Nivel: Membru
Inregistrat: 9/28/2014 Mesaje: 24
| Tocmai am terminat bluza cu octogoane. Sper sa va placa Daniela Branzaniuc attached the following image(s):
|
Inregistrat: 10/15/2010 Mesaje: 43
| Daniela Branzaniuc wrote:Tocmai am terminat bluza cu octogoane. Sper sa va placa
Buna, te rog daca vrei sa pui diagrama de la ploverul alb. multumesc |
Inregistrat: 9/28/2014 Mesaje: 24
| Alyna_ct wrote:
Buna, te rog daca vrei sa pui diagrama de la ploverul alb. multumesc
Modelul il gasesti aici. http://www.senpolia.ro/page/22 |
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 1
| Buna ziua! Multumesc ca existati si ca ne putem folosi timpul liber cu idei frumoase si creative. Am o mare rugaminte la voi, cine poate sa-mi explice si mie modelul 1 ain pagina 1 de pe acest forum, pulovarul mov cu anchior si cu trandafirasi in jurul anchiorului, este un model care avantajeaza cand ai un pic de burtica, colacei... , astept cu nerabdare poate cineva sa ma ajute sa-l incep si sa-l pot termina pana de ziua mea...14 februarie. E-mailul meu elenaninive@yahoo.com poate asa I-l vad cat mai repede. Va multumesc din suflet anticipat! O zi minunata si o viata plina de bucurii si succese.
|
Inregistrat: 1/29/2015 Mesaje: 2
| Buna seara! Sunt noua aici. De vreo doua ore ma uit si ma minunez de ce lucruri frumoase faceti... Am nevoie de ceva inspiratie... Am care va sa zica un fir Margareta mov si as vrea sa-mi fac o vesta, pe care s-o pot lua peste camasi, la birou. Nu prea sunt genul "sacou" si uneori cam trebuie ceva peste camasa... ma rog. Pe scurt, poate careva sa ma ajute cu un model ( doua - trei ) cu explicatii pentru marimea S/M ? |