|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Cristiana, ti-a iesit su-perb! |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/26/2009 Mesaje: 353
| Multumesc Flori,Anabella,Kale.Incep un alt puloveras. |

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| ti-a iesit super .spor la lucru in continuare |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| Cristiana este superb !!!! Am si eu in lucru un puloveras cu TOM....sa va arat ce a iesit pana acum. geanyna32 attached the following image(s):

|

| multumesc de laude fetelor.Geanyna iese super,spor la lucru. Dar am o mica problema.Vreau sa mai incep un puloveras cu acest model si cred ca am gresit,nu?Ma refer la triunghi...o latura iese bine si una nu.O latura e mai pronuntata ca cealalta.Asa trebuie sa iasa? Lungu_Cristiana attached the following image(s):

|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Lungu_Cristiana wrote:multumesc de laude fetelor.Geanyna iese super,spor la lucru. Dar am o mica problema.Vreau sa mai incep un puloveras cu acest model si cred ca am gresit,nu?Ma refer la triunghi...o latura iese bine si una nu.O latura e mai pronuntata ca cealalta.Asa trebuie sa iasa? in primul rand felicitari pt primul puloveras e foarte frumos deci....ai gresit modelul in sensul ca trebuie sa respecti exact scazaturile....de exemplu: ai o\ /o....jeteu,2 ochi scazuti spre stanga(asa cum se prezinta)....2 ochi scazuti spre dreapta(inversezi ochii care trebuie scazuti apoi scazi),jeteu
trebuie sa faci bine scazaturile spre dreapta si stanga ca sa iti iasa romburile bine |

| Cristiana! 1. poza este neclara 1. nu, nu trebuie sa iasa asa....trebuie sa faci scaderea spre stanga si scaderea spre dreapta ca marginile sa iasa uniforme, frumoase! scaderea spre stanga ( aluneci ochiul nelucrat pe andreaua dreapta, il lucrezi pe urmatorul, si treci ochiul nelucrat pe cel lucrat) scaderea spre dreapta (lucrezi ochiul, il pui inapoi pe andreaua stanga si treci peste el pe urmatorul) Capisco? |
| KALE wrote:Cristiana! 1. poza este neclara 1. nu, nu trebuie sa iasa asa....trebuie sa faci scaderea spre stanga si scaderea spre dreapta ca marginile sa iasa uniforme, frumoase! scaderea spre stanga ( aluneci ochiul nelucrat pe andreaua dreapta, il lucrezi pe urmatorul, si treci ochiul nelucrat pe cel lucrat) scaderea spre dreapta (lucrezi ochiul, il pui inapoi pe andreaua stanga si treci peste el pe urmatorul) Capisco? offf ma kale.......la gramatica cu dumneata... deci....io capisco...tu capisci....lui,lei capisce....etc..... |
|

| Multumesc de ajutor,Diana,kale...deci am gresit scaderea spre dreapta... .incerc iar si revin cu poze. |
|
| geanyna32 wrote:Cristiana este superb !!!! Am si eu in lucru un puloveras cu TOM....sa va arat ce a iesit pana acum. iese super!!!!!!!spor la lucru in continuare |
|

| Hai, maim Diana! Nu stiu! d-astea! Am zis si eu ca-n filme! |
|

| Cred ca acum imi iese,nu? poza tot neclara e,nu stiu ce-i cu aparatul asta. Lungu_Cristiana attached the following image(s):

|
|

| Lasand calitatea pozei..... da! acum ti-a iesit bine! |
|
| offf offf mai kale...bataita meriti tu.....ai vazut in filme....hmmm...da cine te-a lasat pe dumneata la filme ca eu nu ti-am dat voie......tre sa stai acolo la croseta si andrea...pana pici jos.....nu sa te uiti la tv  fac si eu ca doamna kale...lasand deoparte calitatea pozei......acu iti iese bine...spor la lucru |
|

| Ok.Si acum la lucru.. |
|
|