Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Modele,modele!
http://picasaweb.google.com/lenlen1964/nFrVLG#
http://picasaweb.google.com/lenlen1964/xStMBK#
http://picasaweb.google.com/lenlen1964/IBuXnJ#
|
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| ingeras super modele iti trebuie multe maini pentru sa faci tot ce-ti place |
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Superbe,am gasit multe care-mi plac |
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| cristinapatrascu66 wrote:ingeras super modele iti trebuie multe maini pentru sa faci tot ce-ti place
Daaaa,multe maini sau roboti pe care sa-i programezi
carla,ma bucur!
|
|

| Un stil inedit,din Verena,ma refer la primul pulovar carla attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumos si de efect in acelas timp foarte usor ,dar cand sa-l mai faci ? |
|

| cristinapatrascu66 wrote:foarte frumos si de efect in acelas timp foarte usor ,dar cand sa-l mai faci ? Chiar |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/1/2010 Mesaje: 92
| carla wrote:Nu i-am aranjat toate atzele dar m-am pozat  Ma gandesc sa-i mai fac un cordon sub piept,ce spuneti,mov inchis ca si gulerul.Culoarea se vede mai bine in poza a doua.Ah, si scuzati manechinul
Felicitarile mele draga Carla si jos palaria. Superb puloverul dar si manechinul. Tine-o tot asa
|
|
| bleaumihaelamariana wrote:
Te rog frumos imi explici si mie cum se face puloverul mov? Dar trebuie sa imi spui de la inceputul inceputului(adica de sus),pe cati ochi ai pus,cum imparti,cum cresti. Stiu modelul dupa berroco dar nu stiu sa-l fac Multumesc |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Carla, acum am vazut puloverul terminat!Super ti-a iesit, iti sta foarte bine si cred ca te invidiaza colegele cand intrii in cancelarie purtand minumatele tale creatii. |
|

| anca.marin wrote:Te rog frumos imi explici si mie cum se face puloverul mov? Dar trebuie sa imi spui de la inceputul inceputului(adica de sus),pe cati ochi ai pus,cum imparti,cum cresti. Stiu modelul dupa berroco dar nu stiu sa-l fac Multumesc Este pus modelul la pagina 15,pe caramiziu. Eu am facut intai banda cu model,pe 30 de ochi de 109 cm lungime.Apoi am cules 175 de ochi si am lucrat in sus,pe dos,impartind lucrul astfel:29 ochi fata,29 maneca,59 spate,29 cealalta maneca,29 cealalta parte din fata,cu ochi marcati intre ele.Apoi am scazut cate 8 ochi pe rand de o parte si de alta a ochilor marcati.Revin daca mai ai nevoie |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/28/2009 Mesaje: 874
| eu l-am inceput desus, s-ar outea sa iti fie mai usor cum ti-a explicat carla,am pus 116 ohiuri, 2 pe fata 2 pe dos, apoi am impartit la 6 o parte pieptul ,una maneca, 2 spatele, una maneca si una pieptul, si am crescut de o parte si de alta a ochilor marcatori, apoi am adaugat 30 de ochi si am inceput banda cu model, ochiul din marginea bandei l-am lucrat impreuna cu ochiul din partea de sus a bluzei.E un pic maicmplicat tocmai de aceea mai bine incepi cum ti-a explicat carla.spor , eu mai am un pic la manecute, le-am facut 3/4 |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/28/2009 Mesaje: 874
| eu am crescut 12 ochi de o parte si de alta, depinde si de fir, marime |
|
| Multumesc mult pentru explicatii. Vineri ma opresc cand ies de la serviciu sa-mi cumpar ata. Apropos aveti idee cam ce cantitate ar trbui? |
|
| Ce inseamna purl,RS si WS? |
|
|
|