Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| diana-andreea wrote:am t si eu un pulover pt sarah,....nastureii sunt cu cristale swarowsky...asa ca sa ma laud  e facuta din lanita naturala..e molicica tare si nu inteapa... Pulovarasul e de vis.imi plac la nebunie aplicatiile.si eu le folosesc.felicitari |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/26/2009 Mesaje: 353
| Fetelor ma ajutati un pic si pe mine?cu modelul mov vreau sa fac o bluzita pt fetita mea.nu inteleg 2 semne.Semnul al 3 lea si al 4 lea. Lungu_Cristiana attached the following image(s):

|
|

| Kale ajutor!!!Semnul al 3-lea si al 4 lea daca il stii.Este si explicatia dar asa cum am inteles eu din desen nu mi-a iesit... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Cristiana, este siplu! Dpa cum am inteles eu, este scadearea simpla spre stanga, si scaderea simpla spre dreapta. Iti atasez un filmulet.
|
|

| Multumesc Kale!Dar eu cred ca sunt ochiuri incrucisate spre st si dr.O sa mai incerc sa vad ce-mi iese. Sau poate gresec ca daca ar fi incrucisate nu mi-ar mai iesi rombul acela. |
|

| Te-ai uitat la filmulet? Deci...nu sunt cum zici tu "incrucisate" ci scaderi ca in filmuletul de mai sus, pentru ca, daca te uiti la model, imediat apare jeteul (care inseamna inmultire) |
|

| Da ,e logic.Incerc sa vad daca imi iese. |
|
| multumesc mult iubita deci..am terminat si eu jachetica fetei....sincer...mi s-a acrit de la atata cusut de margele dar nah.... manecile sunt ,,reglabile,,...adica de la anu dispare bentita gri de matase....care acu o tin ca sa strang maneca la incheietura ca sa nu ,,merga la vale,, ca e lunga diana-andreea attached the following image(s):

|
|

| Diana! Suuuuper! |
|
| ajutor va rog ,vreau sa fac si eu un pulovaras pt baetelul meu de 6 anisori si nu stiu cum,vreau sa il fac de la gat in jos dar nu stiu cum sa cresc ochiurile va rogggggggggggg |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/13/2010 Mesaje: 3
| buna fetelor sunt noua pe acest forum as vrea sa ma ajutati sa fac si eu un pulovaras printesei mele cu un desen cum faceti voi va rog sa ma ajute cineva sa imi explicati cum faceti desenul pe pulovar |
|
| am uitat sa va zic ca fetita mea are un anisor stati sa vi-o arat |
|
| am uitat sa va zic ca fetita mea are un anisor stati sa vi-o arat |
|
| uite aici ai 17 pagini .....te poti documenta linistita...timp sa ai http://forum.7p.ro/tehnica-raglan.aspx?g=posts&t=9623 |
|
| laura iulia wrote:buna fetelor sunt noua pe acest forum as vrea sa ma ajutati sa fac si eu un pulovaras printesei mele cu un desen cum faceti voi va rog sa ma ajute cineva sa imi explicati cum faceti desenul pe pulovar poti impleti normal bluzica apoi il poti coase pe de-asupra modelul sau ...lucrezi modelul din mers... uite aici un topic plin cu diagrame pt copii http://forum.7p.ro/Diagrame-pentru-bluze-sau-pulovere.aspx?g=posts&t=5909 |
|
|