Nivel: Membru
Inregistrat: 11/12/2008 Mesaje: 88
| Unde le-ai gasit? Sunt super. Mai ales primele. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Miha15 wrote:Unde le-ai gasit? Sunt super. Mai ales primele. AICI |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/28/2009 Mesaje: 874
| carla wrote: Am sa incerc K-pe fata,P-pe dos K2tog -2 ochi impreuna slip 2 sts on cable needle in front of piece P2,K2 from cable needle=se iau 2 ochi pe ac in fata lucrului,2 ochi pe dos,2 ochi pe fata de pe ac slip 2 sts on cable needle behind the piece,K2,P2 from cable needle = se iau 2 ochi pe ac in spatele lucrului,2 ochi fata,2 ochi pe dos de pe ac mai urmeaza slip 2 sts on cable needle in front of piece,P3,K2 from cable needle =iei 2 ochi pe ac in fata lucrului,3 ochi pe dos,cei 2 ochi de pe ac pe fata slip 3 sts on cable needle behind piece,K2,P3 from cable needle =se iau 3 ochi pe ac in spatele lucrului,2 ochi pe fata,cei 3 ochi de pe ac se lucreaza pe dos slip 2 sts on cable needle behind piece,K2,K2 from cable needle =se iau 2 ochi pe ac in spatele lucrului,se lucreaza 2 ochi pe fata,cei doi ochi de pe ac se lucreaza pe fata slip 2 sts on cable needle in front of piece,K2,K2 from cable needle =se iau 2 ochi pe ac in fata lucrului,se lucreaza 2 ochi pe fata,apoi cei 2 ochi de pe ac tot pe fata P2 tog = 2 ochi impreuna pe dos Sper ca ai inteles. Imi place foarte mult modelul,poate reusesc si eu sa-l fac candva
multumesc mult! |
|

| bleaumihaelamariana wrote: multumesc mult!
Cu placere Stau si ma uit la modele de ceva vreme si nu ma pot hotara ce sa incep maine.Am o gramada incepute:doua fulare pentru mine,doua posete,pantalonasi pentru Cristian,un pulovar care mai cere o jumatate de maneca,plus cateva obiecte din sfoara,totusi maine,fiind luni as dori sa incep un pulovar pentru mine.Of,iar trebuie sa intru intre ghemele din debara. Acum cand le-am scris aici nu mai imi par atat de multe asa ca ceva tot incep,dupa ce ma hotarasc |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Oau Carla! Dar ai inceput cateva! Eu nu pot incepe ceva pana nu termin ce am deja inceput. Decat daca ma loveste tare inspiratia! |
|

| Am inceput si ma streseaza faptul ca n-am timp sa le termin,sa incep altele,ca vad zilnic modele noi . Al 3-lea si al 6-lea au materialul pregatit deja
carla attached the following image(s):

|
|

| Foarte frumoase modele gasesti. Ma innebunesti. Am o rugaminte la tine, poti sa-mi explici cum ajungi la explicatia modelelor de pe sit-ul garnstudio.com.
Multumesc |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| carla,mult spor! Sunt superbe bluzele |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| CARLA,m-ai innebunit cu toate modelele astea ,dar eu nu le prea inteleg .Oricum ,spor la treaba si asteptam sa vedem ce iti iese ! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Spor la treaba, Carla! Si eu sunt lacoma la lucru, incep o gramada...
Mi-as face si eu o jacheta precum cea albastra-gri (antepenultima daca retin bine). Ai explicatii la ea? |
|

| Miha15 wrote:Foarte frumoase modele gasesti. Ma innebunesti. Am o rugaminte la tine, poti sa-mi explici cum ajungi la explicatia modelelor de pe sit-ul garnstudio.com.
Multumesc Apesi pe steagul de sub model |
|

| mamiemi wrote:Spor la treaba, Carla! Si eu sunt lacoma la lucru, incep o gramada...
Mi-as face si eu o jacheta precum cea albastra-gri (antepenultima daca retin bine). Ai explicatii la ea? Nu am explicatii dar putem gasi modele asemanatoare,de exemplu,pentru partea de jos cu gri: asta ,apoi cu alb cred ca este o dunga de jeteuri,adica:*ochi pe fata,jeteu*,iar sus gaurele
Mariana,Ingeras,multumesc deocamdata am spor la gasit modele,am inceput cel negru raglan de pe prima pagina,cu flori sus,numai ca trebuie sa-l fac putin diferit ca nu-mi ajunge negrul |
|

| Esti tare, numai pe steag nu am apasat. Te pup, mersi. |
|

| Am inceput pulovarul negru de pe prima pagina de 8 ori si pana la urma m-am oprit.Nu stiu ce sa fac din negru,am doar 8 bobine de 50gr,mi-am dat seama ca nu-mi ajunge,pot doar sa-l combin sau sa fac o fusta,o vesta
 Cu asta gri iar imi bat capul,ce sa fac oare?Am 6 bobine de 50 gr
 |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Buna Carla,Ti-am raspuns aici in legatura cu ce sa faci cu sculurile negru si argintiu.Poate iti este de foloshttp://forum.7p.ro/am-nevoie-de-o-indrumare-de-la-pitici-experimentati.aspx?g=posts&t=9297&m=445472&goto#m445472 |
|
|