Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| In ultima vreme imi sta gandul doar la cateva pulovere tricotate.Adevarul este ca m-am saturat de cele pe care le am in dulap si mi-as face ceva nou,de fapt mai multe,as face,cum spune si Ingeras,o revolutie a tricotajelor mele.Am si norocul ca pe net sunt destule modele,si ghinionul ca e greu de ales.Mi-as face in primul rand un pulovar lung,sa-l port cu colanti,sau doua ,apoi ceva dantelat,neaparat si un bolero,nu prea scurt,o jacketzica,...si altele.Deocamdata am gasit modele care-mi plac,dar mai caut,neaparat ceva cu negru,gri,alb,lung. carla attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Mama ce fain e ala jumate alb jumate degrade maro |
|
| t-mihaela wrote:Mama ce fain e ala jumate alb jumate degrade maro Si ce idee buna de a combina Eu l-as incepe pe ultimul,dar mai caut.Am atza neagra,gri cu sclipici si alba pe care le-as combina,dar nu mi-am gasit inca modelul.Vad ca se poarta mult raglan. |
|
| Am mai gasit ceva si cu explicatii aici carla attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumoase mie imi plac mult cel rosu mai lung si cel gri sub el .si eu am vrut acea revolutie dar parca nu mai am spor am inceput un pulovar pt mine si il dau de colo-colo ,acum as lucra o salopeta pentru malina ca au inceput sa ramana mici deci eu mai astept |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/28/2009 Mesaje: 874
| carla wrote:Am mai gasit ceva si cu explicatii aici vreau si eu schema daca o ai la cel visiniu, imi place tare mult, si l-as combina cu alb sau roz in partea de sus, sau macar poza mai marita, please! |
|
| bleaumihaelamariana wrote: vreau si eu schema daca o ai la cel visiniu, imi place tare mult, si l-as combina cu alb sau roz in partea de sus, sau macar poza mai marita, please!
Care? |
|
| ala lung cu torsade sus |
|
| Ai explicatiile aici |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Superbe toate ! Ce mi-ar place sa stiu sa fac si eu asa frumuseti!
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Carla,imi plac la nebunie! Mult spor iti doresc! |
|
| multumesc frumos carla, mai am o rugaminte, eu nu stiu engleza, imi poti traduce legenda la model?am observat ca tu lucrezi multe modele englezesti |
|
| bleaumihaelamariana wrote: multumesc frumos carla, mai am o rugaminte, eu nu stiu engleza, imi poti traduce legenda la model?am observat ca tu lucrezi multe modele englezesti
Am sa incerc K-pe fata,P-pe dos K2tog -2 ochi impreuna slip 2 sts on cable needle in front of piece P2,K2 from cable needle=se iau 2 ochi pe ac in fata lucrului,2 ochi pe dos,2 ochi pe fata de pe ac slip 2 sts on cable needle behind the piece,K2,P2 from cable needle = se iau 2 ochi pe ac in spatele lucrului,2 ochi fata,2 ochi pe dos de pe ac mai urmeaza slip 2 sts on cable needle in front of piece,P3,K2 from cable needle =iei 2 ochi pe ac in fata lucrului,3 ochi pe dos,cei 2 ochi de pe ac pe fata slip 3 sts on cable needle behind piece,K2,P3 from cable needle =se iau 3 ochi pe ac in spatele lucrului,2 ochi pe fata,cei 3 ochi de pe ac se lucreaza pe dos slip 2 sts on cable needle behind piece,K2,K2 from cable needle =se iau 2 ochi pe ac in spatele lucrului,se lucreaza 2 ochi pe fata,cei doi ochi de pe ac se lucreaza pe fata slip 2 sts on cable needle in front of piece,K2,K2 from cable needle =se iau 2 ochi pe ac in fata lucrului,se lucreaza 2 ochi pe fata,apoi cei 2 ochi de pe ac tot pe fata P2 tog = 2 ochi impreuna pe dos Sper ca ai inteles. Imi place foarte mult modelul,poate reusesc si eu sa-l fac candva |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/12/2008 Mesaje: 88
| Carla, foarte frumoase modelele. La cel roz pal ai explicatiile? |
|
| Miha15 wrote:Carla, foarte frumoase modelele. La cel roz pal ai explicatiile? Am cautat explicatiile dar nu le-am gasit.In schimb am dat de o gramada de pulovare care m-au lasat fara grai carla attached the following image(s):
|
|
|