Pulovere tricotate-stilul meu
Subiectul anterior · Subiectul urmator
flori1972
Scris: Sunday, March 28, 2010 1:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
anca.marin wrote:
Flori LA MULTI ANI!coeur coeur coeur

multumesc si tie computerlove pupici pupici pupici pupici
valentina
Scris: Thursday, April 1, 2010 8:29 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/8/2007
Bleaumihaelamarina, ce frumoasa e jacheta! Iti vine foarte bine! Felicitari! newclap
madanuta
Scris: Thursday, April 1, 2010 8:51 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Mihaela Mariana, frumoasa bluza, frumoasa si tu, si eu fericita ca te-am vazut!floare2 floare2 floare2 floare2 floare2
carla
Scris: Monday, April 5, 2010 8:39 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
ingerash
Scris: Monday, April 5, 2010 11:07 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
carla wrote:
http://picasaweb.google.com/tanilu576/HIXqwC#

love love Superbe!
carla
Scris: Wednesday, April 7, 2010 11:03 AM
Nivel

Ma chinui de dimineata la boleroul in dungi.banghead Am terminat partea cu manecile si acum trebuie sa fac partea de jos,bordura,cam de 35 cm,in dungi,sus mai ingusta si jos mai lata,si nu stiu cum sa fac.Am vazut cum se face sa iasa intr-o parte mai ingusta si in alta mai lata,adica nu mergi cu randurile pana la capat,dar nu sunt sigura,deja am desfacut de 3 ori
Ana
Scris: Thursday, April 8, 2010 9:17 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mult spor si rabdare Carla sigur va iesi o minunatie din manutele tale!newclap newclap firstprize
carla
Scris: Thursday, April 8, 2010 9:21 AM
Nivel

Anabella wrote:
Mult spor si rabdare Carla sigur va iesi o minunatie din manutele tale!newclap newclap firstprize

Multumescpupici computerlove
carla
Scris: Thursday, April 8, 2010 6:17 PM
Nivel

Cristina,am vazut un bolero de firma pe cineva si incerc modelulsic .Se incepe cu manecile,de la una la cealalta,in fata am scazut raglan.Partea de jos vine rotunda,bordura,de sub brat pana jos,cam 35 de cm,tot in dungi,dar nu se culeg ochii si se merge in jos ca la alte bolerouri fiind in dungi ar fi greu cu atatea gheme.Se merge o culoare dupa alta,o parte se prinde sus,fiind singura cusatura si o parte jos,iar partea de jos vine mai larga,cam dubla.Ai inteles ceva?computerlove
Se lucreaza o parte care trebuie sa iasa rotunda si se prinde de spate,si parti,vine si ca guler deci se va vedea si pe dos

carla attached the following image(s):
martie 2010 133.jpgmartie 2010 134.jpgaprilie 2010 028.jpgaprilie 2010.jpg

cristinapatrascu66
Scris: Thursday, April 8, 2010 6:31 PM
Nivel

Inregistrat: 12/1/2008
cred ca am inteles ceva dar nu sunt sigura uita-te la bolero tricotat la pozele postate de tine e cumva in genul celui alb su celui verde? ma refer la partea de jos si la guler
carla
Scris: Thursday, April 8, 2010 6:48 PM
Nivel

cristinapatrascu66 wrote:
cred ca am inteles ceva dar nu sunt sigura uita-te la bolero tricotat la pozele postate de tine e cumva in genul celui alb su celui verde? ma refer la partea de jos si la guler

Este ceva de genul celui verde numai ca bordura e mult mai lata,se intoarce,daca+l pui jos,e rotund
La asta care l+am pus acum,marginea se face culegand ochii si inmultind,se vede,la al meu in scimb e invers,de+a latul merg dungile cum am pus poya si mult mai mare bordura.O scot eu la capat cumva,e un model superb si nu as vrea sa se vada urat
Vezi pe unde se monteaza bordura,roata dupa cap

carla attached the following image(s):
bolero poza.jpg

cristinapatrascu66
Scris: Thursday, April 8, 2010 7:26 PM
Nivel

Inregistrat: 12/1/2008
daca e in genul celui verde se culeg ochiurile roata dupa cap , piept roata pe la spate ,pe la pieptul celalalt pina inapoi la gat si mergi cu brdura cat vrei de mare si iese rotund ,dar daca e bordura ca modelul de la bebelusi cred ca ar trebui facuta separat
vezi eu dau doar cu presupusul daca nu l-am vazut acum mai vezi si tu poate chiar ti-am dat vreo idee
ingerash
Scris: Thursday, April 8, 2010 7:32 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
carla wrote:
Cristina,am vazut un bolero de firma pe cineva si incerc modelulsic .Se incepe cu manecile,de la una la cealalta,in fata am scazut raglan.Partea de jos vine rotunda,bordura,de sub brat pana jos,cam 35 de cm,tot in dungi,dar nu se culeg ochii si se merge in jos ca la alte bolerouri fiind in dungi ar fi greu cu atatea gheme.Se merge o culoare dupa alta,o parte se prinde sus,fiind singura cusatura si o parte jos,iar partea de jos vine mai larga,cam dubla.Ai inteles ceva?computerlove
Se lucreaza o parte care trebuie sa iasa rotunda si se prinde de spate,si parti,vine si ca guler deci se va vedea si pe dos

Ce frumos lucrezi!Imi plac si culorilelove
carla
Scris: Thursday, April 8, 2010 7:41 PM
Nivel

ingerash wrote:

Ce frumos lucrezi!Imi plac si culorilelove

Multumescpupici
zaza_
Scris: Friday, April 9, 2010 4:41 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
La asta verde pe care l-ai atasat, parca se creste (sau se scade?!?) undeva la guler, nu? Cam pe unde se tine ea cu mana. O fi in dreptul rascroielii?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.