Pulovere tricotate-stilul meu
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sandica80
Scris: Saturday, June 8, 2013 12:46 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/5/2011
Oana eu spun ca ar fi pacat sa il desfaci la cat e de frumos lucrat ,mai bine asteapta fireleHands
cristinapatrascu66
Scris: Saturday, June 8, 2013 6:29 PM
Nivel

Inregistrat: 12/1/2008
oachi e foarte frumos ,mai bine pune lucrul in punga pana faci rost de fire sau combina cu alte nuante de albastru si alb
miriam
Scris: Saturday, June 8, 2013 7:29 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
oachi ar fi pacat sa strici, ai depus atata munca....mai bine intrebi pe D daca mai are fir dinasta sau cand primeste sa ti-l rezerve si sa te anunte, stii ca ai sub foto optiunea: ai intrebari despre acest produs?
Cu putin noroc....
Lia33
Scris: Monday, June 10, 2013 11:10 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/24/2008
Oachi este foarte frumos modeul si e frumos lucrat. Este pacat sa-l strici. Mai bine asteapta fire sau termina elasticul de jos si la maneca poti sa pui alta culoare. Arata frumos si asa.
alinamm
Scris: Tuesday, June 11, 2013 7:51 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2010
Oachi,este foarte frumos.Nu-l desface.Poate gasesti o solutie sa-l termini.
Motanel
Scris: Monday, September 2, 2013 4:32 PM
Nivel

Inregistrat: 3/19/2011
Motanel wrote:
profit de ocazie ca doarme ingerasul meu si va arat cam pe unde am ajuns si eu cu bluza mea

buna din nou,
spre rusinea mea desi am terminat partial bluza acum cateva luni nu am mai postat nimic pt ca ne-am apucat de margelit. Bluzita mea e aproape gata mai putin gulerul, este mult prea larga in partea de sus si trebuie sa ii fac un guler dar nu stiu cum pt ca golul este un dreptunghi si nu stiu cum sa fac guler dreptunghiular va rog sa ma ajutati
sper sa se inteleaga explicatia mea scrisa pe fuga
va multumesc

Motanel attached the following image(s):
picture 001.jpgpicture 002.jpg

Alyna_ct
Scris: Monday, September 2, 2013 6:56 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/15/2010
Motanel wrote:

buna din nou,
spre rusinea mea desi am terminat partial bluza acum cateva luni nu am mai postat nimic pt ca ne-am apucat de margelit. Bluzita mea e aproape gata mai putin gulerul, este mult prea larga in partea de sus si trebuie sa ii fac un guler dar nu stiu cum pt ca golul este un dreptunghi si nu stiu cum sa fac guler dreptunghiular va rog sa ma ajutati
sper sa se inteleaga explicatia mea scrisa pe fuga
va multumesc

Motanel,posteaza bluza asa cum este. Poate se gasesc mai usor solutii.
dana_na
Scris: Tuesday, September 3, 2013 12:15 PM
Nivel

Inregistrat: 6/5/2011
Motanel, eu as incepe gulerul pe un numar de ochiuri egal cu numarul total pe care il ai de jur imprejur. Fata+spate+2 maneci. Cand tricotezi pe fata strangi cate 3 ochiuri in 4 locuri: unde incep si se termina manecile. Nu stiu daca se intelege din ce am explicat, poate sunt fete care pot explica mai bine.
Cu rosu am desenat unde as scadea cele trei ochiuri.

dana_na attached the following image(s):
untitled.jpg

Motanel
Scris: Tuesday, September 3, 2013 1:46 PM
Nivel

Inregistrat: 3/19/2011
[quote=dana_na]Motanel, eu as incepe gulerul pe un numar de ochiuri egal cu numarul total pe care il ai de jur imprejur. Fata+spate+2 maneci. Cand tricotezi pe fata strangi cate 3 ochiuri in 4 locuri: unde incep si se termina manecile. Nu stiu daca se intelege din ce am explicat, poate sunt fete care pot explica mai bine.
Cu rosu am desenat unde as scadea cele trei ochiuri.

multumesc din suflet, voi incerca
Alyna_ct
Scris: Tuesday, September 3, 2013 4:43 PM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2010
Motanel, eu asi ridica ochiuri pe toata rascroiala si asi lucra o bentita (1 fata, 1 dos) iar in fata unde este rascroiala mai patratoasa(stanga , dreapta) asi scade ( 3ochiuri=1) din 2 in 2 randuri pana asi ajunge la marimea dorita
Alyna
mady_kara
Scris: Monday, September 9, 2013 11:58 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2013
Buna fetelor....sunt noua pe acest forum. Am gasit un model (de aici de pe forum) si as vrea sa il fac....dar nu stiu cum....nu am facut pana acum modele.
Nu reusesc sa atasez poza...ma ajutati, va rog?

mady_kara attached the following image(s):
model 1.jpg

mady_kara
Scris: Monday, September 9, 2013 12:38 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2013
Guest wrote:
Da,semnele inseamna ceva. O parte din ele le stiu: cerc plin inseamna un ochi pe fata si jeteu,plusul inseamna ochi margine....si tot asa. Este un limbaj universal in tricot.Ma gandeam ca stie cineva ce inseamna ovalul ala pe orizontala...Eu am o parte din semne,de-as gasi macar un link cu absolut toate ce ar putea insemna...Si acest pulover vreau sa-l fac.....computerlove

Buna, poti explica, te rog, in detalii cum se face modelul asta? Adica de la inceput....eu intru la categoria amatori/debutanti...:D

Multumesc,
egenia
Scris: Monday, September 9, 2013 6:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/21/2008
Chiar daca esti la inceput de drum, poti sa te descurci. Faci un esantion de 30 ochi si aplici regula de trei simpla. In functie de fir, andrele si model iti calculezi numarul de ochi necesar. Schema o voi atasa mai jos. Explicatiile sunt in limba franceza, dar simbolurile nu sunt greu de inteles.
Din pacate, nu pot anexa poza. Am luat-o de aici:
http://www.liveinternet.ru/users/bebika33/post198677145/

Succes!
endy
Scris: Tuesday, September 10, 2013 8:19 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
Frumoase modele , multumim !
z2e0c07
Scris: Friday, October 25, 2013 10:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/28/2007
Am incput sa tricotez iarasi, dar nu prea mi-a iesit modelul...

z2e0c07 attached the following image(s):
0_a3e21_9c57baba_xxl.jpgimg_1286.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.