|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| Fetelor incet ,incet creste si Tom al meu....pacat ca sunt sarbatori si o sa mai lucrez tocmai sambata la el abia astept sa-l termin. geanyna32 attached the following image(s):

|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Geanina...incet, dar sigur! Iese perfect! |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Sa ai spor Geanyna,iti iese superb! |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 279
| Geanina , e foarte frumos , abia astept sa-l vad terminat . Sa ai spor in continuare ! Am ramas si eu cu pantalonasii neterminati , pana sambata stau si ma uit la ei . |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/26/2009 Mesaje: 353
| Geanina ce frumos iese....
Fetelor,am inceput puloverasul si il lucrez cu tehnica raglan.Am facut modelul pt gat si umeri si am continuat modelul cu romburi dar m-am incurcat cand am adaugat ochiuri in cele 4 puncte si nu mi-au mai iesit romburile.Asa ca am stricat de vreo 4 ori.O sa incerc un altul mai simplu ca sa nu ma mai incurc si sa-mi iasa. Lungu_Cristiana attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| iese foarte frumos tom ,spor la lucru in continuare si sa-l vedem si la purtator |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Buna ziua tuturor!Sunt noua pe acest forum ,dar va urmaresc de mai bine de un an.M-am intors cu ajutorul vostru la vechiul meu hobby,tricotatul.Am reusit sa realizez cateva lucrusoare care le-am gasit pe acest forum si vreau sa le arat si eu.Voi posta fiecare lucru la locul lui.Aici voi posta un pulover pentru copii facut dupa o diagrama de la acest topic. andrushka attached the following image(s):

|
|

| Andrushka! Felicitari! Este minunat pulovarasul lucrat de tine! |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| andrushka wrote:Buna ziua tuturor!Sunt noua pe acest forum ,dar va urmaresc de mai bine de un an.M-am intors cu ajutorul vostru la vechiul meu hobby,tricotatul.Am reusit sa realizez cateva lucrusoare care le-am gasit pe acest forum si vreau sa le arat si eu.Voi posta fiecare lucru la locul lui.Aici voi posta un pulover pentru copii facut dupa o diagrama de la acest topic.
Mai intai sa-ti urez bun venit,in casuta noastra!
Foarte frumos puloverasul! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| andrushka wrote:Buna ziua tuturor!Sunt noua pe acest forum ,dar va urmaresc de mai bine de un an.M-am intors cu ajutorul vostru la vechiul meu hobby,tricotatul.Am reusit sa realizez cateva lucrusoare care le-am gasit pe acest forum si vreau sa le arat si eu.Voi posta fiecare lucru la locul lui.Aici voi posta un pulover pentru copii facut dupa o diagrama de la acest topic.
Bine ai venit printre noi!!! felicitari este foarte reusit puloverasul tau .....eu mai am manecile sper sa termin saptamana viitoare. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Frumos ! Spor sa aveti! Am terminat si eu inainte de Craciun un puvoler pentru Razvan,dar nu am apucat sa postez.

|
|

| Mirela, este su-perb! Felicitari! |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Multumesc pentru aprecieri fetelor si bine v-am gasit! Mirela74chris este f.frumos plovarasulfacut de tine!Felicitari! Geanyna32 si tie iti iese frumos pulovarasul! |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| andrushka bine ai venit in clubul nostru ,felicitari pentru pulovar mirela foarte frumos pulovarul tau dar si purtatorul e foarte mandru |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/4/2008 Mesaje: 144
| luna asta ...multe zile a copiilor...prieteni ai dariei . incepem cu un pulover pt un baietel. model...cine credeti?! Daria!

|
|
|