Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Am raspuns tot acolo,Mirela,multumesc Am mai gasit modele de tricotat pentru cel gri cu negru si alb postat mai sus
carla attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| mie imi place mai mult primul model dar cred ca e mai mult de primavara, toamna ca e cam "aerisit". |
|

| alinus wrote:mie imi place mai mult primul model dar cred ca e mai mult de primavara, toamna ca e cam "aerisit". Da, e mai subtzirel modelul Am mai gasit un palton,n-am stiut unde sa-l pun fiind tricotat,cred.Imi place mult

|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| carla wrote:Am raspuns tot acolo,Mirela,multumesc Am mai gasit modele de tricotat pentru cel gri cu negru si alb postat mai sus Am vazut,foarte frumos modelul si se lucreaza usor,am lucrat si eu la un pulover al fetitei mai demult |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Carla e superb |
|

Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| N-ai gusturi rele, stii? E finut tare paltonasul, dar tare mai e mult de munca la el!!!! |
|

| alinus wrote:N-ai gusturi rele, stii? E finut tare paltonasul, dar tare mai e mult de munca la el!!!! Intr-adevar,e munca,dar si cand il imbraci Am gasit mohair pentru pulovarul mov.Oare imi ajung 7 sculuri de 50 gr.?Doua la fata,doua la spate si cate unu jumatate la maneci?

Stie cineva modelul de jos? carla attached the following image(s):

|
|

| Am mai gasit unul care-mi place

|
|

Inregistrat: 8/1/2009 Mesaje: 622
| Am mai gasit si eu ceva mov, e mai deosebit
 la fel de special e si asta
 |
|

| Chiar ca sunt altfel,Ral! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2008 Mesaje: 406
| Frumoase modele, Carla. Daca doresti si ai rabdare poti descarca revistele in care sunt acestea si care contin si explicatii. http://www.netvestnik.com/forum/showthread.php?t=27954&page=356
De obicei 7 sculuri nu prea sunt de ajuns pentru o bluzica, dar depinde si de nr. acelor pe care le folosesti.
La modelul mov nu este nevoie sa folosesti neparat modelul de jos. Poti folosi si altul. Uite aici un alt link cu modele care au si explicatiile.
http://www.liveinternet.ru/users/igoda/blog/ Vezi ca sub poza sunt ceva link-uri . Da pe ele si unul din ele e cel in care este poza si explicatiile. Apoi daca faci click pe poze le poti mari si salva.
Ral, chiar ca sunt mai deosebite modelele. |
|

| Multumesc,Lia,am salvat vreo doua Tu ce minunatii ai mai lucrat? |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2008 Mesaje: 406
| Carla, vezi ca sunt multe pagini, jos de tot, in chenarul de sub modele sunt paginile in galben, de toate vreo 87. Gasesti o multime de modele.
Promit ca ma mobilizez zilele astea si il rog pe fii-meu sa imi faca niste poze cu ce am mai lucrat si le pun. |
|

| Lia33 wrote:Carla, vezi ca sunt multe pagini, jos de tot, in chenarul de sub modele sunt paginile in galben, de toate vreo 87. Gasesti o multime de modele.
Promit ca ma mobilizez zilele astea si il rog pe fii-meu sa imi faca niste poze cu ce am mai lucrat si le pun. Multumesc,Lia,sunt superbe |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| carla wrote: Da, e mai subtzirel modelul Am mai gasit un palton,n-am stiut unde sa-l pun fiind tricotat,cred.Imi place mult
e superb paltonul |
|
|