Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
|
multumesc si tie |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Bleaumihaelamarina, ce frumoasa e jacheta! Iti vine foarte bine! Felicitari! |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Mihaela Mariana, frumoasa bluza, frumoasa si tu, si eu fericita ca te-am vazut! |
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| http://picasaweb.google.com/tanilu576/HIXqwC# |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| carla wrote:http://picasaweb.google.com/tanilu576/HIXqwC#
Superbe! |
|

| Ma chinui de dimineata la boleroul in dungi. Am terminat partea cu manecile si acum trebuie sa fac partea de jos,bordura,cam de 35 cm,in dungi,sus mai ingusta si jos mai lata,si nu stiu cum sa fac.Am vazut cum se face sa iasa intr-o parte mai ingusta si in alta mai lata,adica nu mergi cu randurile pana la capat,dar nu sunt sigura,deja am desfacut de 3 ori |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mult spor si rabdare Carla sigur va iesi o minunatie din manutele tale! |
|

| Multumesc |
|

| Cristina,am vazut un bolero de firma pe cineva si incerc modelul .Se incepe cu manecile,de la una la cealalta,in fata am scazut raglan.Partea de jos vine rotunda,bordura,de sub brat pana jos,cam 35 de cm,tot in dungi,dar nu se culeg ochii si se merge in jos ca la alte bolerouri fiind in dungi ar fi greu cu atatea gheme.Se merge o culoare dupa alta,o parte se prinde sus,fiind singura cusatura si o parte jos,iar partea de jos vine mai larga,cam dubla.Ai inteles ceva? Se lucreaza o parte care trebuie sa iasa rotunda si se prinde de spate,si parti,vine si ca guler deci se va vedea si pe dos carla attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| cred ca am inteles ceva dar nu sunt sigura uita-te la bolero tricotat la pozele postate de tine e cumva in genul celui alb su celui verde? ma refer la partea de jos si la guler |
|

| cristinapatrascu66 wrote:cred ca am inteles ceva dar nu sunt sigura uita-te la bolero tricotat la pozele postate de tine e cumva in genul celui alb su celui verde? ma refer la partea de jos si la guler Este ceva de genul celui verde numai ca bordura e mult mai lata,se intoarce,daca+l pui jos,e rotund La asta care l+am pus acum,marginea se face culegand ochii si inmultind,se vede,la al meu in scimb e invers,de+a latul merg dungile cum am pus poya si mult mai mare bordura.O scot eu la capat cumva,e un model superb si nu as vrea sa se vada urat Vezi pe unde se monteaza bordura,roata dupa cap carla attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| daca e in genul celui verde se culeg ochiurile roata dupa cap , piept roata pe la spate ,pe la pieptul celalalt pina inapoi la gat si mergi cu brdura cat vrei de mare si iese rotund ,dar daca e bordura ca modelul de la bebelusi cred ca ar trebui facuta separat vezi eu dau doar cu presupusul daca nu l-am vazut acum mai vezi si tu poate chiar ti-am dat vreo idee
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| carla wrote:Cristina,am vazut un bolero de firma pe cineva si incerc modelul  .Se incepe cu manecile,de la una la cealalta,in fata am scazut raglan.Partea de jos vine rotunda,bordura,de sub brat pana jos,cam 35 de cm,tot in dungi,dar nu se culeg ochii si se merge in jos ca la alte bolerouri fiind in dungi ar fi greu cu atatea gheme.Se merge o culoare dupa alta,o parte se prinde sus,fiind singura cusatura si o parte jos,iar partea de jos vine mai larga,cam dubla.Ai inteles ceva? Se lucreaza o parte care trebuie sa iasa rotunda si se prinde de spate,si parti,vine si ca guler deci se va vedea si pe dos
Ce frumos lucrezi!Imi plac si culorile |
|

| ingerash wrote:Ce frumos lucrezi!Imi plac si culorile Multumesc |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| La asta verde pe care l-ai atasat, parca se creste (sau se scade?!?) undeva la guler, nu? Cam pe unde se tine ea cu mana. O fi in dreptul rascroielii? |
|
|
|