|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna fetelor,am intrat si eu pe acest forum sunt noua pe aici .Am vazut citeva modele care mi-au placut f mult si as dori sa postez si eu citeva sa-mi spuneti parerea voastra
maria catrina attached the following image(s):
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| mai pun si eu cateva lucrusoarela pulovarul cu pisica am ramas fara material la ultima maneca,si nu am gasit inca ceva asemanator poate imi da cineva o idee |
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| daca tot ai folosit rozul acela la pisicuta, ai putea incerca o combinatie cu alb si roz la maneci, chiar daca va trebui sa strici ceva si din cealalta.... |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/2/2010 Mesaje: 179
| frumoase tricotaje !
pot sa-ti sugerez ceva : daca mai ai material colorat poti sa faci manecile cu dungi folosind culorile de la pisicuta
iti atasez un puloveras asemanator pentru inspiratie Elamihaela attached the following image(s):
|
| va multumesc fetelor pentru idee ,cred ca asa o sa fac |
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Sandica ce lucruri frumoase ai facut!Felicitari!
Elamihaela,frumos si interesant pulover. |
| multumesc andrushka |
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| maria catalina ,sandica ,bine a-ti venit printr-e noi frumoase lucrusoare ati facut |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| vaaaaaaaaaai cum maq inebuniti voi pe mine lucrati foarte frumos fetelor pun si eu un plovaras amarat la care nu mi-au iesit inimioarele si o salopetica care e in curs.. voia sa fie plovaras dar il transform mimisor attached the following image(s):
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| maria catrina wrote:Buna fetelor,am intrat si eu pe acest forum sunt noua pe aici .Am vazut citeva modele care mi-au placut f mult si as dori sa postez si eu citeva sa-mi spuneti parerea voastra
foarte simpatice eu inca nu am inteles cum se face modelul la caciulita cu albastru.. imi poti explica si mie te rog? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 279
| sandica , foarte frumoase , felicitari !
mimisor , abia astept sa vad salopetica terminata Mie imi place si puloverul cum a iesit .
maria catrina , foarte dragalase caciulitele ! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/15/2010 Mesaje: 8
| Chiar daca au in comun sensibilitatea, frumusetea, delicatetea… femeile sunt unice… “La multi ani!” fetelor, femeilor, mamelor si bunicilor! |
|
| Isabella multumesc ,Mimisor f frumos pulovarasul si te asteptam cu salopeta |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| sandica80 foarte rumoase lucrusoare.preferatul meu e ala alb cu ansturei rosii.este minunat.si ala cu pisicuta si costumasul si ala........toate iubita.felicitari.si la multi ani la toatye fetele de pe forum . |
|
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| mimisor wrote:vaaaaaaaaaai cum maq inebuniti voi pe mine lucrati foarte frumos fetelor pun si eu un plovaras amarat la care nu mi-au iesit inimioarele si o salopetica care e in curs.. voia sa fie plovaras dar il transform Mimisor,mie imi plac foarte mult amandoua puloverasele!Felicitari! |
|
|