Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Motanel,eu ridic ochiurile cu croseta din lucru si le trec pe andrea. Poate te ajuta poza asta. alinamm attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| alinamm wrote:Motanel,eu ridic ochiurile cu croseta din lucru si le trec pe andrea. Poate te ajuta poza asta.
multumesc din suflet, astazi am facut primul meu guler cu ochiuri ridicate sunt asa mandra de mine si asta numai datorita ajutorului dumneavoastra
mie poze putin mai traziu cand cos si manecile Gata si pozele, la spate vreau sa ii pun un mic nasturel asa ca sa fie ceva si cu nasturi :) va multumesc din nou nu as fi reusit fara ajutorul vostru Motanel attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Puloverul este foarte frumos |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/14/2013 Mesaje: 92
| |
|

| alinamm wrote:Puloverul este foarte frumos
multumesc draga mea, este un plover pt incepatori asa ca mine |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumusel sa-l porti cu drag |
|
Inregistrat: 10/15/2010 Mesaje: 43
| Motanel,sa-l porti cu mult drag si..... spor la tricotat Alyna |
|

| Alyna_ct wrote:Motanel,sa-l porti cu mult drag si..... spor la tricotat Alyna
multumesc din suflet, am mai inceput ceva dar m-am inecat la mal, adica mi-a pierit cheful :(
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Foarte frumos !! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| Motanel wrote:multumesc din suflet, astazi am facut primul meu guler cu ochiuri ridicate sunt asa mandra de mine si asta numai datorita ajutorului dumneavoastra  mie poze putin mai traziu cand cos si manecile Gata si pozele, la spate vreau sa ii pun un mic nasturel asa ca sa fie ceva si cu nasturi :) va multumesc din nou nu as fi reusit fara ajutorul vostru
|
|

| vai da cate laude primesc, mi se urca la cap si asa ma pun pe treaba sa va arat urmatoarea creatie va multumesc din suflet si va doresc spor la treaba
|
|
Inregistrat: 10/15/2010 Mesaje: 43
| Asteptam cu nerabdare urmatoarea creatie.... Dacs te-ai inecat la mal........ un colac de salvare poate te ajuta Sau o mare galerie.... Alyna_ct |
|

Inregistrat: 9/28/2014 Mesaje: 24
| Am facut si eu cateva jersee. Sper sa va placa Daniela Branzaniuc attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Foarte frumos lucrezi si modelele imi plac foarte mult ! Felicitari ! |
|
Inregistrat: 7/14/2013 Mesaje: 92
| foarte frumos lucrate |
|
|