Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Oana eu spun ca ar fi pacat sa il desfaci la cat e de frumos lucrat ,mai bine asteapta firele |
|
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| oachi e foarte frumos ,mai bine pune lucrul in punga pana faci rost de fire sau combina cu alte nuante de albastru si alb |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| oachi ar fi pacat sa strici, ai depus atata munca....mai bine intrebi pe D daca mai are fir dinasta sau cand primeste sa ti-l rezerve si sa te anunte, stii ca ai sub foto optiunea: ai intrebari despre acest produs? Cu putin noroc.... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2008 Mesaje: 406
| Oachi este foarte frumos modeul si e frumos lucrat. Este pacat sa-l strici. Mai bine asteapta fire sau termina elasticul de jos si la maneca poti sa pui alta culoare. Arata frumos si asa. |
|
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Oachi,este foarte frumos.Nu-l desface.Poate gasesti o solutie sa-l termini. |
|
Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| Motanel wrote:profit de ocazie ca doarme ingerasul meu si va arat cam pe unde am ajuns si eu cu bluza mea
buna din nou, spre rusinea mea desi am terminat partial bluza acum cateva luni nu am mai postat nimic pt ca ne-am apucat de margelit. Bluzita mea e aproape gata mai putin gulerul, este mult prea larga in partea de sus si trebuie sa ii fac un guler dar nu stiu cum pt ca golul este un dreptunghi si nu stiu cum sa fac guler dreptunghiular va rog sa ma ajutati sper sa se inteleaga explicatia mea scrisa pe fuga va multumesc Motanel attached the following image(s):
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/15/2010 Mesaje: 43
| Motanel wrote:
buna din nou, spre rusinea mea desi am terminat partial bluza acum cateva luni nu am mai postat nimic pt ca ne-am apucat de margelit. Bluzita mea e aproape gata mai putin gulerul, este mult prea larga in partea de sus si trebuie sa ii fac un guler dar nu stiu cum pt ca golul este un dreptunghi si nu stiu cum sa fac guler dreptunghiular va rog sa ma ajutati sper sa se inteleaga explicatia mea scrisa pe fuga va multumesc
Motanel,posteaza bluza asa cum este. Poate se gasesc mai usor solutii. |
|
Inregistrat: 6/5/2011 Mesaje: 428
| Motanel, eu as incepe gulerul pe un numar de ochiuri egal cu numarul total pe care il ai de jur imprejur. Fata+spate+2 maneci. Cand tricotezi pe fata strangi cate 3 ochiuri in 4 locuri: unde incep si se termina manecile. Nu stiu daca se intelege din ce am explicat, poate sunt fete care pot explica mai bine. Cu rosu am desenat unde as scadea cele trei ochiuri.
dana_na attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| [quote=dana_na]Motanel, eu as incepe gulerul pe un numar de ochiuri egal cu numarul total pe care il ai de jur imprejur. Fata+spate+2 maneci. Cand tricotezi pe fata strangi cate 3 ochiuri in 4 locuri: unde incep si se termina manecile. Nu stiu daca se intelege din ce am explicat, poate sunt fete care pot explica mai bine. Cu rosu am desenat unde as scadea cele trei ochiuri.
multumesc din suflet, voi incerca |
|
Inregistrat: 10/15/2010 Mesaje: 43
| Motanel, eu asi ridica ochiuri pe toata rascroiala si asi lucra o bentita (1 fata, 1 dos) iar in fata unde este rascroiala mai patratoasa(stanga , dreapta) asi scade ( 3ochiuri=1) din 2 in 2 randuri pana asi ajunge la marimea dorita Alyna |
|
Inregistrat: 9/9/2013 Mesaje: 2
| Buna fetelor....sunt noua pe acest forum. Am gasit un model (de aici de pe forum) si as vrea sa il fac....dar nu stiu cum....nu am facut pana acum modele. Nu reusesc sa atasez poza...ma ajutati, va rog? mady_kara attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 9/9/2013 Mesaje: 2
| Guest wrote:Da,semnele inseamna ceva. O parte din ele le stiu: cerc plin inseamna un ochi pe fata si jeteu,plusul inseamna ochi margine....si tot asa. Este un limbaj universal in tricot.Ma gandeam ca stie cineva ce inseamna ovalul ala pe orizontala...Eu am o parte din semne,de-as gasi macar un link cu absolut toate ce ar putea insemna...Si acest pulover vreau sa-l fac.....
Buna, poti explica, te rog, in detalii cum se face modelul asta? Adica de la inceput....eu intru la categoria amatori/debutanti...:D
Multumesc, |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/21/2008 Mesaje: 130
| Chiar daca esti la inceput de drum, poti sa te descurci. Faci un esantion de 30 ochi si aplici regula de trei simpla. In functie de fir, andrele si model iti calculezi numarul de ochi necesar. Schema o voi atasa mai jos. Explicatiile sunt in limba franceza, dar simbolurile nu sunt greu de inteles. Din pacate, nu pot anexa poza. Am luat-o de aici: http://www.liveinternet.ru/users/bebika33/post198677145/
Succes! |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Frumoase modele , multumim ! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/28/2007 Mesaje: 121
| Am incput sa tricotez iarasi, dar nu prea mi-a iesit modelul... z2e0c07 attached the following image(s):
|
|
|