Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mersi mult kale......acu ma documentez de rochita........ca daca tot am fir imi pare rau sa las jachetica de una singura..... |
|
| diana-andreea multumesc din suflet pt sait,mii de multumiri, m-ai salvat |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| diana,ce frumusete ai facut si lucrat impecabil abia astept sa vad ce model de rochita vei face,iar combinatia de gri cu roz este eleganta |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/26/2009 Mesaje: 353
| KALE wrote:Te-ai uitat la filmulet? Deci...nu sunt cum zici tu "incrucisate" ci scaderi ca in filmuletul de mai sus, pentru ca, daca te uiti la model, imediat apare jeteul (care inseamna inmultire)
Kale,imi iese modelul,dupa ce mi-ai dat filmuletul. Doar ca am gresit scderea pe st.Incerc pana imi iese.Te pup.O sa pun o poza dar iar mi-a plecat aparatul de acasa.
P.S Sper ca nu te-ai simtit jignita ca te-am contrazis cu scaderile.Era doar o parere.
Diana felicitari pt puloveras.
|
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Cristiana, stai linistita, suntem aici sa invatam unele de la altele. Hai, da-i bice! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| diana-andreea wrote:multumesc mult iubita deci..am terminat si eu jachetica fetei....sincer...mi s-a acrit de la atata cusut de margele dar nah....  manecile sunt ,,reglabile,,...adica de la anu dispare bentita gri de matase....care acu o tin ca sa strang maneca la incheietura ca sa nu ,,merga la vale,, ca e lunga Diana cat de ingrijit poti lucra felicitari |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Diana cred ca ai mucit o gramada la jachetica,dar sincer,eu cred ca a meritat!Felicitari!!!! |
|
| n-ai pt ce...spor la treaba |
|
| multumesc pt feliicitari si laude.....ma rusinez dar imi prin bine am lucrat mult la ea din lipsa de timp.....deh...puradel mic in casa ...sotul care e un puradel mai mare si sa le impac pe toate nu prea imi iese asa ca m-am lungit cred ca mai bine de 2 sapt la bluzica...oricum rochita cred ca o termin pana se marita fata |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| diana ce semne ai cu insailarea pe margine ? am vazut ceva semne de ata |
|
| endy wrote:diana ce semne ai cu insailarea pe margine ? am vazut ceva semne de ata nu sunt semne...sunt margelute |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Diana se vede ca am ochelari ! m-am tot uitat si nu vedeam ce e acolo . |
|
| endy wrote:Diana se vede ca am ochelari ! m-am tot uitat si nu vedeam ce e acolo . ce tare esti!!!!!!!!!!!!! ...asa...ca o micuta consolare.....si eu am ochelari |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Diana e minunat puloverul L-ai lucrat atat de ingrijit parca e facut la masina |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| mariana71 attached the following image(s):

|
|
|