Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 142
| ligia27 wrote:ema 75 sa ai grija ca acest model iti ingusteaza foarte tare lucratura din cauza torsadelor. se lucreaza torsade obisnuite numai ca daca la randul 1 le-ai intors pe dreapta la randul 4 se intorc spre stanga si un pic decalate. am sa atasez poze la acest modelul maine .eu acum lucrez lapuloverul fetitei cu acest model. poate gasesti aici explicatii pentru acest model . se lucreaza acelasi lucru. http://club.osinka.ru/topic-85749
ligia multumesc pt. raspuns , am inteles ca sunt torsade insa nu-mi dau seama cum ies asa pe diagonala , sunt si ochi pe dos printre torsade si nu-mi dau seama cum trec peste ei , as dori o explicatie mai amanuntita , gen : nr de ochi , randu 1 randu 2 , intelegi? sunt mai grea de cap |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| eu am facut torsade din 6 oc. adica primul rand pe centru am lucrat 5 torsade de 6 oc fiecare = 30 de oc. randul 2 pe dos am lucrat exact cum veneau oc cele pe fta le-am lucrat pe fata cele pe dos le-am lucrat pe dos. randul trei pe fata am lucrat tot cum veneau randul patru pe dos am lucrat oc tot cum veneau randul 5 la partea cu torsadele intercalate am lucrat intai jumatate de torsada (adica 3 oc pe fata )apoi am facut o torsada intreaga (6 oc )dar intoarsa invers. daca la randul unu am intors torsada prin spate acum la randul 5 am intors torsada prim fata .
poate ai sa intelegi din ultima imagine. la randul 1 se vede torsada luata prin spate iar la randul 5 torsada mutata mai spre stanga cu jum de torsada si luata prin fata . ligia27 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 142
| multumesc pt raspuns ligia , o sa incerc sa vad daca imi iese , poate mai apelez la tine unde ma incurc am uitat sa te intreb ceva , tu nu ai ochi pe dos printre torsade? ca nu se vad , modelul din diagrama mea are si ochi pe dos printre torsade , de asta mi se pare mai complicat ca nu stiu cum sa trec peste ei |
|
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| nu, nu am oc printre torsade |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Ma ajuta si pe mine cineva cu gulerul asta? crinutza77777 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| crinutza77777 wrote:Ma ajuta si pe mine cineva cu gulerul asta?
uite aici oleaca....poate te ajuta..mie mi se pare acelasi model diana-andreea attached the following image(s):
|
|
| am t si eu un pulover pt sarah,....nastureii sunt cu cristale swarowsky...asa ca sa ma laud e facuta din lanita naturala..e molicica tare si nu inteapa... diana-andreea attached the following image(s):
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Wow ce frumos a iesit!!e perfect! |
|
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Diana, e suuuper! |
|
Inregistrat: 6/28/2009 Mesaje: 512
| diana-andreea wrote:am t si eu un pulover pt sarah,....nastureii sunt cu cristale swarowsky...asa ca sa ma laud e facuta din lanita naturala..e molicica tare si nu inteapa...
Diana,este minunat puloverasul.Lucrat impecabil,finut,elegant si.....pretios Sa-l poarte cu placere micuta ta |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Diana, ce bijuterie ai tu acolo foarte frumos.
Am facut si eu un puloveras pentru Arti si pana la urma a ajuns sa-l poarte Diana ca era prea mare O s a pun poze maine ,nimic deosebit,... dar uite cu ocazia asta am aflat ca Dia mea e fata mare nu mai poarta roz si mov ca sunt " prea de fetite" |
|
| multumesc dragelor de laude...deja am rosit |
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| diana! foarte frumos si ingrijit lucrat,felicitari |
|
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Foarte frumos Diana Si multumesc pentru explicatii,maine cred ca ajung si la partea asta sper sa ma descurc daca nu strig din nou dupa ajutor |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| diana ,foarte frumos,sal poarte sanatoasa printesa
mihaela ea pune sa vedem ce ai mai mesterit |
|
|