste pulsatii in dreptul buricului, in partea dreapta. Era ceva gen ca o bataie de inima dar mult mai lenta. As vrea sa va intreb daca vi s-a intamplat? Si daca nu, cam ce credeti ca ar fi, ar trebui sa ma ingrijorez? La doctor merg abia luni si sunt cam nelinistita fiind prima sarcina...va multumesc!
Eu cred ca a miscat bebita....Lol la mine a miscat prima data la 15s DistanceKiss
Andreea0196
Scris: Thursday, August 31, 2017 2:28 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/26/2017
Multumesc frumos de raspuns..o sa vad totusi luni cand merg la doctor. Ca a durat prea mult si au fost cam multe pulsatii sa se fi miscat el. Sper sa fie bine. O fi fost vreun muschi sau poate o artera who knows...o sa aflu luni. Mersi inca o data!
Lili Eu
Scris: Thursday, August 31, 2017 2:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Andreea0196 wrote:
Multumesc frumos de raspuns..o sa vad totusi luni cand merg la doctor. Ca a durat prea mult si au fost cam multe pulsatii sa se fi miscat el. Sper sa fie bine. O fi fost vreun muschi sau poate o artera who knows...o sa aflu luni. Mersi inca o data!
computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.