Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Buna ziua, mamici! Sunt in saptamana a 13 a de sarcina si aseara..un timp destul de indelungat am simtit niste pulsatii in dreptul buricului, in partea dreapta. Era ceva gen ca o bataie de inima dar mult mai lenta. As vrea sa va intreb daca vi s-a intamplat? Si daca nu, cam ce credeti ca ar fi, ar trebui sa ma ingrijorez? La doctor merg abia luni si sunt cam nelinistita fiind prima sarcina...va multumesc! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Andreea0196 wrote:Buna ziua, mamici! Sunt in saptamana a 13 a de sarcina si aseara..un timp destul de indelungat am simtit niste pulsatii in dreptul buricului, in partea dreapta. Era ceva gen ca o bataie de inima dar mult mai lenta. As vrea sa va intreb daca vi s-a intamplat? Si daca nu, cam ce credeti ca ar fi, ar trebui sa ma ingrijorez? La doctor merg abia luni si sunt cam nelinistita fiind prima sarcina...va multumesc! Eu cred ca a miscat bebita.... la mine a miscat prima data la 15s |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Andreea0196 wrote:Multumesc frumos de raspuns..o sa vad totusi luni cand merg la doctor. Ca a durat prea mult si au fost cam multe pulsatii sa se fi miscat el. Sper sa fie bine. O fi fost vreun muschi sau poate o artera who knows...o sa aflu luni. Mersi inca o data! |