Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Multumesc fetelor si mie-mi place si arata si mai bine pe umeras decat pe mine Gata,ma apuc de un bolero tricotat pe care l-am ochit sambata |
|
|

| Care stiti cum se lucreaza modelul elastic de sus de la bluza asta,ca sa iasa un ochi roz,un ochi gri?Mi se pare foarte greu sa lucrez cu doua gheme,oare este vreun secret? carla attached the following image(s):

|
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| carla sa porti sanatoasa bluza! e superba si iti sta super cu ea. |
|
|

| alinus wrote:carla sa porti sanatoasa bluza! e superba si iti sta super cu ea. Multumesc ,nu stie nimeni modelul de mai sus? |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Carla, era un filmultet cu elastic in punct englezesc in doua culori,atele se schimbau la mijloc si era foarte simplu.Caut linkul sa vad pe unde-i, poate se potriveste cu ce vreu tu sa fci.E faina bluzita si cu cordon
http://www.youtube.com/watch?v=sewP_h9bwWA&feature=related |
|

| Multumesc Mihaela ,am gasit si inceputul,deocamdata n-am inteles mai nimic,dar il incerc maine cand nu-i acasa gasca
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 259
| carla wrote:Care stiti cum se lucreaza modelul elastic de sus de la bluza asta,ca sa iasa un ochi roz,un ochi gri?Mi se pare foarte greu sa lucrez cu doua gheme,oare este vreun secret?
eu cred ca e asa: R1- cu ata roz lucrezi doar ochiurile pe fata, cele pe dos le iei doar pe andrea si intotdeauna le treci prin spatele lucrului. R2- lucrezi doar ochiurile pe dos. R3- pe fata iei ata gri si lucrezi doar ochiurile pe dos, cele pe fata la fel doar le iei pe andrele, si tot asa. spre ca ai inteles ceva, eu am incercat asa si zic eu ca iese bine si e foarte simplu. e foarte interesant si modul de lucru din filmuletul postat de mihaela, dar mi se pare un pic mai greoi.
|
|

| Alemar,am incercat si nu iese |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/1/2010 Mesaje: 92
| Fiica-mea vrea un pulover scurt pana in talie din bumbac pt vara peste rochite(cred ca gen bolero dar nu stramt) Cine imi da si mie un model mai frumusel? Ea cica ar vrea sa fie simplu de tot
|
|

| Oare de ce n-am mai postat pe aici? carla attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Carla, nu e pulover, este un cardigan lung, dar eu il vad pe tine. zaza_ attached the following image(s):

|
|

| zaza_ wrote:Carla, nu e pulover, este un cardigan lung, dar eu il vad pe tine. Zaza,ii vine randul in curand si unui paltonas |
|
Inregistrat: 7/28/2009 Mesaje: 874
| asa arata bluzita mea:
 |
|
Inregistrat: 7/28/2009 Mesaje: 874
| sczati fata eram super obosita |
|