Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Oana sa ai spor.Nu e greu deloc,doar ca trebuie sa jonglezi cu firele de diferite culori.Abia astept sa vad finalul!Sunt sigura ca va iesi o minunatie din manutele tale harnice. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mirelus multumesc frumos pentru sustinere. Am ales diagrama asta si sper sa-mi iasa frumusel Multe culori nu ar fi si sper sa nu-mi dea mari batai de cap.Este primul lucru mai complex tricotat ,am mai facut cateva vestute ,dar super simple. oanamaria attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Oana sa ai grija cand se unesc culorile sa rasucesti firele pe spatele lucrului si sa sustii firul (sa nu se stranga modelul dar nici sa faca gaura) |
|

| Da Kale multumesc . Am citit ieri tot topicul asta si am retinut aspectul si sper sa-mi si iasa. |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| oanamaria ,curaj ,nu este greu deloc.cand te apuci si incepi sa tai cu pixul pe foaie randurile facute ai si mai mult spor .iti doresc spor la tricotat |
|
| oanamaria wrote:Mirelus multumesc frumos pentru sustinere. Am ales diagrama asta si sper sa-mi iasa frumusel  Multe culori nu ar fi si sper sa nu-mi dea mari batai de cap.Este primul lucru mai complex tricotat ,am mai facut cateva vestute ,dar super simple.
Oana |
|

| Cristina pe tine te asteptam cu ceva ,,secrete''ca am vazut ca ai facut cele mai multe si mai frumoase pluovere dupa diagrame.Deci diagrama trebuie scoasa pe hartie. |
|

| da oana ,eu le scot la imprimanta si fiecare rind facut il tai cu pixul ,astfel incat nu uit unde am ramas si nu sar nici un rind ,lucrez cu multe ghemulete ca sa nu petrec prea multe oc |
|

| cristinapatrascu66 wrote:da oana ,eu le scot la imprimanta si fiecare rind facut il tai cu pixul ,astfel incat nu uit unde am ramas si nu sar nici un rind ,lucrez cu multe ghemulete ca sa nu petrec prea multe oc
Saru-mana! |
|

Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Oanamaria, sunt sigura ca o sa-ti iasa un puloveras pe care il va purta Stefanut cu mare drag. Sa ai spor, iti tinem pumnii!
Cristiana, ce jachetica frumoasa ai facut si ce culoare dulce ai ales!
Mirela, ai un pui frumos foc si se vede ca e tare mandru de puloverul facut de mamica lui. Felicitari!
Andruska, Geanyna, foarte reusite puloverasele cu Tom!
|
|

Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Multumes mult Valentina de laude!Daca tot a inceput febra puloverelor cu desene,o sa revin si eu cat de curand cu un puloveras cu ursulet.Sa vedem ce iese! |
|
| Valentina:018: |
|

| hai diana te asteptam cu ursuletul |
|

| Eu am inceput aseara si am facut si 4randuri din diagrama ,dar merge greu asa ca la o incepatoare.mi se incurca atele si ma enervez ,dar cand il vad pe STEFI asa de incantat de diagrama ca a fugit cu ea si nu mi-a mai dadea ma ambitionez ,ma inarmez cu rabdare si tot inainte -trebuie sa iasa ceva. |
|

| lasa nervii,gandestete ce va iesi din mana ta si cat de incantat va fi baietelul tau .eu iti tin galerie |
|
|